Абе нещо времето не се очертава да е хубаво за голямата почивка и ни обърква всичките планове

Еее, Юлче, колко му е да скокнеш до НЙ, щом става въпрос за купон!
И аз преди няколко месеца получих покана за юбилея на моя приятелка, партито щеше да е на някаква ледена пързалка в Чикаго. Ама така ще е то, светът става все по-малък... Пък и като се замисля, повечето ми познати от едно време, вече не живеят в БГ.Аги, съгласна съм с Надето!

Татянка, оздравявай бързо!
Дано Миленката все така да продължава с ДГ!
Искам да ви попитам, как протече профилактичния преглед за зрението на децата ви, правиха ли компютърна диагнистика? Валката го преглеждаха по традиционния начин и той въобще не ножа да схване, че трябва да гледа в огледалото, а не в таблото и не разбрахме вижда ли ги нещата, или не. За всеки предмет си измисляше някаква неразбираема думичка и не знам дали се лигавеше, или не ги виждаше добре. Пък и лекарката нямаше адекватен подход към децата.

Иначе, очен преглед хич няма да е зле, защото имахме проблем някакъв (не само със слъзния канал) и не е ясно как са нещата сега, отделно искам да я заведа на Манту, защото няма белег от БЦЖ-то, че да знам дали е хванало, и ако трябва - реваксинация.
... Вчера пак отбеляза как 2 каки имали гърди, а тя - нямала (нали преди време каза, че иска да й сложат бюст
), въобще, страшно забелязва нещата, свързани с външността - нови дрехи, прически и пр. и разпитва кое от къде било..., на кого се е метнала такваз...
, а той пък, реши, че го е срам (сякаш не бяха заедно голи преди това в банята) и си я скри, и се разсърди... и настанаха едни драми
, лапешка работа... 
Да видим, дано успее да ми помогне, че направо съм се отчаяла