Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 25 071
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро, мацки!

Абе нещо времето не се очертава да е хубаво за голямата почивка и ни обърква всичките планове  Sad

Еее, Юлче, колко му е да скокнеш до НЙ, щом става въпрос за купон!  Wink И аз преди няколко месеца получих покана за юбилея на моя приятелка, партито щеше да е на някаква ледена пързалка в Чикаго. Ама така ще е то, светът става все по-малък...  Пък и като се замисля, повечето ми познати от едно време, вече не живеят в БГ.

Аги, съгласна съм с Надето!  Peace

Татянка, оздравявай бързо! Hug Дано Миленката все така да продължава с ДГ!  Peace

Искам да ви попитам, как протече профилактичния преглед за зрението на децата ви, правиха ли компютърна диагнистика? Валката го преглеждаха по традиционния начин и той въобще не ножа да схване, че трябва да гледа в огледалото, а не в таблото и не разбрахме вижда ли ги нещата, или не. За всеки предмет си измисляше някаква неразбираема думичка и не знам дали се лигавеше, или не ги виждаше добре. Пък и лекарката нямаше адекватен подход към децата.  ooooh!

# 91
Ренка, Кало го преглеждаха на апарат (този дето гледаш нещо си и от другата страна лекаря гледа ... ама как го обясних само Mr. Green), незнам това ли имаш предвид под компютърна диагностика?

# 92
Всички ли сте водили децата на очен преглед  Rolling Eyes Аз Стенли не съм, а и доктора нищо не ми е казвал  newsm78

# 93
  • Варна
И аз не съм водила Ники на очен. То като се замисля тя и профилактичен не му направи с мерки и теглики, когато стана на 3г.
Днес почвам, нощна съм...хихихи сънчо като мен, че и зиморник..А там е кучи студ. Българска работа, хем студено, хем с унифома те искат. Както и да е стига съм мрънкала, сигурно ви омръзна вече.

# 94
Ренка, аз нямам против да е в Ню Йорк. Имам против да получа покана десетина дни преди събитието. Все пак не съм дори приблизително наоколо, а може да имам възможност и желание да се видя с хората. Както и да е. Не задълбавам.

Аз водих Иво на очен по мое настояване преди да направи три. Гледаха го 1. на апарат, 2. в тъмна стая за очните дъна и 3. на таблото с фигурките. Лекарката е специалист за деца, имаше и някакви бебета при нея. В Младост 1 се намира кабинета, не помня името на лекарката, но мога да дам указания как се стига.

# 95
  • Русе
Привет!
Красе, мрънкай си на воля. Hug

Никой не ми е напомнял, че трябва да водя Диди на профилактичен (то не че се срещаме често с джипито  Laughing), ама това какво значи - че трябва един ден да не ходи на ясла, а аз - на работа? Thinking Иначе, очен преглед хич няма да е зле, защото имахме проблем някакъв (не само със слъзния канал) и не е ясно как са нещата сега, отделно искам да я заведа на Манту, защото няма белег от БЦЖ-то, че да знам дали е хванало, и ако трябва - реваксинация.  Rolling Eyes Диди много ни завижда, горкото, за "паричките" от БЦЖ-то, и за компенсация е решила, че има 2 "парички" отпред (гърдите)  hahaha... Вчера пак отбеляза как 2 каки имали гърди, а тя - нямала (нали преди време каза, че иска да й сложат бюст  Joy), въобще, страшно забелязва нещата, свързани с външността - нови дрехи, прически и пр. и разпитва кое от къде било..., на кого се е метнала такваз... newsm78?
Оня ден ми спретнаха сцена с Преслав след банята - по едно време Диди се разрева и се затръшка, че искала да види на бати бубата  Crazy, а той пък, реши, че го е срам (сякаш не бяха заедно голи преди това в банята) и си я скри, и се разсърди... и настанаха едни драми #Crazy, лапешка работа... ooooh! Blush

Приятна почивка по празниците и лек път на пътуващите!

# 96
Запразнихте ли момичета? Очаквам да си пиша сама тия дни.
Шошичка е с 38 градуса температура, точно на 14 ден след варицеления контакт.  Отивам да се образовам.

# 97
Янче, вероятно е нещо друго. Дано е нещо безобидно  Praynig

# 98
  • Русе
Ааааа, Черепахче, и аз ще кукувам с теб. Hug Според мен, почти сигурно шошка е пипнала варицела и "купонът" предстои (на познати децата се опъпчваха точно 2 седмици след контакта) Rolling Eyes. Дано мине леко, ако е това! Praynig

Татянка, а ти как си? Hug Как мина прегледа при хомеопата?

# 99
  • София
Янче, най-вероятно сте се заразили, но не съжалявай - така или иначе трябва да се изкара. Дано да е леко, не и давай много-много белтъчини и не смъквай температурата излишно, че да е пречиш на изшарването.
Аз също съм тук тия дни!

# 100
Янче, как сте? По-добре Симонка сега да ги изкара. Аз като малка не съм боледувала от никаква шарка, Варицели, рубеоли, скарлатини, нищоооо, та сега ако Яна пипне ще си правим компания  Crazy

Ние тръгваме след малко, ама с това време....

# 101
И аз като Нуни не си минах реда като малка и сега ме е страх от шарки и тем подобни. Направих си ваксина против варицела поне.

Иленке, болна съм все още, така ми е писнало.....  Twisted Evil Бях 2 часа при доктора, какво ли не си казах  Laughing а някои въпроси бяха много интересни, примерно дали се завивам цялата или краката ми стърчат на вън, дали обичам да ям яйца, които са с течен жълтък и какво ли не други  Crazy В сряда отивам пак да ме тества, 3, 4 дена не трябва да пия ни кафе, ни чай, ни алкохол тогава  Tired Да видим, дано успее да ми помогне, че направо съм се отчаяла  Sad

# 102
И аз съм тук  Rolling Eyes. Голямото чистене започна  ooooh!, перат се бебешки дрехи, сглобява се креватче, преподреждат се гардероби. Ема отиде на вилата със свекитата, иначе не знам как щяхме да се оправяме с нея. Мъжът ми хем ми е помощ, хем заради това, че е почивка готвя два пъти повече  #Crazy и само губя време.  Та това ще бъдат нашите празнични дни.

Иленка, тя Диди май е от породата на Ема  Laughing.

Янче, наистина по-добре сега да ги изкара разните шарки, дано леко я мине.

Татянка, и аз преди години ходех на хомеопат и ми бяха много чудни разните му въпроси , с повечето отговори даже се затрудних, неща , на които даже не знаех точен отговор и се чувствах тъпо. Дано има резултат.

На профилактичния преглед докторката не спомена за очен преглед , ама и аз не попитах нищо. Но пък съседката , която са при нея също,  дала талон, защото и майката и бащата са с очила . Може би е преценила , че не е необходимо. Направихме профилактични изследвания, но след празниците ще ги нося да ги видя, че и за това трябва половин ден на отделя. Иначе Емката още няма 90 см. - 89 , явно ще е дребка, но аз като нямам 1.60 какво да очаквам  Rolling Eyes. Килограмите -12.500 , са същите като от предишната консултация, но това не ме притеснява, добре си изглежда.

# 103
  • София
И аз съм в отбора на болните, затова така бързо и лаконично ще пиша. Искренно съчувствам на всички малки и големи болнички, дано бързо ви минава  Hug Аз след като се влачих цяла седмица, т.е. 4 дни със започваща кашлица /вчера бях на лекар, нищо сериозно ми нямаше, изписа ми отхрачващ сироп, капки за нос и чайче/ днес - тотален срив. От сутринта не мога да стана от леглото, ето вече 10 мин съм на компютъра, а вече се превивам от умора. Т нямам, а ми се вие свят и силно ме влече леглото. Тръгнах да чета какво казва чичо Гугъл по въпроса, но по добре да не го правя, че и без това ме е ударило в нервите. Добре, че е почивен ден днес та изпратих Стаско при майка, но след половин час го чакам да си дойде и как ще се гледаме незнам.
Вчера бяхме на профилактичен преглед, пратиха ни на изследване на кръвта не на очен лекар, след празниците ще видя защо. Иначе Станимирчо е дръпнал на височина 99 см, а на кг е клечо  Mr. Green 3,900. Деската, ми се кара вчера, че се притеснявам, че е слабичък, така, че няма да ви казвам, че ми е притеснено. До тук съм, отивам към леглото, какво ми стана, какво е това чудо незнам.

# 104
  • София
Привет от нас от Гранд Хотел Варна!
Соня беснее още навън, а аз ще приспивам Влади и мен, че днес се изморихме доста.

Тина, имате си страхотно занимание - много са вълнуващи тези моменти-подготовката за новото бебе.
Мен през цялата бременност ме беше обхванала мания да разчиствам къщата и освобождавам място за новите неща и човече. Изхвърлих какво ли не, което стоеше с години. И хич не съжалявам.

Соня тежи 13 кг./без 200 гр./ и е 92 см. И аз все се притеснявам, че е дребна, че малко яде, но тя си е такава от бебе.

Бързо оздравяване на болнчките-малки и големи.

И да питам Варненки-искаме да посетим Делфинариума. Знаете ли дали работи сега по празниците и наистина ли билета е 20 лв?

Общи условия

Активация на акаунт