Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 810
  • 367
  •   1
Отговори
# 315
Esy, сладкишът изглежда много апетитно, аз си умирам за такива шоколадови изкушения...  Heart Eyes  Затова съм станала 100 кила...  Cry

Наде, не така!  Naughty  И аз преди диета се тъпча с всичко, което ми се прияде, сигурно за да компенсирам за после...   Laughing  А после...  261uu ... ставаш слон...  animal085 ...пасеш тревичка...  jump ...и тренираш якоооо... newsm39 ... ако не те мързи...  Mr. Green

Засега нищо ново от мен, още не съм си изяла терина...  Laughing , щото си го ям сама... Иначе правих снощи воденички с ориз, но не ми се готвеше нещо този път и не са много за показване, оставих си ръцете...  Laughing  И пак правих Сладките топки на Vens, но също няма да ги показвам.  Peace

Лека нощ от мен!   bouquet Наистина съм голям заплес, утре как ще ставам за работа?!?  ooooh!

# 316
# 317
  • София
ориз със зеленчуци Wink

бързо,лесно,вкусно Laughing

# 318
При нас днес мусака
Сега умувам за десерта newsm78 Ако на някой му хрумне нещо,слушам.

# 319
Сега умувам за десерта newsm78 Ако на някой му хрумне нещо,слушам.
Снощния ни десерт  беше плодова салата -кисело мляко ,мед и плодове. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 21:55 от Pety

# 320
Здравейте  Hug , чета ви всеки ден и много ви се възхищавам   bouquet
(естествено редовно си открадвам по някоя идея за готвене  Mr. Green )

Та заразихте ме и мен и тези бобове и взех че спретнах и аз един- в гювеча

ето още няколко ястия от последните дни :
ролца от раци на скара със сос

"вълча баница" (с кайма и зелен лук) :

лапат с ориз -за нас :

лапат с ориз -за бебето :

надявам се да не съм се натрапила  Blush

beniii аз за десерт забърках  желирано кис. мляко със степче и бисквити (сега стяга в хладилника - снимка по-късно)

# 321
Утре ще имаме мини-среща на многодетните мами, които пишем във форума на бг-мамма, ще бъдем на хижа, ще си организираме пикник с преспиване, та...за да не излагам готварския форум, а и защото ще има готварски конкурс(познайте от сега кой го е спечелил, добре,че вие, пишещи в тази тема няма да ви има,че няма да мога да блесна и изпъкна от тях вас), та ето какво заедно с момичетата от темата за идеите спретнах:

Мароканските меденки на Лабрекс Hug

Солетите на Енаморада Hug

Мамините кифлички(солен вариант само), предложени ми от Макс Hug

Сладките със сложното име на Лабрекс Hug

От тестото … 77;ря

Имам още тесто за хляб на жар, питки с натурална закваска(току-що се опекоха и те), картофи и  пържолки за барбекюто ....и това е!

Чакам  с нетърпение да поемем по пътищата на Републиката, ще бъдем в района на Горна Оряховица.......

Хубави почивни дни! Hug

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 19:06 от Мама Цоцоланка

# 322
  • Brussels
Здравейте, момичета!
Много е вкусно тук!  bouquet
Днес направих само едно Шоколадово-портокалово руло за недиетуващите. Cry

# 323
nadeto_sp страхотно изглежда!   bouquet Може ли рецептата!

Аз сега пека един пай с ябълки и лимони. Да видим какво ще стане, че за първи път го правя.  chef

# 324
Момичета, какви вкусотии показвате само Heart Eyes Аз днес направих свинско филе с гъби и кашкавал в йенска тенджера, само че го снимах преди да го сложа във фурната. Simple Smile

# 325
 Със закъснение десерта- пухкав ябълков сладкиш

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 20:18 от beniii

# 326
Скоро нямах време да се отчитам. Ето от изминалите дни:
яйца по панагюрски: , наденичка: , мезенца: , (крем сирене, дунавия, яйца,майонеза и печен пипер), салата леща и домати: , котлетчета на тава с домати: , таратор: , пърленка: , крем с козунак:

# 327
Мекици: (за първи път правя), мезенца: , , .

Напоследък сме на вълна салата от домати и месца  Joy, нали сме вълча порода.

# 328
Маме, страхотна продукция си спретнала!  bouquet Кога успя бе, жена? То е ясно отсега, че ще обереш овациите на пикника! Peace

dalka и тя - един куп манджи!  bouquet Абе, момиче, почиваш ли или непрекъснато манджи въртиш? newsm78   bouquet

Бих хапнала и от вълчата баница на iucka   bouquet, отдавна не съм я правила, бобецът също е много апетитен.  Heart Eyes  И оризчето на  stemo ми хвана окото и още неща.............ле-леее, току-що ставам от масата. Embarassed

У нас пилешка яхнийка (наготвена от половинката)

и соленото кексче на  Pety , набъркано от мен, но половин доза, за което по-късно съжалих. Много е вкусничко! Heart Eyes  bouquet

# 329
  • Brussels
nadeto_sp страхотно изглежда!   bouquet Може ли рецептата!

Разбира се, заповядай: Шоколадово-портокалово руло   Hug

Общи условия

Активация на акаунт