Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 144
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 175
На мен също ме е много чудно за равния брой проценти или почти равния на края. Не вярвам някой от обикновените хора да харесаха поведението на Ана.

# 2 176
  • Tам през Атлантическия океан
На мен също ме е много чудно за равния брой проценти или почти равния на края. Не вярвам някой от обикновените хора да харесаха поведението на Ана.
аз по равно не одобрявам поведениети и на двете  Wink

Така че е възможно и обратното.

# 2 177
Клонка, взела си клавишите от моята клавиатура  Heart Eyes

Но ако приемем, че Пипи-то е виновна Аня да се орезили, кой тогава е виновен за същото й поведение в "Денсинг старс"  Thinking
Явно тая жена има алергия към амбициозни и силни по характер жени, не падащи в краката й (божествени).
За сестра й на Ива и аз изказах мнение, че си живее в някаква образно казано капсула, стоейки настрани от действителността.

# 2 178

Естествено че не са били равни процентите,не гледахте ли този материал където Аня го признава, как равенството се дължи на Ивайло?  http://www.vbox7.com/play:75d2d2c1

# 2 179
Клонка,,може и така да е това за Божидара
а може и да прекалява с някои неща Whistling Mr. Green

незнам
а че Ива я засенчва е така на 100%

# 2 180
  • София
na_ga , аз Денсинг старс само съм го виждала, не съм го гледала, та не съм наясно Mr. Green

А че Аня кара труден климакс и наистина е застаряващ "секс-символ", не ще и дума. Да не забравяме поведението на Катето Евро - истерии и драми при развръзката. Тези жени не могат да губят, това е истината.

Но Пипи си каза думата, тя някак си окрили милата си майчица да изръси едни от най-свежите си бисери и да се орезили тотално, нещо, което в Денсинг Старс май не се е случило.

# 2 181

Естествено че не са били равни процентите,не гледахте ли този материал където Аня го признава, как равенството се дължи на Ивайло?  http://www.vbox7.com/play:75d2d2c1

мда,,,призна го...

# 2 182
  • София
Део и Лора бяха много сладки снощи , но защо ми се струва , че някой го е излъгал това момиче, че може да пее .  newsm78
и на мен така ми се струва  Crazy
Баща й - Данчо Караджов, я насърчава. Аз съм го чувала да казва, че има уникален глас Лора.
Може, все пак, той чува това, което ние, обикновените слушатели, не можем Whistling

# 2 183
пя фалшиво Лора снощи
може и да има данни, не съм специалист

щом го казва Данчо,,що да става за смях на стари години newsm78
,

# 2 184
  • София
Е, сега малката ще има възможност да се докаже без майка си.
И на мен ми беше чудно как момиче, което е живяло самостоятелно на хиляди километри от дома се хвана за полата на майка си, но намерих обяснение. Ролята, която всеки от нас играе с родителите още от раждането си. Има много хора, които са много ербап сред чуждите и извън семейството, но в момента, в който се окажат с единия или и двамата си родители се променя до неузнаваемост.

# 2 185

мда,,,призна го...
не съм гледала клипа, но предполагам какво имаш предвид, снощи коментирахме ситуацията в темата, и се оказа, че и аз съм мислила така, но е било грешка. В действителност Аня искаше да каже , че % за нея били 20, но като дошъл Ивайло ги оправил, демек заради държанието си е успял да ги изравни, а не по друг начин. Поне на мен така ми обясниха.

# 2 186
  • София
мда, Лора неведнъж я хващам по ТВ да пее кофтиии, даже помня с баща си наскоро участваха в "Стани богат", изпяха нещо и бездарието й много изпъкна.

# 2 187
  • София
Тоя пък Ивайло, дето всички го обявиха за уникален, мисля, че всъщност беше максимално хитър и просто много ловко не допусна жена му да се орезели тотално, като й забрани да говори и не допусна Сашо, Тити и т.н. да я защитават.
Всичко това си беше и за самия него, защото е съвсем ясно, че го беше срам.
Колко пъти я нарече "дива котка", което си е направо ласкаво за Аня, щото е някак диво и еротчино, а тя си беше една обикновена кокошка квачка.
Не вярвам да съществува мъж, който да понесе леко изказванията на Ивайла, че жена му е застаряваща, изгубила блясъка си, завиждаща на малдите хубавици бабка. Та тя даже в някаквъ разговор рече, че е на 60 години, после каза - на 50...абе, не я знаела на колко е, ама почна с 60 Mr. Green Грубичко, наистина.
А Ивайло хич не реагира, но е ясно, че му беше гадно. Вместо да каже нещо по въпроса, той гледаше да отмести темата, защото се срамеше И от този факт. Личи му, че е крайно суетен човек и аз предричам нерадостен край на връзката му с Аня.

# 2 188
  • София
Е, сега малката ще има възможност да се докаже без майка си.
И на мен ми беше чудно как момиче, което е живяло самостоятелно на хиляди километри от дома се хвана за полата на майка си, но намерих обяснение. Ролята, която всеки от нас играе с родителите още от раждането си. Има много хора, които са много ербап сред чуждите и извън семейството, но в момента, в който се окажат с единия или и двамата си родители се променя до неузнаваемост.

Абе, не я ли чу, като скачаше, че ще удуши Ивайла. Можела тя да скача на нея, но не и на майка й. Тя само я навиваше, сама търсеше някаква интрига, за да задържи вниманието на собствената си майка върху себе си. Това за един специалист не би било мистерия. Пипи има комплекса на изоставеното дете, както и на грозното пате. Тя търсеше врагове, за да бъде "защитник" на майка си и да се радва на вниманието й, направи опит да размени ролите, пак за да я има.

А и на тая възраст да вика на баща си " тати" Crazy

# 2 189
А и на тая възраст да вика на баща си " тати" Crazy

А изнервящото, безкрайно повтаряне - Мама, мама, мама.... Close

Общи условия

Активация на акаунт