Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 828
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
Днес ми е ден на провал в кекса...На вкус не знам дали ще се хареса, но определено снимка няма да покажа......Защото напарвих една безумна грешка - на топъл, топъл кекс да слагам глазура и ....стана една вътре - не е за писане и за показване! Срам, срам......

Стоева, за утре сутринта имаме пилешка супа, готова е, но утре ще я покажа сигурно. Въпреки,че се изкушавам още тази вечер да я пробвам съвсем малко пасирана.........

А сега по същество......

Салата

Пълнени гъ … 74;ал

Опит(сравн … 74;ал

Масата е сервирана, чакаме мъж.......И днес на каната на робота направих и първия си бананово-млечен шейк - хареса ми много! Приемам и други предложения за шейк......

# 241
nordina -моля те сподели как се приготвя -освен това съм сигурна че и другите ще се интересуват Laughing
betina33     заповядай   
"Брускети" с разядка от патладжан   
ilrai78 подесети ме,че скоро не съм правила кюфтенца
Твоите много апетитно изглеждат  bouquet
Маме,това руло  изглежда ..... Hug
Шоколадови мъфини със извара

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 05:03 от nordina

# 242
  • ВАРНА морето сините вълни

betina33 , кашкавалките изглеждат изключително вкусни. Обаче би ли казала в колко вода разтваряш маята?

аз си забърках тестото в машината за хляб и там сложих маята направо без да я разтварям само я натроших но иначе слагаш 20-30 гр водичка колкото да стане на кашичка Laughing

# 243
Страхотни неща сте показали пак. От мен само една скромна салатка. Има и свинско с бамя и картофи, но по-късно снимка.[/b]

Качеството на снимката е ужасно, защото снимам с телефона.

# 244
  • сред люляците

betina33 , кашкавалките изглеждат изключително вкусни. Обаче би ли казала в колко вода разтваряш маята?

аз си забърках тестото в машината за хляб и там сложих маята направо без да я разтварям само я натроших но иначе слагаш 20-30 гр водичка колкото да стане на кашичка Laughing

Ахам, ясно  chef Благодаря!

nordina ,  bouquet

# 245
панирани пилешки хапки с портокалов мармалад и бял ориз. Simple Smile

Пети ,може ли рецептата за тези  икзушаващи  пилешки хапки  Praynig
Нарязано на хапки пилешко филе се потапя в смес за паниране(аз използвах тази с бира),пържат се и се оставят да поистинат.В купичка подходяща за МВ се слагат няколко лъжици мармалад от портокали и се разтапя.След това се изсипва върху готовите пилешки хапки и се разбърква. Simple Smile

За днес запечени пилешки филета с домати и моцарела и доматена салата. Simple Smile

# 246
Топло предястие от грах , маслини и лук

# 247
  • Brussels
Добър вечер, неуморни кулинарки. Толкова красоти сте създали отново! Hug
Нашата вечеря беше: Агнешки котлети и Салата от леща

# 248
didibu Рецептата видях от тук http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=778.msg4202#msg4202  - Райски сладки
Като за крем на прах използвах пудинг ванилия на д-р Йодкер и в крема вместо портокалова кора сложих няколко лъжици сок от портокал, че то сегашните портокали не се знае с какво ги третират  newsm78. Станаха много хубави, на вид не ги докарах много  Embarassed трябваше по сплесканки но пак стават   bouquet

# 249
  Краси.мира,пицата и кексът ти са страхотни! Hug
  Стемо,кифличките ти изглеждат върховно! Crazy Grinning
  Пети,пилешките филета са много апетитни!Ще си запомня идеята! Hug

# 250
  От мен една питка.

И кекс "какаов пръстен",вдъхновен сполучливия опит на Гелева. Grinning Малко не толкова пръстен този път.... Embarassed

# 251
След всички вкусотии и за да се отчета на финала  bouquet

Роца, Маме, опитайте, фалафелите се оказаха страхотни, макар и в малко по-различна комбинация при мен Peace

Пресен кашкавал на грил

Черен дроб

Пиде със сирене от вкусно по вкусно :389:

# 252
от мен Крем Милена

Еси имаш ли на друго място побликувани рецепти защото с този сайт имам проблеми , днес отново си показала вкусотий поднесени по страхотен начин  Hug

nadeto_sp  , Селма , Маме ,nordina    Hug

# 253
  esy а бе рових се в сайта ти ,ама не мога да го намеря това
   Пиде със сирене  newsm78.ако можеш да ми дадеш  линк към рецептата,предварително   bouquet

# 254
Момичета, рецептите от вечерта, които показвам, не успявам всеки път да пиша навременно, за да ги покажа със снимките, съжалявам.Ако ги няма на първа страница на слайда дето се въртят няколко рецепти, значи не съм ги написала и няма нужда да се ровите, няма ги. WinkТези рецепти от първа страница, са най-новите ми рецепти и по това ще разберете дали съм ги написла-Не знам дали ме разбрахте.

Карчита, ако проблемът е същият за, който ми писа и на лични, то няма проблем, просто от скоро е направена тази опция, за да си предпазя труда от недоброжелатели.Неудобство е за вас, но има и други начини да се запазват рецепти, които са ви харесали. Hug
Рецептите ще пиша утре и ще дам линк към тях!
Благодаря много за хубавите думи!
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт