Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 846
  • 367
  •   1
Отговори
# 210
Краси.мира,може ли рецепта за пълнените тиквички с булгур?

# 211
При нас тази вечер простичко,но вкусно - баница със сирене   салатка  пържена граца/дребен сафрид/      Адмирации за всички кулинарки!    smile3501

# 212
  • Brussels
Красимира, моите поздравления за макароните   bouquet, аз не успях да ги докарам  ядливи.
Didibu, много апетитно!
Гелева, вкусно и здравословно.
Нашата вечеря беше: Пиле с прясно зеле.

# 213
Кеми,ще може ли рецептата на Пиперките с яйца,сирене и сметанка  bouquet
Търсих в сайта ти,но не открих Simple Smile

# 214
панирани пилешки хапки с портокалов мармалад и бял ориз. Simple Smile

Пети ,може ли рецептата за тези  икзушаващи  пилешки хапки  Praynig

# 215
Момичета, много благодаря за хубавите думи Hug

У нас:
Фалафел с тиквички и салата Табуле

Поли, заповядай, рецептата за кюфтетата, за пиперките малко по-късно Wink

# 216

nordina
ще може ли рецептата за това много изкушаващо руло
Момичета Blushзаповядайте Руло от патладжан 
   didibu, заповядай Мъфини с маслини и пресен лук   

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 22:21 от nordina

# 217
nordina, рулото с патладжан изглежда много вкусно   bouquet

Ние вечеряхме шарена салата

и една измишлотинка от картофи, сирена, яйца .....

# 218
dixi , damdam , polin_a , Гелева , много ви благодаря , момичета , за думите  !   bouquet Хубавата атмосфера тук е причината да пиша , защото не за пръв път ще кажа , че готвенето не ми е нито хоби , нито страст ! Благодаря ви , още един път !  Hug

Гелева , много се радвам , че дойде пролетта и отново мога да се радвам на свежарските ти снимки на салатки и зеленини ! Знаеш , че съм фенка на тези твои снимки !  Hug

Ето рецептата за Коблер от пилешко месо.

Само името е странно , самата рецепта е много лесна , бърза и вкусна !
  Peace

# 219
Диде, честита работа! Ти и едно кафе да пуснеш тук, ще е шедьовър, така че знам,че няма да се изгубиш из работните дебри......Красиво е твоето предложение.

Еси, и аз искам Фалафел, записах се в темата за Израел, и Табуле май ще ни хареса, защото обичаме булгур.........скоро ще направя нещо от темата им.......Само да остане време.....Днес се прибрах по тъмно и мъж с деца имаха честта да готвят за вечеря......Признавам - аз само забърках каймата. Та вечерята е детско-мъжка! Да си похваля голямо дете - оставих му да изпече хляба, справил се е добре, ядохме хляб тази вечер пак и то добре изпечен.

Кюфтета с картофена салата - Вътре кюфтетата +  зелена салата, която не снимах.

Гелева, искам зародиш!

Надето, красиво е!

Краси, някъде обяснила ли си по-подробно макарона?

Видях риба..бррррр......

Поздрави на всички, отивам да спа, за съжаление не в СПА! Лека!

# 220
Диди, и други пилешки нещица си харесах от линка - Джамбалаята и Африката на Кеми Simple Smile. Зарината съм с пилешко, то ми и личи де, остана да закудкудякам вече #Crazy...Мерси за идеите!
Кеми, като понеча да отворя твоя линк и ми забива компютъра, пфу...Дано е нещо временно и утре да прегледам и там. Hug

# 221
  • пак на Рив Гош
Днешната ни вечеря - вчера опекох едно пиле и днес му карамелизирах ендивии за гарнитура, да не стои само тъжно в чинията (снимките са ми кофти, но още не съм намерила време да си купя подходяща лампа.. и да се пообуча малко, че да не се червя като ги гледам до вашите... аме нека първо да мине май  Embarassed):

Полина, честита месечинка и много хубава торта!
Диди, на теб честита нова работа, много успехи в нея! Кога успя на работа да идеш, че и да сготвиш  Grinning Между другото, аз все си мислех, че коблерът е някакъв сладкиш с ябълки  newsm78
Краси.мира, браво за макароните!   bouquet С какъв пълнеж са?
Nadeto_sp, точно блога на Меркот разглеждах тези дни  Laughing
Nordinq, и аз си записвам рецептата за руло с патладжани. На твоята снимка изглеждат чудесно!
Еси, чудни са ти станали фалафелите   chef И аз като Мамето наобикалям темата за Израелска куня, да видя кога ще стигна и до нея... Сигурно някъде по идващите празници  Laughing

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:47 от Роца

# 222
Здравейте момичета

нашата вечеря беше
грах с телешко

таратор

мързеливо Хачапури на Лабрекс

и един сладкиш на Таннита който ви препоръчвам  Peace http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,307.msg44258.html#msg44258

# 223
  • София
"Зелена" тарта с лапад

пак ще ви следя, ама сладките неща, ще се парвя че не ги виждам, да знаете  Naughty

# 224
  • София-Младост
Снощната ми вечеря:
Пълнени гъбки с крема сирене и риба тон по рецепта на Vivian:

И бленувания патладжан-ветрило, по снимка на esy и рецепта на ....дано не бъркам...но мисля, че беше на пеп-4о

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 08:26 от Ала-Бала

Общи условия

Активация на акаунт