Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 25 073
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Цитат
Иначе Станимирчо е дръпнал на височина 99 см, а на кг е клечо  Mr. Green 3,900.
Данче, той Стаско колкото новородено, бре! Wink Ако имаш предвид 13,900кг, мился, че си е съвсем наред човекът (Преслав май и толкоз нямаше на 3г.) Peace. Сега е 16кг с все обувки и палто. Crazy
И да се оправяш, ей! Naughty Hug
Татянка, и ти! Hug Много ми е интересно с тези хомеопати (тук в Русе няма читав  Sad) - да споделиш после за резултатите. Simple Smile
Цитат
Иленка, тя Диди май е от породата на Ема  Laughing.
Тина, и аз си го помислих туй, Ема като се изказа, че се интересува само от рокли и токчета.  Laughing
Рени, поздрави на морето! Завиждам благородно... Blush

# 106
Здравейте!
renni79 , няма 20 лв. какви са тия цени  Mr. Green -> http://www.dolphinarium.festa.bg/bg/index.html
Хайде да ходим заедно Hug Да си направим среща там.

# 107
Добро утро!
Рени, ами да ти кажа, в сезона миналата година си бях точно 20 лв, за деца 14. И по-миналата година също, но тогава касиерките водиха всички българи синдикалисти (каквото и да означава това) и даваха по-евтини билети.
Тинче, успех с чистенето. И аз май трябва да го свърша като си останахме тук.
Татянка, Данче, да оздравявате ей!

При нас как са нещата: още нищо не се знае, вчера цял ден бяхме като скачени съдове, 3 пъти сваляхме температура, че стигаше 39,5. Искам да я закарам на доктор, ако не е варицела да се търси какво е, но как като може да е, и да зарази някого.

# 108
Черепахова, ама нали отивате на лекар-не на пързалките. Няма какво да се притесняваш, че ще заразите някой- по-далеч от деца, ако има няма страшно.

Най-накрая снимки и от мен http://www.facebook.com/album.php?aid=668&id=1753271903&l=e9993bd5dd

Тия дни съм без дете и мъж и ви поглеждам по-често

Данче, за килограмите Димитрина е 14.400кг , но това въобще не ме притеснява. Нали си хапва....

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 19:49 от galiabalq

# 109
  • София
Цитат
Иначе Станимирчо е дръпнал на височина 99 см, а на кг е клечо  Mr. Green 3,900.
Данче, той Стаско колкото новородено, бре! Wink
  Mr. Green Аааа, писала съм, че не съм добре - имам оправдание  Mr. Green Да, 13,900 е, няма къде да го щипнеш, особенно дупето му е....
Покрай мен, почна да кашля доста яко, дано е това само. Ст и той се бил заразил, за 2 дни 3 пъти бил мил чиниите, простирал и край, преуморил се  #Cussing out
Янче, вървете на лекар, няма от какво да се притесняваш. В дежурния кабинет 1-2 пъти съм попадала на случаи с варицела, е, и все отрицателни бяха, но все пак на хората въобще не им пука. Може и така да направиш, Симонка с Владо в колата, ти да пазиш ред. Неискам да те карам да ставаш лоша, все пак на преглед ще заведеш детето.
Вчера вечерта малко ми просветна, през ноща се субудих свежа като краставичка и си рекох "мина ми", но на сутринта - не би, пак ми се мота главата, пак ме влече леглото и пак ме е ударило в нервите. Отивам да полегла.
Танче, ти как си днес?

# 110
Мале, Дан4е ами Теодор като есента баша 18 кг.
Кога беше гледах в някаква книга за възрастта и ръста им данни до 16 кг, като това е в крайната графа - много над нормата.
О Татянка на хомеопат ли беше? Hug

# 111
  • София
Ехее, Роди, голям мъж твоя Тео! Ще ми се да видя ящно дете, така да ми се порадва окото.  Hug

Гале, голяма хубавица ти е станала Дими! И много торти, много купони - браво!

# 112
Момичета, гоолям смях!
Дидо го регнах в ИСОДГ, представяте ли си, понеже е набор 2008... ама със Саш се пулим - ако се класира/малко вероятно, но знам ли/, как ще го запишем?Че той ще е на 10м! Ако обаче не го запишем няма ли да си изгубим правото да кандидатстваме догодина? newsm78 А да го "запишем проформа" не е редно - заемаме място на детенце, което му е важно да тръгне, а и майчинството ще ми спрат, нали така... Crazy

# 113
Галя, голяма сладурана е Дими, колко е усмихната  Heart Eyes

Роди, бях, бях  Laughing  В сряда отивам да ме тества  newsm78 и да пия ударна доза с лекарството, което избира за мен, после няколко дена не бива да пия алкохол, кафе и чай  ooooh! Да видим  Wink Иначе днес съм малко по добре сякаш  Grinning

Милена е 15.200кг, но и 96см. Нормално ми се вижда. В ДГ има едно момиченце, което е с 14 месеца по голяма от нея и е по ниска. Нормално е да има вариации  Hug

Янче, заведи я на лекар. При нас процедират така, че родителите трябва да предупредят за заразни болести и децата веднага се изолират в кабинета. Може би и при вас имат такава възможност  newsm78

Симончето и Данчето да се оправят бързо  Hug  Hug  Hug

Рени, 20лв. е за чужденци, но понеже е противозаконно да има различни цени за българи и чужденци, слагат табелка с оф. цена 20лв., но всички българи ги таксуват по синдикалната тарифа, спомената от Янчето  Whistling

# 114
Благодаря момичета, наистина е много усмихнато, лъчезарно и социално дете.

А рождения ден беше като една малка сватба- 3 пъти го празнувахме, като казах, че 3-та торта няма да поръчвам и е мое дело Simple Smile

Данче, щях да ти казвам, че я изкарах същата болест предната събота и неделя и понеделник. Но ми мина без лекарства, обаче на работа как повръщах, като малко дете. Бях безкрайно изморена, кашлях и нямах глас (за радост на мъжа ми Simple Smile) А в същото време ми откриха и друго, по-гадно заболяване, та докато разбера, че е просто вирус, бая се бях ошашкала.
Гледам, от вчера ти е зле- значи в понеделник ще си здрава вече. Утре може би ще ти е най-зле.

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 15:49 от galiabalq

# 115
  • София
Гале, какво заболяване са ти открили, хвърли ме в шаш!

Иначе, аз днес съм значително по добре. Сутринта ми беше зле, но се сапикясах и въобще не съм лягала целия ден. Имам няколко теории, едната е, че като гледам хората около мен излиза, че съм доста здрава и предполагам, че карам за пореден път нещо вирусно и доста леко, пу, пу, дано не се самоурочасвам. НО Стаско ми е с Т, 37,7  Confused Confused Confused Още сутрита го надуших, че нещо не е наред, като не пожела да закуси. Много ми е притеснено ще кажа за кой ли път.

Янче, вие как сте?

# 116
За съжаление ми откриха Тиреодит на Хашимото (болест на щитовидната жлеза) - сега ще се боря с него, но няма излекуване от това. Остава за цял живот.Лекарства до живот. НО мисля позитивно вече и гледам да не изпадам в депресии, защото тогава се развива скорострелно всичко.

Ето сега ще си пийна една биричка, ще се излегна на дивана, пък нека после ми е зле Simple Smile 
НАЗДРАВЕ момичета

П.С. Сега може да звуча много положително, но бях безкрайно изплашена.

# 117
Привет на всички Hug
Гале, страхотна е Дими Heart Eyes
за Хашимото ... с лекарства наистина се контролират нещата или поне така съм чела ... но това не бива да те плаши, важното е че има начин да се контролира и да не ти вреди Peace Hug ... аз надали мога да ти кажа много и да ти вдъхна повече кураж, макар че напоследък доста четох по въпроса, но Вени и Рали май също бяха с Хашимото ... та те може би ще ти дадат повече инфо и ще те успокоят ... Ако не те притеснявам, можеш ли да ми кажеш как ти го откриха точно? Аз нали сега покрай неуспешно завършилата ми бременност все чета за възможни причини и ходя по разни изследвания ... на 12 ми предстои точно за щитовидната ... може и на ЛС да не досаждаме на другите ...

Янче, как е Симонка? Ходихте ли на преглед?
Данче, казвай за Стаско и за теб как сте?

Ние няколко дни нямахме нет, но днес най-накрая ни го оправиха Peace
Утре сме на сватба и се надявам времето да е хубаво или поне да не вали   Nature Sun With Face

Лека вечер на всички и болничките да се оправят бързо Praynig Hug

# 118
  • София
Привет!

Гале, повече от сигурна съм, че си била адски притеснена, но се радвам, че си се стегнала и не си разпиляла емоции в излишни депресии. Моля, те като отговоряш на Деси да пишеш тук, за да се ограмотявам и аз.

Дес, лееекинко ти завиждам за сватбата, така ми се ходи на сватба - да се облека по така, да друсна 2-3-5 хорца... Весело да си изкарате!  Heart Eyes

Иначе ние не сме добре, аз съм вече ок де, но Станимирчо е с Т от вчера т.е. аз писах вече. В момента вдига Т, та сега ще я меря, а е кисел та кисел. Чудя се дали да го водя сега на преглед или да изчакам до следобяд. Искам в дежурния кабинет да имат вълшебна пръчица, да го пипнат с нея и да му мине всичко Confused Искам и някой да ми каже, че всичко е нормално и ще оздравее.

# 119
  • София
Добро утро!
Аз съм с Хашимото и ми пречеше при бременност та загубих две, докато се разбере. Иначе не ми пречи, а сега си представям живо какви ли стойности съм избичила покрай стреса, ама нейсе. Иначе има начин за париране и то съвсем евтин и чак смешен - аспирин и селен за антителата и елтироксин / или някой подобен препрат/ за самата жлеза.
Янче, какво се оказа при Смимонка?

Общи условия

Активация на акаунт