Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 855
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨,ще ми липсваш newsm51надявам се да поглеждаш от време на време
betina33,твоите гъсенички са мммм..... Hug
Smiley* -лазанята ти изглежда много сочно-апетитна
polin_a и твоята торта много ми хареса
esy ,обичам такива кюфтенца Hug
у дома
Руло от патладжан

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 19:51 от nordina

# 196
nordina , убийствено е това руло , очите ми останаха в него ! Браво !   Peace

Аз се прибрах сега , че днес ме пуснаха по-рано , но въпреки мераците за манджи , се проснах на дивана !  Confused

# 197
При нас баница с извара  и с останалите три кори баница със сирене и чаша кефир. Simple Smile

# 198

nordina
ще може ли рецептата за това много изкушаващо руло

# 199

nordina
ще може ли рецептата за това много изкушаващо руло
и аз те моля Praynig

# 200
betina33, esy, nordina, благодаря !

nordina, моля за рецептата за Руло от патладжан  Hug

# 201
от мен едно меню-ликвидация Simple Smile - 90% от продуктите бяха изостанали и само ми се пречкаха.Всичко стана бързо,лесно и неочаквано вкусно.

запечени с кашкавал и зехтин чушки-бюрече за малките - много вкусни,все така ще ги правя вече

запечени макарони с ароматен сос и пармезан

тортата мюсли

......отивам да разглеждам,че съм изпуснала няколко страници.......бях стигнала до едни вкусни мъфини с маслини,ще помоля nordina за рецептата  Peace

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 20:06 от didibu

# 202
може ли рецепта на така припамващите запечени чушки бюрек Rolling Eyes

# 203
nordina  smile3501, и аз ще чакам рецептата за рулото.
Диди, трудно е в началото. После пак ще ти дойде и мерак и муза.

# 204
damdam , работното време е много скапано и не знам дали ще смогвам и да готвя , като се върна ?!  Rolling Eyes Бях приготвила продуктите за две неща още сутринта , но времето ми стигна само за едно :

Коблер от пилешко месо

# 205
Благодаря ви на всички, момичета, които ми писахте за гъсеничките /тук и  на лични/!  Hug Ще се правят скоро!  Grinning /Когато имам време.../

Диди, и аз като теб съм работник откоро, разбирам те напълно. Не се притеснявай, че ще пишеш по-рядко, затова пък с по-голямо нетърпение ще чакаме снимките ти!  Hug  

Еси, Нордина, Полин_а, чудесни ястия!   smile3525

Дидибу, с тея чушки бюрек дето си показала... /и другите работи.../ hahaha стягай се за гости, идвам у вас!!! eat  Joy

# 206
Диди , едно ястие, ама какво........ Искам да ти кажа, че постепенно ще си нагодиш работата и живота извън нея едно към друго.

# 207
И между другото Диди , няма да ти се размине само със снимка, рецептата, ако може, разбира се.

# 208
Диди , едно ястие, ама какво...

Ей, моме, взе ми думите от устата Laughing! Какво е наистина? Много шаренко и апетитно Peace

Кеми, скоро правих кюфтета по Панагюрски, я сега да ги видим тия Чирпанските. Рецептичка може ли?
nordina, чудесна снимка на това руло, нареждам се и аз за рецептата Hug.
didibu, също много добри снимки, браво бе, момичета, много сте добри  Peace, пък на тази торта с мюсли от кога и се каня, ама все не и идва реда Thinking...
dixi, Hug!

# 209
  • София
Диди, първо честита служба. Hug Нареждам се и аз за рецептата на този "Коблер". Предполагам, че ще имаш и почивни дни, през които почивайки си, ще се разтоварваш с вълшебства в кухнята, които ние ще чакаме с нетърпение.  chef

Да покажа днешното меню:
салатка

и пилешко филе и тиквички на грил.

Общи условия

Активация на акаунт