Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 37-та тема

• 48 796
  • 367
  •   1
Отговори
# 330

и соленото кексче на  Pety , набъркано от мен, но половин доза, за което по-късно съжалих. Много е вкусничко! Heart Eyes  bouquet

Лабрекс радвам се ,че ви е харесало. Hug

# 331
labrex, прати го твоя мъж у нас, защото много ми се яде такава яхния. Обаче не мога да готвя яхнии и това си е. Embarassed

# 332
Маме,направо ми скри шапката Crazy,ще ги разбиеш Wink

Лабрекс,яхнийката на половинката изглежда....ммммм Heart Eyes

Приядоха ми се яйца по панагюрски,ще си спретна скоро,и сега се наточих на соленото кексче по рецептата на Пети утре за закуска,ама нямам колбас Confused,
а искам да го направя както си трябва,значи ще почака Grinning

При нас днес една много вкусна супа топчета,докарах я досущ като по заведенията  Flutter,ама не я снимах...

# 333
labrex, прати го твоя мъж у нас, защото много ми се яде такава яхния. Обаче не мога да готвя яхнии и това си е. Embarassed

dalka, хич не мисля, че ще откаже - той си готви за удоволствие. Grinning Днес като ме видя, че се помотвам и не ми се захваща, каза, че ще наготви нещо с пилешко. И аз веднага се съгласих. Grinning

Лабрекс,яхнийката на половинката изглежда....ммммм Heart Eyes

Ееее, poli__5, и ти, сега ще го викна да прочете, та утре пак да намажа!  bouquet  Или да не го викам, че ще вземе да се вземе насериозно newsm78

poli__5, напиши рецептата на супичката, щом е станала толкова добра. Скоро не съм правила супа топчета.

# 334
Здравейте! Тази вечер реших да почерпя по случай първа заплата /или по-точно първи аванс Mr. Green/  и ето какво сътворих:..

- мезенце за бяло винце /палмата изглежда много нещастно... няма да ви казвам колко време се мъчих с тоя лук и накрая така и не я показах...  Mr. Green , оставих само репичката в средата.../

- Хапките с кренвирш на ЧервеноВинце

- гъсеничките на Пепика, Labrex и другите - не зная чии е оригиналът - само че с бутер тесто

- купено пиле на грил със зелена салата

- купени целувки

Това е засега от мен... Утре /като и днес/ съм на работа...  Sad  Не зная ще показвам ли снимки...

Ето още една, която мислех да не показвам:

- сладките топки на Vens, втори път.

Наде, рулото изглежда чудесно, сигурна съм, че е и много вкусно...  Hug  Heart Eyes

# 335
dixi, много пъстро, красиво и вкусничко!   bouquet Хайде честит аванс с пожелание да ти вдигат по-често заплатата! Peace А оригиналът на гъсеничките е руски, просто сме превели рецептата.  Grinning

# 336
Ами Лабрекс,аз четох,четох в нета и от много рецепти направих следното:
Направих си топчетата от кайма,малко ориз и чер пипер и сол на вкус.
Една малка главичка лук нарязана на ситно и един наситно нарендосан морков,задуших в малко олио и малко водичка,
после долях нужното количество вода,и като кипна пуснах топчетата,сложих чубрица,мааалко целина и едно зенчуково бульонче.
След 20-ина мин.сложих ориз(на око),и него за 20-ина мин,добавих 2 с.л доматен сок и сол на вкус.
И според мен тайната е именно в застройката,май варена й казват,досега не бях правила такава застройка:
1 яйце,2-3 с.л кис. мляко и 1 превишена с.л брашно,на котлона да клокне и сипвам от горещия бульон,връщам всичко
към супата и слагам пак на котлона за 5 мин да поври и да се сгъсти.Това е Hug

Докато съм писала Дикси показала едни вкусотии  Crazy,а на мен стомаха ми стържеее,ама няма да ям аз преди лягане,желязна съм Naughty Grinning

# 337
Маме, страхотна продукция си спретнала!  bouquet Кога успя бе, жена? То е ясно отсега, че ще обереш овациите на пикника! Peace
dalka и тя - един куп манджи!  bouquet Абе, момиче, почиваш ли или непрекъснато манджи въртиш? newsm78   bouquet
У нас пилешка яхнийка (наготвена от половинката)
Момичета  smile3501
Боже,боже...мъжете вече не са това което бяха smile3534
Наде,рулото изглежда невероятно smile3501

У дома Пилешко с бейби картофки,гъби и тиквички на фурна

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 11:10 от nordina

# 338
nadeto_sp благодаря ти за рецептата! Ще го направя това руло и комбинацията на портокал с шоколад ми е любима. Hug

Ето снощната ни вечеря.

пай с ябълки и лимони

баница по рецептата на Морена

# 339
  • Popovo
може ли рецептата за "Пай с ябълки и лимони". Peace

# 340
Разбира се. Заповядай!  bouquet
3 яйца, 1 препълнена ч.ч. захар, 1 препълнена ч.ч. брашно, 1/3 ч.ч. олио, 2 чаши настъргани ябълки, кората на 2 лимона, 1 бакпулвер, 1 л-ка канела, смлени орехи. Пече се на по-слаба фурна/ аз пекох на 200 и вътре не успя добре да се опече, следващия път/
Добър апетит!  bouquet

# 341
  • Popovo
Разбира се. Заповядай!  bouquet
3 яйца, 1 препълнена ч.ч. захар, 1 препълнена ч.ч. брашно, 1/3 ч.ч. олио, 2 чаши настъргани ябълки, кората на 2 лимона, 1 бакпулвер, 1 л-ка канела, смлени орехи. Пече се на по-слаба фурна/ аз пекох на 200 и вътре не успя добре да се опече, следващия път/
Добър апетит!  bouquet

Благодар много!  bouquet
За сега само ви гледам,събирам рецепти е се уча от вас.Прекрасни неща готвите,чак ме заболя стомаха от преяждане. Joy
 smile3501 smile3501 smile3501

# 342
Ами Лабрекс,аз четох,четох в нета и от много рецепти направих следното:.......
И според мен тайната е именно в застройката,май варена й казват,досега не бях правила такава застройка:
1 яйце,2-3 с.л кис. мляко и 1 превишена с.л брашно,на котлона да клокне и сипвам от горещия бульон,връщам всичко
към супата и слагам пак на котлона за 5 мин да поври и да се сгъсти.Това е Hug

poli__5, благодаря ти!  bouquet И аз така я правя, само дето не винаги слагам домати. А за варената застройка си права, аз я използвам за почти всички супи и наистина стават много вкусни с нея.

# 343
  • Bulgaria-Italia
Привет момичета.Търся рецепта за каша от коприва.Никога не съм яла,а така ми се прияде,но се страхувам да импровизирам.
Благодаря предварително.

Лабрекс,поздравления за рецептичката за чесновите хлебчета.два пъти ги правих-невероятни са   bouquet

# 344
На мен тези дни ми се яде посничко:

славянски гювеч

задушен патладжан

Общи условия

Активация на акаунт