Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 835
  • 367
  •   1
Отговори
# 180
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте -отново и както винаги страхотни предложения

Smiley* -лазанята ти изглежда много сочно-апетитна  bouquet
Star2 -тези кашкавалки си ги заплюх -може ли рецептичката  Laughing
краси.мира -тия  macaroons.-май са висш пилотаж не са за мойте ръце но ти си се справила -щом ми потекоха лигите -но аз само на снимка ще им се радвам-браво момиче  bouquet  bouquet
 Pety -много интересно предложение за  пилешки хапки с портокалов мармалад -интересно ми е като си хапнеш какъв точно букет от аромати усещащ
esy -а от твоето Агнешко с гъби и картофи бих си хапнала на драго сърце изглежда фантастично Hug
аз да не изостана и от останалото тесто едни кифлички   Laughing

# 181
betina33, много са лесни кашкавалките, давам ти рецептата:
 1 кофичка кисело  мляко
 1  яйце
 1 кубче разтворена в хладка вода мая с една супена лъжица сол и една захар.
Замесвам меко тесто и  разделям  на 15-16 топки, които разточвам леко, намазвам с разтопена мазнина/кр.масло/, наръсвам с настърган кашкавал, навивам на пръчки и връзвам един път, като охлювче.Оставям ги да втасат, намазвам с жълтък, поръсвам с мак и сусам и пека на умерена фурна.

# 182
С това агнешко само ме дразните Crazy.
Кеми, много красоти при теб, както винаги Peace.
Боб, кашкавалки, кифлички, - супер са! Днес боба ни се размина, но утре smile3508...
Днес - пилешко с грах и торта с изварено-сметанов крем за седмата ни месечинка Laughing:

# 183
polin_a тортата е страхотна   bouquet
Как правиш този крем мисля че някъде беше споменала, но може ли точните пропорции звучи ми интересно  Praynig

# 184
Веси, пропорциите са според вкуса. Извара или крема сирене + сметана /използвам суха от пакетче, че става по-рядка/ + пудра захар - бърка се с миксер, но може и на ръка. Става много вкусен крем, заради сиренето. Даже веднъж правих с обикновено сирене, но го обезсолих предварително и пак си остава лек вкус - абе много ми харесва Laughing.

# 185
Я на това хубаво бебе каква торта са му направили.Поли да ти е живо и здраво детенцето и честита месечинка Hug.
Момичета аз съм в дълбок размисъл дали тази вечер да не турна един Кодрит Кадир newsm78 - уж нямаше да готвя ама някой го показа по напред(да си признае без бои) и сега не ми излиза от главата.Яйца домашни имам бол - оправдание за голямо дупе де hahaha
Диди ти няма ли да поготвиш.Само телеграфно се отчиташ като жури Wink Hug Wink

# 186
  • Popovo
   Здравейте!От извесно време ви чета и наслаждавам на карасотите,но е съм показвала нищо до сега,нито съм писала.Но днес си харесах една тортичка на polin_a и ще я помоля да ми даде рецептата.
   Не съм ви изчела отначалото,но мога да кажа,че и малкото което съм видяла,направо ми потекоха лигите.
   Браво на всички  smile3501 smile3501 smile3501
   Исках да се запиша с някоя рецепта,но до сега все забравям да снимам ястията и когато свършат,тогава се сещам. Embarassed Но обещавам скоро да се отчета.

# 187
Момичета , Бъни , не му е тук мястото , но малко спам - от днес вече съм на работа и май все по-рядко ще ви навестявам със снимки ! Confused Ще си остана с телеграфния стил !

# 188
Бъни, много си мила, както винаги, благодаря ти Hug!
mama_vesi, две мнения преди твойто писах за крема, а иначе ред бишкоти /или бисквити/, ред крем, и после пак така, може орехи или други ядки, стафиди, каквото обичате. Ако кремчето стане по-рядко, няма нужда бисквитите или бишкотите да се киснат предварително, а иначе може в мляко, сок + алкохол някакъв - въобще каквото обичате в къщи. Останалото е фантазия. А, да, и горният крем в случая беше съвсем обикновен без варене.
Диди, честита ти служба! Аз съм сигурна, че въпреки всичко ще ни държиш под око, определено ми липсваш на мен с красотите си Hug!

# 189
Момичета , Бъни , не му е тук мястото , но малко спам - от днес вече съм на работа и май все по-рядко ще ви навестявам със снимки ! Confused Ще си остана с телеграфния стил !
О ма моля ти се Naughty.Извинения.Добре дошла в отбора.Питаш ли ме мене.
Все съм си така.Ама гърла гладни и аз какво да правя hahaha
Сори за спама Embarassed.Няма повече Embarassed

# 190
О , под око сте ми винаги !  Mr. Green Обаче бях изкарала едно пиле да готвя , една странна супа с царевица и сега всичко си стои на плота у нас 1 Уж дойдох само молба да подам и те ме засилиха веднага на клона , опс ... на бюрото !  Confused Ако успея довечера поне супата да направя ще има снимка !
А вие се вихрете , че сега само това ми остана - да се любувам на вашите снимки !
Heart Eyes

# 191
Днес за вечеря картофките по рецептата на Лео и това ще е,а за мене някаква салата.

polin_aтортата ти е просто страхотна

# 192
nell@, на мен пък ми харесаха картофките, трябва да потърся рецептата нейде Thinking...

# 193

polin_a
аз просто не ям пържено,не съм ги пробвала даже.
Рецептата е някъде на втора страница от Готварски рецепти

# 194
Смайли, вкусна лазаня си спретнала!
Поли, да ти е живо и здраво детенце!Тортата е чудна!Благодаря ти за хубавите думи!
Бети, благодаря!
Нашият бърз обяд:
Кюфтета по чирпански

Общи условия

Активация на акаунт