Пуфис или Хъгис?

• 20 222
  • 185
  •   1
Отговори
# 60
Памперс за мен за номер едно!!!

# 61
еви бейби ползвам и не се оплаквам

# 62
  • София
Малката сега е 5600.Купих 3 номер,който е от 4до 9кг.Според мен са точно за нея newsm78..обаче изпускат..особено акото.Скоро от дума на дума с една приятелка и казах,че не съм доволна от 3 защото  няма разтегателни ушички и тя  ShockedВика ми как да няма?Моите в момента са нерастегателни и сигурно от това идва проблема.Каза ми че 3 е с ластичета и тов ами го потвърдиха много мами....явно съм слу4ила на ментета.Сега чакам да свършат..изпускат не изпускат туй е и сиг. ще пробвам други памперси Tired
Не си улучила менте, а стара партида. Аз бях много доволна от памперсите, които бяха без ластик. Косето беше с такива двойка, после тройка. Докато не купих два големи пакета, които се оказаха с ластици. И аз като теб почнах да пера опикани и наакани до ушите дрехи на всяка смяна. Понеже нямаше абсолютно никаква разлика в опаковката се отказах изобщо от Памперс. Сега съм в период на експериментация. Пробвах Хъгис, Либеро и Слийп енд плей. Най-доволна съм от Хъгис, после Слийп енд плей и накрая Либеро.

# 63
  • София - Рим и обратно
Голямата ми щерка се изриваше страховито от Либеро и сега не смея изобщо да ги пробвам. Памперс са ми ужасно твърди, найлоново-дървени и на места пълнежът им изобщо липсва Rolling Eyes Най-доволна съм от Huggies, мекички са, като памучни, разтягат се идеално, не съм имала инциденти.

# 64
  • София
в родилния дом ползвах Хъджис, бях доволна. На изписването ни подариха от болницата пакет Пуфис и сравнение с Хъджис ми се видяха много груби (като материя). После и памперс new baby пробвах. В началото Хъджис му пасваха супер, сега му пропускат малко, може би не му "ляга" вече 1-та, ще пробвам 2-та, а Памперс не са му пропуснали. Сега съм в период на проучване. Новите мокри кърпи на Хъджис са също много добри.

# 65
Хъджис Peace

# 66
До сега ползвах  Памперс, но напоследък му предизвикаха обриви.
Смених с Молфикс -те пък пропущат.
Сега се спрях на Либеро. нямат грешка. Peace

Тук едва ли ще плучиш отговор на въпроса си. купи си и от двата вида на бройки и пробвай за през ноща и през деня/ пробвай и от двата вида /.
Аз така направих с Молфикс и Либеро. Либеро отговарят на изискванията ми.

# 67
Правилно ти е отговорила Венера. При различните памперси е различно, примерно, доста е различно как се абсорбира акото. Всъщност ние ползваме Либеро и акото не се абсорбира въобще (за добро или зло, но проблеми нямаме). Хъджис ни бяха твърде широки на крачетата. Пуфис ги пробвахме наскоро - е, също ни пропуснаха, не издържа до сутринта, а с Либеро това се случва доста рядко.

# 68
Либеро са най-добри за мен. Имат еластични колани и на гърба имат ластик. Формата им е по-особена, кройката  е различна от другите  марки.

# 69
До миналата седмица беше на Хъгис 4-9 и бях много доволна,но и станаха малки и сега взех да пробвам на Пуфис 4-ката.Доволна съм за сега. Peace

# 70
Аз ползвам Еви бейби и съм много доволна сина ми е на 1г и 5м и особено нощно време пишка доста сутрин памперса е пълен но винаги сме сухи.Реших да пробвам толкова много рекламираните пуфис това за мен е абсолютен боклук изобщо не попиват ако седи повече от 2часа  с памперса вече е почнал да изпуска от всякъде кожата винаги му е мокра независимо колко е пишкал малко или много вечно сме мокри.

# 71
Само Пуфис. Хъджис ми изпускаха.

# 72
По въпроса съм за Хъджис.Тия Пуфис нещо не ми допаднаха.Малко като картонени ми стоят.Иначе ползвам Либеро,а когато няма взимам или Хъджис или Молфикс

# 73
Пуфис са най добрите според мен  от  Либеро Йоан се обривше а Хъгис и  Памперс ми изпускат

# 74
  • София
Хъгис, но от тези, а не класик. Също съм доволна от либеро и дайперс. Само тези три марки издържат на нощния сън на малката (вече не чак толкова малка де) пикла.
п.п. На пазара в Люлин продават на бройка. На пазара Димитър Петков също. Просто на тези две места съм търсила. Мисля, че не е чак толкова трудно да се намерят на бройка.

Общи условия

Активация на акаунт