Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 835
  • 367
  •   1
Отговори
# 225

И бленувания патладжан-ветрило, по снимка на esy и рецепта на ....дано не бъркам...то мисля, че беше на пеп-4о

има ли значение на кого, важно е, че ви е харесало  Hug

# 226
Нещо и от мен: Крем супа от карфиол със задушени гъби и Пълнени чушки с кайма и ориз

# 227
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета -такива вкусотии се размахват наляво надясно че човек да се чуди кое по-напред да пробва

Star2 -искам да ти благодаря за рецептата за кашкавалките -направих ги и станаха чудесни в къщи всички много ги харесаха преди 20 минути ги искарах от фурната а половината вече ги няма   bouquet  bouquet  bouquet

Laughing

# 228
betina33, радвам се, че са ви харесали ето и от мен снощната вечеря

# 229
Браво момичета пак много вкусно тука  smile3501
Много неща си харесах и докато се включа гледам и рецепти сте дали Благодаря   love001
polin_a със закъснение да ти е живо и здраво детенцето,  Banghead аз така се заплеснах по тортата че пропуснах най-важното да ти честитя извинявай  Blush Благодаря и за крема ще го пробвам в най- скоро време  smile3508
Диди успех в работата  newsm10, а този Коблер от пилешко месо ммммммммм
nordina рулото изглежда страхотно вече и рецепта си дала благодаря   bouquet
didibu всичко изглежда много вкусно   newsm51
esy   nadeto_sp   Tannita вие си знаете и ястията и снимките - шедьоври   chef
Ала-Бала и гъбките и патладжана са супер  smile3501
betina33 кашкавалките са един път,  Star2 ще ги пробвам и аз. И у вас много апетитно  smile3508
Ох сигурно пропуснах някои, но да не се сърдите всички сте страхотни  newsm51
От мен: Картофена салатка
Пържена мерлуза
И едни масленки с портокалов крем

# 230
Диде хареса ми коблера Peace.Щях да питам за рецепта, но вече са ме изпреварили Hug.
Аз си амам още готвено.Снощи проблвах Кодрит Кадира.Добре ми казаха хората не в тефлонова откопчаваща се форма за торта че тече.
Ама аз упорито говедо smile3538 smile3538.Еми нищо не стана естествено.

# 231
  • София
Диди  Hug   bouquet
Маме, кълновете самичка си ги правих от ръж, за пръв път и съм много доволна от резултата. Simple Smile

# 232
betina33 ,кашкавалките са  Hug
vesi_nn ,   масленки с портокалов крем  и на тях няма да откажа
една бърза закуска
"Брускети" с разядка от патладжан

# 233
  • София-Младост
При мен до сега бисквити и курабийки не са станали...още едно доказателство са днешните бисквити с мюсли.

# 234
Няма как да изброя всички,но вие си знаете...ама наистина няма да влизам повече.Все се зарибявам с нещо...

макароните 

Тиквичките

Пица с домати и песто

Бананов кекс

# 235
  • София

Кифли с кашкавал и сирене Peace

# 236

моля те дай рецептата на кашкавалките
betina33,

# 237
barby 85, ето рецептата за чушките-бюрек , това е една моя импровизация,надявам се,че я описах добре  Peace
dixi,запавядай мила ......само дано уцелиш някой от вкусните ни дни,че понякога карам само на стари лаври  Laughing
nadeto,vesi - мерси  Hug ..... vesi, сподели за тези изкусителни масленки с портокалов крем     chef
polin a и аз и се канех от доста време на тортата мюсли Simple Smile, вкусничка е и лека, не и се чуди  Heart Eyes
stemo,направо посягам към монитора да си взема от тези кифлички  Simple Smile

много вкусни патладжанени работи.....утре ще търся патладжан Crazy

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 20:18 от didibu

# 238
  • ВАРНА морето сините вълни
Мила-заповядай много вкусни вече ги изядохме -рецептичката не е моя на Star2  е bouquet

betina33, много са лесни кашкавалките, давам ти рецептата:
 1 кофичка кисело  мляко
 1  яйце
 1 кубче разтворена в хладка вода мая с една супена лъжица сол и една захар.
Замесвам меко тесто и  разделям  на 15-16 топки, които разточвам леко, намазвам с разтопена мазнина/кр.масло/, наръсвам с настърган кашкавал, навивам на пръчки и връзвам един път, като охлювче.Оставям ги да втасат, намазвам с жълтък, поръсвам с мак и сусам и пека на умерена фурна.

stemo -е нямам думи красота Hug

nordina -ние нямаме нужда в къщи от разядки че сме си много ящни  Mr. Green ама твоето творение не  може да се подмине-моля те сподели как се приготвя -освен това съм сигурна че и другите ще се интересуват Laughing

# 239
  • сред люляците
betina33 , кашкавалките изглеждат изключително вкусни. Обаче би ли казала в колко вода разтваряш маята?

При нас тази вечер кюфтета със сос.

Общи условия

Активация на акаунт