Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 25 078
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Ох, не мога да се добера до пц-то.
Гале, много готина Дими! А на теб кураж Hug
Данче и вие ли го закъсахте? Hug
Ние ходихме вчера в Токуда. Има налеп на гърлото, според лекарката там е скарлатина, но го заведе като ангина, защото обрив няма, а Гърлен секрет няма къде да се направи почивните дни. Направиха и само кръвна картина CRP-то и е 107, което според нея изключва варицелата напълно  и сме на антибиотик. И така, не че няма от къде да пипне скарлатина (другата яслена група бяха в такава карантина), обаче аз не виждам грам симптом от тия дето четох в нета. Но ще пием антибиотика и на 7 ще правим изследвания като си дойде нашата лекарка.

# 121
Деси, майка и татко дойдоха за Великден и с майка нещо си приказваме и тя ми казва: абе знаеш ли че гушата ти се е подула? Защо не отидеш да те видят. При което се изхилих и викам, абе гърлото ме боли сигурно са лимфни възли. Обаче бях и бязкрайно уморена - където седнех и заспивах.И така отидох на личната, тя веднага ме изпрати на еднокринолог, там на ехографа ме гледа, сложи ми диагноза, после пуснаха хормона TSH и антителата TAT,MAT, което потвърди диагнозата. ТСХ-то ми беше в норма, а антителата бяха над 1000.Хайде във ВМА в София, където доктора каза, че няма да предприеме никакво лечение към момента, щом жлезата функционира - проблеми ще имам с косопада(до оплешивяване), при бременност - всеки месец изследвания(задължително) и никакви солариуми и слънце между 11-16 часа. Но косата на мен ми падаше от август миналата година, но не отдавах никакво значение на това.Консултираха ме там с дерматолог - сега ще пия лекарства за косопада 3-4 месеца, а после се хващаме за бебето, докато не се е влошила функцията на щитовидната. Като ми кажат, че за нещо може да има проблем още повече се амбицирам да го направя.

Вени, обясни ми за селена и аспирина (може и на лични).
Данче, висока ли е Т?
Янче, само да ти кажа ,че и нас ни замотаха така с налепи на гърлото и лекувахме ангина, а после се оказа рубеола.

# 122
Гале, и аз съм с тази гръмка диагноза и нищо не ми изписват, защото всичко ми било в норма. Знам ,че много го имат и даже не знаят и въобще не им пречи, даже ме е яд , че ми го откриха да го мисля. Ходя един път годишно и си правя изследвания. Имала съм си го и с предната бременност, но не съм знаела. Сега пък като кажа, никой не ми пуска всеки месец изследвания  Confused, дано няма проблем.  Последния път видяха две образования на щитовидната , които най-вероятно ще станат възли, та сега и тях трябва да следя. А лекарката като ги видя направи такава физиономия , че направо се отчаях  ooooh!.

Деси, с ехографски преглед на щитовидната жлеза го откриха и после пускат хормоните да видят как са.

Янче, Данче, бързо да се оправят дечицата  Hug.

Може ли паролата от албума Praynig, все я забравям, да сложа някои нови снимки. Преди нали си бяха на първа страница и никога не съм се стремяла да ги запомням.

Ох, успях, сетих се  Mr. Green.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&pid=11954503

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 10:34 от Mayflower

# 123
  • София
Гале и аз съм с Хашимото! Докато ми нацелят дозата мина 1 год и половина хормонални изследвания на всеки 2 месеца. Сега пия Л-Тироксин всяка сутрин, като 2 поредни сутрини по 0.75 и една 0.50мг. Малката е страхотна!

Янче, Данче, бързо да се оправят малките!

Весело настроение по време на почивните дни!

# 124
Момичета ето снимки и от нашите две тържества за рожденният ден на близнаците Blush
http://danijoro.multiply.com/photos/album/30/Rojden_den_na_Asi_i … isi-3_godinki#166
http://danijoro.multiply.com/photos/album/29/3-ti_rojden_den_na_ … isi-26.04.2009g#1

# 125
Галя, наистина Хашимото не е толкова страшно  Hug И аз имах съмнения скоро, именно заради косопад, но според кръвните показатели всичко било окей. Пък и виж, само тук в темата има още 3 мами с такава диагноза, не е някаква рядка болест. Не се притеснявай  Hug

Янче, как се чувства Симонка днес  Hug

# 126
Е, да определено вече съм спокойна. Но колкото и да не е страшно си е болест. Няма да се предавам обаче.

Джинджър, в яслата нямахте ли тържество??

# 127
Не Гале,тука в нашата детска имаше забрана да се внася каквото и да било Sad

# 128
  • Варна
Хехехе, колко хубави снимки  Hug
Привет от заспалата "работничка"!
Изкарах вече една ношна и една дневна. Много са доволни от мен, работата е фасулска. Не ми харесва, ама става. Всички колеги се въртят около 90ти набор  ooooh! все едно съм е ДГ  Mr. Green Питат ме на кои дискотеки ходя  hahaha Цирк..
Гледам болнички пак,....все едно чакат тия деца празниците да дойдат и айде болни. Ники е сополив отново. Тежи към 16 и нещо, висок метър.
galiabalq, хвърляш ме размисъл..и на мен ми се спи постояно, все съм уморена. Пък и с тоя стрес дето го изживявам... ама не ми се ходи по доктори. Сега ще си пусна профелактичните на 7ми и да видим.
Отивам да спя, че утре съм нощна и после ще сме на работа чак на 16ти Mr. Green

# 129
Привет от още една работничка  Whistling

Разминахме се с Рени, с Жени и ми е тъпо, но на 1ви цял ден сме чистили къщата, за един ден цялата, прибрахме зимните дрехи, оправих си цветята и посрещах гости вечерта. Не можех място през нощта да си намеря от кръста, но ... На 2ри до обяд се оправяхме и потеглихме към една вила на обяд да ядем агнешко, та отнесохме там до тъмно. Сега сме при баби и дядовци в Търговище, нещо като семейни сбирки. Щяхме да ходим в Плевен, но не ни огря, леля ми дойдоха насам, а така ми се пътуваше. Нищо де, здраве да е. Надявам се поне с Ванчето да се видим  Rolling Eyes Ама нали сме работни и пазим кУмпУтрите  Embarassed
Рени, ако четеш тук, щото гледам, че си писала, акона 6ти праите почивка на OMW на околовръстното тук свирни поне да пием кафе  Hug Ако ли не - живот и здраве на Усоето ще се видим   bouquet
Гале, тази мома как ще я опазите не знам  Laughing Бива ли да е толкова чаровна  Hug Да я нацелуваш хууубавата  Hug
А Ема колко е пораснала  Flutter
Татянка, да оздравяваш  Hug
Стаско и Шошка също  Hug

Очен преглед не се полага, просто трябва да си поискате направление  Peace Само кръвчица може  Laughing
Гледам за мерки и теглилки си говорите - Альо на килограми не е мърдал поне от година, върти се около 16, но дърпа нагоре (104 см) и изглежда клечав, ама да ми е здрав  Hug

Девойки, някой да има телефона на Лесито  newsm78

# 130
  • София
Привет!

Ние сме, да чукам на дърво, по добре. Стаско изкара вчера целия ден с Т, 37 - 37,5, от самосебе си я свали без да му давам нищо / тук съм много доволна от себе си/. Закусихме и мисля да ходиме към зоо парка, да видиме Хортън, Марти и тн  Mr. Green който гледа филмчета ще ме разбере.

Красе, разкажи ми повече какво правиш на работата ти. Струва ми се много забавна и приятна. Чакам с нетърпение да минат празниците, защото вече изчетох всички обяви за работа, а нови няма. Моята надежда за хубава работа угасна след едномесечно чакане и вече изстрадала я трябва да търся нова надежда.

О, Смин, добре появила се  Hug Недей да говориш, че Али е клечав, защото ме комплексираш съвсем.

Нали 4 дни вече хихаме, кашляме 3мата в хора, Станимир ни побърква, на всяко "ких" трябва да се каже "наздраве, Стани/мамо/тати" , а аз рядко "чувам" тези кихавици и той ми държи сметка защо не съм казвам "наздраве"  Crazy Mr. Green
Та така, слънчев ден желая на всички!  Hug

# 131
Привет момичета  Grinning

Аз влизам да честитя всички минали празници и ще се постарая да ви следя по често  Blush

Моля ви,ако някой има възможност да ми обясни долу горе къде точно се пада мястото където ще нощуваме,че не мога да се ориентирам  Crazy

Данче,  Mr. Green и ти ли гледаш с него филмчета

Татяна, да оздравяваш  Praynig

Красе ,честита работа  Hug

jinjer_78 ,ти си ми адашка нали  Flutter ,Даниела като мен си  Grinning Страхотно много са пораснали сладурите ти  Hug

Янче,бързо да ви минава и на вас   Praynig

# 132
  • София
Привет!
Гале, щом ще правите бебе започни да пиеш по едни аспирин протект на ден и селен по едно. Идеята е да се парира действието на антителата, които при теб са много. Моите бяха 600 при първото изследване, което съм им правила и около 370 когато забременях с Мати. Тези антитела атакумат щитовидната и когато си бременна и на бебето му се образува неговата щитовидна / около 9-10 седмица/, тези антитела започват да атакуват и неговата щитовидна, което е фатално за бебето и то умира. Простия аспирин в малки дози 80-100 мг е достатъчен, обаче, да парира това действие и да не пречи на плода да се развива.

Радвам се за оздравялите болнички, а на останалите - скорошно оздравяване.

# 133
Добро утро, отпускарки  Wink

Тук са работни дни, и за капак Милена снощи имаше 2 пъти разтройство и днес си е вкъщи. Дано минава за да ходи утре пак, че имам един тон работа за вършене  ooooh! Ах, и снощи будувах 4 часа, та познайте колко съм във форма днес  Laughing

Красе, разсмя ме с дискотеките. Ми идете на Бонкерс след работа, колко му е  Laughing

# 134
Да Дея`,адашки сме и аз съм Даниела Winkи ти ме настигна в бройката на децата бързо,но си имаш две красавици,след някоя годинка дружно трябва да помислим за трето с тебе и да си разменим рецептите за пола hahaha

Общи условия

Активация на акаунт