Пуфис или Хъгис?

• 20 205
  • 185
  •   1
Отговори
# 75
Във Варна в моя квартал няма никаде...пуфис  съм пробвала още в родилното,защото там ни давах атакива..и останах очарована,но като чета май са ги поразвалили малко newsm78.Преди няколко дни пробвахме Либеро и пак изпускаха ooooh!дано да намеря Хъгис на броика....че имаче много ще се пере Thinking

# 76
С каката ползвах само на Памперс и бях много довална,а сега мисля ,че не остана марка ,която да не съм пробвала и всички ни оливат .Май ще се спра на Хъджис.

# 77
Колкото отговори, толкова и мнения. Защо не си купиш на бройка от двата и да ги пробваш, кое най-ще пасне на твоето бебе? Индивидуално е. Аз съм доволна от Либеро.

# 78
                      Твърдо съм за Huggies super dry. newsm10.От тези с герой4етата на Disney по колана.

# 79
опитахме ги тея Пуфис ама нещо много са груби
ползвам на Памперсединствено и като сложихПуфис са едни такива твърди в коланчето за разлика от Памперс Wink

# 80
Аз съм доволна и от 2-те марки. Много при това.  Peace В момента съм на пуфис. Вместо да се чудиш , вземи по 5 бр. от 2-та вида и пробвай. Дупенца бебешки разни.... Wink

# 81
В момента сме на Пуфис , и за сега впечатленията са ми ,че са с доста добро качество  Peace
и аз споделям това мнение. Peace

# 82
Ние ползваме 5 ца за пример на Хъджис, но турския вариант, от тях лично съм много доволна, отколкото уж оригиналните, които са и с 10 лева повече като цена, първо са уголемени турските, второ моят пие по 1 до 2 шишета с кисело мляко през ноща и отделно суче и сутрин е с препълнен до край памперс и много, ама много рядко да се е намокрял, което за мен е доста добър знак за съответния памперс!
Но наистина всяко детенце е различно, както с количеството приемани течности, така и с размерите и кг, затова си пробвай, както са казали момичетата преди мен!  Peace

# 83
Аз съм доволна от Памперс, но ти трябва да пробваш кои най-добре ще му паснат на бебчо. Различните марки имат различни  " кройки "  Wink Вземи си по няколко бройки и пробвай  Peace

# 84
  • BG
В момента привършвам един пакет Пуфис и повече няма да повторя. Не поема течността и детето ми е постоянно мокро, ето защо трябва да го сменявам често и така ми става и доста скъпо.

# 85
Само Пуфис!!!  newsm74, доста време бяхме с памперс, омръзна ми да пера насрани гащи дето има една дума, от както сме с Пуфис не съм прала такива, а и са много по- хубави като форма и като качество от памперс, по мое лично мнение Памперс не си струват парите ама изобщо, новите с ластиците незнам как са, но старите не струват. Само да кажа че с Пуфиса ми се е опикал 2-3 пъти вечерта, с Памперс беше всяка вечер опикан. Това са моите лични наблюдения изборът е за теб  Mr. Green

# 86
  • Варна
Нито едни от двете марки. Аз съм на Памперс- S&P. Peace

# 87
И аз съм за Памперс, но така поставен въпросът - Хъгис Peace

# 88
Хъгис бяха първите памперси на бебка и дълго време най-добре й пасваха, но като че ли във всяка възраст разлини памперси ползваме. Преди няколко дни взех един пакет Пуфис, за да ги пробваме и страшно много ми харесват. Предполагам, че пак ще си ги купя.

# 89
Пуфис или Хъгис?

Либеро  Mr. Green

Peace
Иначе от двете - Пуфис.

Общи условия

Активация на акаунт