Пуфис или Хъгис?

• 20 231
  • 185
  •   1
Отговори
# 45
  • На бял кон в Pierrefonds
ХъГис, бе хора, Хъгис!  Laughing

Хъджис, Хъджис!  Grinning

# 46
  • София
Либеро и на 2ро място Хъгис

# 47
На Алина и двата вида и пасват идеално,ама от Пуфис и излезнаха пъпчици,така,че когато имам възможност и купувам Хъджис.
Пробвайте Кан бебе и Иви Бейби и те са добри.

# 48
Май наистина просто трябва да се пробва. Вземаш по няколко бройки от вид или молиш приятелка да даде да пробваш от нейните и така...
 Ползвам само Памперс за малката, не съм  опитвала с други, защото никога не е пропускал, дъщеря ми не се е обривала от тях. Но явно си зависи от структурата на детето.

# 49
  • На тиха улица
Пуфис са ми фаворити.После Памперс със Sleep&Play, после Huggies.

# 50
  • България
От тези двете-Хъджис  Peace
Иначе най-добрите за мен са Либеро  Peace ,но и от Хъджис съм доволна,всички други марки му пропускат

# 51
  • София
И двата вида ги харесвам Peace

# 52
Явно мненията са различни...е то какво ли съм и очаквала,но тогава защо не сте доволни от едната или другата марка Peace
Преди ползвах Хъгис. Имат един голям недостатък - не знаеш какво те очаква като отвориш пакета, имитации колко щеш.
Откак се появиха Пуфи-тата  Simple Smile сме с тях. Нямам забележки, всичко им е направено като хората

# 53
На мен Памперс са ми пропускали, защото не сме били с подходящ номер - виж да не е от това.

# 54
Малката сега е 5600.Купих 3 номер,който е от 4до 9кг.Според мен са точно за нея newsm78..обаче изпускат..особено акото.Скоро от дума на дума с една приятелка и казах,че не съм доволна от 3 защото  няма разтегателни ушички и тя  ShockedВика ми как да няма?Моите в момента са нерастегателни и сигурно от това идва проблема.Каза ми че 3 е с ластичета и тов ами го потвърдиха много мами....явно съм слу4ила на ментета.Сега чакам да свършат..изпускат не изпускат туй е и сиг. ще пробвам други памперси Tired

# 55
  • Бургас
Пуфис! Само тях момата пробива трудно! Peace
Всичко останало пробива от налягането на изстрела на акото!

# 56
  • Sofia
Все още не съм ползвала Пуфис, но от Хъгис съм доволна! Обаче са по-скъпи от останалите  Rolling Eyes Ползваме сега Sleep and Play на Памперс, само те не ни пропускат, при всички останали на Памперс имаме течове оттук-оттам. От Либеро също съм много доволна, само са мааалко по-дебелички.
Мисля, че това дали ще се впиват зависи от крачетата на бебчо и кройката на съответния памперс. На различните дечица, различни кройки им пасват. Това важи донякъде и за пропускането.
Ще взема да ги пробвам тия Пуфис да видя как са  Simple Smile

# 57
ние сме на хъджис
а и цената не е никак скъпа (то в Русе май са най евтини 86 бр- 23.20 лв 5-9 кг )

# 58
Ние сме на Пуфис и сме много доволи.

# 59
  • някъде там
Хъджис  Peace

Общи условия

Активация на акаунт