Отговори
# 210
Кала , наясно съм с кандитстването /преминаването в по горен клас  при  вас .
Имах предвид , че е няма тази масова истерия да се водят децата на уроци , както е тук в Бг.
И да изсипват една торба пари на частни учители .
Тук масово ходят дори и  отличниците .При вас ходят изоставащите /ако мога така да се изразя /.

# 211
Попс, къде си? Тук като видя на бебетата как се веят косичките ми става лошо. Шапки се слагат само ако е слънчево за да не слънчасат - разбирай леко слънчице, защото няма начин температурата да се вдигне над 25 градуса. Направо ме разбиват  Joy. В най-големите студове децата ходеха на училище с килт и къси чорапки  Crazy.

В Канада съм  Simple Smile. Може би затова всички тук са калени, а ние сме кекави (говоря за себе си де).

Леле, това за Иран и Индия и за лявата ръка направо ме разби отвсякъде... нямам думи!!!

А това с отворената тоалетна е удобно за мъжете, а за жените?

Сега се сещам за една случка - в Унгария преди доста години ми се случи да ползвам тоалетна в един супермаркет и всичките тоалетни (някъде около 5 -6) нямаха врати!!! Беше ужасно, аз бях с едно момиче и тя застана с гръб към мен на мястото на врата, после и аз, когато тя  я ползваше. Вътре беше пълно с хора и всички гледаха, направо незнам какво беше това нещо!!!

# 212
Сега се сещам за една случка - в Унгария преди доста години ми се случи да ползвам тоалетна в един супермаркет и всичките тоалетни (някъде около 5 -6) нямаха врати!!! Беше ужасно, аз бях с едно момиче и тя застана с гръб към мен на мястото на врата, после и аз, когато тя  я ползваше. Вътре беше пълно с хора и всички гледаха, направо незнам какво беше това нещо!!!

Същата ситуация в тоалетната на руски университет. Е няма така мизерия... Никакви врати, никакви стени - наредени тоалетни чинии. Клечиш пред всички. От мивката вода не тече.  Sick

# 213

Същата ситуация в тоалетната на руски университет. Е няма така мизерия... Никакви врати, никакви стени - наредени тоалетни чинии. Клечиш пред всички. От мивката вода не тече.  Sick

Това е върха, никога не ми се е случвало  Shocked

# 214
  • Германия

Sick Sick Sick Sick

# 215
В един бар в Manhattan ("The roof" c 360 degree view, downtown се намира), тоалетната беше шикозна от 'а' до 'я', САМО  Mr. Greenдето вратаTa на самата тоалетна беше от прозрачно стъкло с три стратегuчески кръга oT HEпрозрачно..макар и да не се вижда какво правиш, се очертава сuлует, и се вижда как и кога ставаш, с9даш, клякаш  Whistling...а отвън редичката чака  hahaha ...

Също така в магазина Century 21 на Long Island пробните сA отворени :няма завеска, перденце, вратичка Wink  Mr. Green...огледало и от двете страни "стена"..ама и срещу теб е др. 'съблекалня' и там огледало и "стена" от ляво, "стена" от дясно ...Един път влязох да кърмя там 2-годишноTo мu дете ...Hе знам кой се притесни повече : аз от многоTo гъзове , или задниците от моето кърмене сред тях  hahaha Joy Mr. Green Laughing ...3а този в Manhattan не знам как е, щото смених тактиката - купувам , пробвам вкъщи и  ако не стане --> връщам  Peace

В TR ме кефи ,че има тоалетни само за бебета; само за малки деца; u отделно стaи за кърмене в повечето mall-ове в Истанбул.  Peace

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 20:44 от bz

# 216
САМО  Mr. Greenдето вратаTa на самата тоалетна беше от прозрачно стъкло с три стратегuчески кръга oT HEпрозрачно..макар и да не се вижда какво правиш, се очертава сuлует, и се вижда как и кога ставаш, с9даш, клякаш  Whistling...а отвън редичката чака  hahaha ...

Да, и аз съм ползвала подобна, само че стената, която е точно срещу теб като седнеш беше цялата от матово стъкло, но както казваш вижда се силуета, кога ставаш кога сядаш (това беше в Щвеция). А от другата страна беше кухнята  Close. За един ден е ок, но да я ползваш всеки ден е гадно. Не ги разбирам тези изчанчени неща относно тоалетните!!!

Grinning

# 217
като сте се се разприказвали за тоалетни , да се включа и аз Mr. Green

в тукашните холандски тоалетни ( говоря за в къщите, в апартамент не съм живяла, а където съм гостува, винаги е била заедно с бяната) винаги  има малка мивчица Crazy

това лято в Бг посетих няколко големи апартаменти с екста -  отделен тоалет Crazy и въпроса беше къде се мият ръцете -  в съседната баня или в кухнята Joy понеже никъде нямаше тоалетна с мивка Whistling Mr. Green

# 218
  • E-CLM & CH-VD
Хайде и аз за тоалетните  Laughing
В центъра на Лозана монтираха една стъклена тоалетна - само когато влезеш и заключиш, тогава прозрачното стъкло става матово, е, виждат се лееееки сенки, но общо взето, въображението рисува останалото  Joy

# 219
Да ъпдейтвам информацията за WC  в Унгария. Тези, които аз съм посещавала са с врати и в много добро състояние.  Wink Но най-гадните тоалетни са китайските, следвани от тези в родината.  Sick

В Япония всички бебета са боси, независимо от температурата. Дори през зимата, около 0 градуса са без чорапи.   #Crazy

# 220
В САЩ могат да се намерят обществени тоалетни с такова разстояние между вратата и стената, че всеки може да те гледа в лицето докато ти пишкаш. Например на предишната ми работа все едно врата нямаше. Всичко виждах през дупката и ми беше ужасно неудобно да я ползвам. Въобще, дори и да няма такава пролука, в повечето случаи въобще нямаш усещане за уединение. Много досадно. Гледам да ползвам тоалетните за инвалиди/семейства, които са си отделни стаи.

# 221
В южна Корея на доста места има общи тоалетни, т.е. за мъже и жени. До мивките има писоар за мъжете, които се изпишкат докато жените си мият ръцете. Има и кабинки, пак там.

# 222
Такива тоалетни има и тук-само,че са платени и човека на врета пуска само според  пола на този който е вътре-ако е жена мъжете чакат,ако е мъж обратно

# 223
Такива тоалетни има и тук-само,че са платени и човека на врета пуска само според  пола на този който е вътре-ако е жена мъжете чакат,ако е мъж обратно

а какъв е смисълът  newsm78 има ли нещо удобно в такава тоалетна, освен че пакистанците могат да си влизат по двойки, хванати за ръчичка  Joy но те пък идва ли имат пари за платена тоалетна......

# 224
Не знам-явно за да спестят място  newsm78,но са от скоро и са малко ,повечето са си разделени на мъжки и женски.

Общи условия

Активация на акаунт