Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 25 086
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • Boston, MA
Привет, девойки!

И аз съм с налеп по гърлото от няколко дни, ама повече ме притесняваше поредната ми тридневна мигрена, от която не можах да стана от леглото цял уикенд. Отвратително е, нищо не мога да пия, направо предпочитам да раждам... Днес ще си търся акупунктура и чакръкчия (тук има такива доктори), дано те помогнат, не си представям още 4 месеца така...

# 136
Chiropractor?

# 137
  • Boston, MA
Баш.

# 138
  • Русе
Все съм се чудила какъв точно му е превода, че вече няколко сайта на такива направихме, ама за "чакръкчия" не бях се сещала.  Joy
Бубка, искрено съчувствам! Cry

Болните дребосъци да се оправят! Praynig

Смин, не смей да приказвш, че Альо е клечав  Naughty, щото Преслав е 16кг, ама на 114см. Crazy

Много хубави дечица по снимките! Heart Eyes
Дея, ти няма ли да ни ъпдейтнеш с малката принцеса? Hug

Красе, направо завиждам за "младежката" работа! Flutter

# 139
Джинджър, много са ти хубави момчетата, а на теб червения цвят много ти отива!

Татянко, Бубка, съчувствам. Искам да разказвате обаче как ви влият разните му нестандартни медицини.

Ох, аз не знам дали да продълйавам да говоря за нашпата одисея. Днес вече няма температура, но има 2 пъпки баш варицелени. И съм супер бясна, или онази докторка е сбъркала (въпреки че 10 пъти поне повторих, че е била по-контактна на варицела и тя 10 пъти ме отговори, че не е и да давам антибиотика), или пък ги караме две шарки наведнъж. Общо взето обаче днешния ден беше добър, без Т и почти без пъпки. Ще видим утре какво ни чака

# 140
Вени, благодаря ти много. Понякога обяснено простичко от някой препатил е хиляди пъти по-добре.
 А интересно защо доктора не ми каза нищо да пия. хем го предупредих за бъдещо бременеене. Все пак мисля да ате послушам, защото и мен ме притесняват тези високи стойности.

Кажете, моля, какъв е тоя "чакръкчия". Сещам се само за Миглена Чакръкчиева Simple Smile

# 141
Бубс, стискам ти палци да ти помогнат  Praynig

Съседката ми има син в 3ти клас и скоро го заведа на чакръкчия. Момчето още като бебе имаше съмнение за Кисс синдром, но отхвърлили го, сега на скоро обаче поставили тази диагноза и тя го завела там. За само един сеанс имало огромни резултати, цялото поведение се е променило, преди сякаш нещо му е тежало, пък сега всичко му е по лесно. Преди бил постоянно уморен, сега пък имал много енергия, преди му било трудно да учи (дизлексия), сега пък му е лесно да учи и да запомни нови неща, изобщо, цялостна промяна  Shocked

# 142
Иленко, не знам как може да ми завиждаш... Сигурно ме бъзикаш Mr. Green Надуха ми главата тия хлапета, ми с разлика от 14-5 години кво си мислиш, нищо общо нямаме. Показваха ми тук дрифтове, гонидби с коли и шпрочее дивотии..
Данче, администратор съм. Скука и простотия. Сега съм нощна и се чудя как да оцелея, спи ми се 2 не виждам. Никича приема нещата спокойно, обяснявам и идва да ми каже чао даже. Надявам се, брзо да сменя настоящата си работа ooooh!

# 143
Привет, дами-мами! Grinning

Върнахме се от нашата почивка в Созопол.
Видяхме се с Юли, Ванчето и татито.
Супер беше!
 Party

Болните да оздравяват! Hug

Не съм чела подробно. Но за кг да кажа, че Велина е към 18 кг при 100 см. Flutter

Започвам пролетното чистене!
Wink

# 144
  • Русе
Енви, добре завърнали се! Hug Много е дрънала Велинката (пък уж все наравно вървяха с Диди) Blush. Дилянката е 13-14кг(нямам точен кантар) и 102см.

Красе, не се бъзикам  Naughty - гони ме носталгия по администраторските ми времена.  Sunglasses
Иначе, предполагам е досадно да работиш с "деца". Дано излезе нещо свястно скоро, а ти използвай да си "починеш" на рецепцията междувременно. Wink

Черепахче, има ли нови пъпки днес? Rolling Eyes Много шантава тая докторица - да изписва АБ на контактен с варицела. Shocked И как я доказват тая скарлатина без обрив? Минлата година нашата джипка се усъмни за скарлатина, заради един обрив на Диди (след АБ), но каза че само с кръвен тест може да се докаже и то след известно време Thinking (аз така и не отидеох, де). А, докато Преслав беше с варицела, Диди кашляше, и док категорично отсече, че не би изписала АБ при това положение, даже и да се влоши. Хайде, да минава каквото е там, и да не се тревожиш вече! Praynig

# 145
Малии, Енви, яка мадама  Mr. Green
Иленко, Альо е клечав  Naughty Твоят пуйчо е МНОГО клечав  Mr. Green
Деич, питаш за Усоето ли къде е точно....излизаш от Елена по пътя за Твърдица и на около 2-3 км в дясно е отбивката, има табела, имаме и телефони де  Hug Казвай как сте вкъщи  Hug
Красе, брат ми е 88 набор...знам за какво иде реч и искрено ти съчувствам   bouquet
Черепахче, как сте  Praynig
Бубс  Hug

# 146
# 147

Дея, ти няма ли да ни ъпдейтнеш с малката принцеса? Hug

Mr. Green А ти няма ли да си покажеш хубавите деца,че отдавна не съм гледала снимки  Hug
Да,с удоволствие,ама да не ставам досадна  Blush
Ето я каката,днес татко и я снимал
http://media.snimka.bg/2881/012017593.jpg
http://media.snimka.bg/2881/012017581.jpg

Ето я и Тити  Grinning Като се събуди ще направя една снимка и с отворени очички  Grinning
http://media.snimka.bg/2881/012017955.jpg
http://media.snimka.bg/2881/012017950.jpg

Нашта Дея-Мария е 102 см на 15-16 кг  Rolling Eyes ,ама не е много клечава  Mr. Green ,има си коремче  Mr. Green

Смини,аз знам при нужда ще звъня ако се омотаем,надявам се че както не помни моят мъж пътища ,няма се изядем докато стигнем  Crazy
Ние сме добре,гледаме се,все още не съм правила първата разходка/а и не ме питай колко много имам да свалям,няма ме познаете другият месец,търкалям сееее  Whistling/,мисля другата седмица вече иначе си я водим напред назад с кошницата за кола.Няма колики засега,но не мога да и смогна на хранене  ooooh! ,смених от Аптамил на Миломил ,тауж по хранителен,обаче пак ми се буди на 2 часа ,най много 2 часа и половина,вдигнах и дозата,но без успех  Tired Да е здрава  Grinning Да цункаш Алекс  Heart Eyes

Аги,захрани ли вече?Дидо страшно прилича на батко си  Grinning  Hug

Джинджър,ама ще сменяме рецепти,няма начин  Mr. Green Ама я ме изчакай поне 3-4 годинки,че аз съм навита,но много ме страх пак второ секцио  Crazy ,а дотогава ще забравя  Mr. Green

Стискам палци и на Симонка и на Бубка и всички останали болни да се излекуват бързо  Praynig

# 148
Привет и от мен.
И ние се завърнахе от голямото празнуване с баби и дядовци Crazy.За Юл беше вълнуващо да е обграден с толкова вничание/леля му го спуква от игра Laughing/.
Дея, не се приеснявай за кг.ще те гледаме и така/ако изобщо някой обърне внимение на теб, с тези две красавици Heart Eyes/
Мдам видяхме се Вили, Пепи, мама и тати Heart Eyes.Децата направиха оборка на Морската докато ние  си пием бирата hahaha.Вили и Юл се харесаха, а Пепи е един страхотен, възпитан бъдещ първолак Flutter Hug.В този ред на мисли...Енви дай сними моля Blush.
Янче, надявам се да се включиш с оздравяващи новини, Бубс ти също Peace.
Аз съм със страхотни болки в ухото.Не се успокоява след Отипакс Confused. Sad, отивам на док, след като мъжо допосее нещо в градинката Twisted Evil и се качи при детето.

# 149
  • Boston, MA

Иий, не издържа, захрани го детето.  Mr. Green
Много е сладък, как сладко си хапва, да го изядеш него с гарнитура пюре, пу-пу.  Hug

Мерси за всички добри мисли, ще споделям дали ми помага алтернативната медицина.

И да се похваля, че от 1 юни ще съм на нова работа, живот и здраве, Дани на градина.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт