Пуфис или Хъгис?

• 20 215
  • 185
  •   1
Отговори
# 30
# 31
На мен Памперс ми пропускат така,когато е време вече да мина на по-голям размер.
Иначе,докато не пробваш няма да разбереш кои са по-добри за вас.

# 32
Пуфис, определено Peace

За нас най-добрите са Либеро!

# 33
Huggies  Peace

По принцип Памперс не пропускат, явно някакво фалшименто има  Rolling Eyes
Huggies  Peace На мен пък Памперс винаги ми изпускаха, в малкото случай когато съм ги пробвала. Последно с Актив бейби се оака чак до врата.

# 34
Пуфис или Хъгис?
На така поставен въпрос, моят отговор е Пуфис. От Хъгис грам не съм доволна. Бодито над пелената беше вечно влажно Confused
Купувам вече 4-ти пакет Пуфис и няма такива проблеми.

# 35
Хъгис...недостатъкът им е, че трудно се намират. На второ място Либеро.

# 36
  • Пловдив
Много съм доволна от Либеро. Харесвам и Хъгис Премиум, а новите Пуфис не сме пробвали.

# 37
# 38
  • до една звездичка
Пробвах Пуфис - не съм доволна.
За тази цена се намират много по-качествени!

# 39
Явно мненията са различни...е то какво ли съм и очаквала,но тогава защо не сте доволни от едната или другата марка Peace

# 40
Най-добре,както са те посъветвали и по-горе,вземи по 4-5 бр от няколко различни марки и ще намериш най-подходящато за твоето бебе. Зависи от структурата на телцето- някои са по-шкембести, други по-стройни, трети са с много пухкави крачета....
За всяко бебе пасват различен модел памперси.
Аз например, съм най-доволна от Хъджис, Молфикс и Еви бейби.

# 41
Май май така ще направя..само че хъгис-а много трудно се намира на бройка..май. Tired

# 42
  • Пловдив

Нямат ли някаква малка разфасовка по 10-20 бройки newsm78

# 43
  • София
За тази възраст лично за мен Хъджис са най-добрите пелени - никога, ама никога не са ми пропускали, за разлика от Памперс  Peace 

# 44
  • пак там
Моят син се обрина и от Памперс, и от Пуфис. Памперс освен всичко друго и пропускаха. Сега сме на Хъгис или Либеро - и двата варианта еднакво добре ни понасят.

Общи условия

Активация на акаунт