Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 24 971
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет!

Ние си я караме ежедневничката - караме се със Ст, а Станимир - не яде.

Аги, аз кога ще се видя с твоя сладурко? Ако съм много грозно не ме показвай!

Бубчо, да оздравяваш, да ти минават бързо всякакви болежки, дано имаш успех с чакръкчията. За този вид специалист знам, че "пука" кости, това е всичко, което знам, много болезнено ми се струва, ама да взема да питам Гугълчо, че да ми се изясни.
Честита Нова работа!  Heart Eyes Ако не е тайна или пък много скучна  Mr. Green, разкажи каква е.

Ама я ме изчакай поне 3-4 годинки,че аз съм навита
Уби ме просто с това  Crazy Е, за тази нагласа, искам рецептата. Много са ти сладки момичетата  Heart Eyes

Красе, на мен пък ми се струва много интересна твоята работа. В моята работа имам приятелка, 88ми набор, само я разпитвам как я карат сега младежите, за гаджето, въобще все е на интервю с мен  Mr. Green Гледам да не прекалявам де, но се чувствам мноого стара до нея  Confused

# 151
Ами да, реших да го пробвам и сам да си покаже. Яде картоф, 2 дни, после картоф и морков 2 дни и днес бе само на картоф. Взела съм му тиква, която мисля утре да опитаме. Това на обяд.
Факт е, че лапка, първата хапка винаги е съпровадена с гаднярска физиономия, но на втората вече знае какво му се дава и си изяжда една малка порция, с мляко/кърма разредена, следва или цица, или след час-час и малко пак си иска кърмене детето. Майка му си позволява по някоя и друга цигара, което не е повод за хвалене хич даже, но  Embarassed
Ама така смятам да е дълго време - само на обяд да му предлагам различни зеленчуци.
След тиквата мислех да е броколи, нали са полезни /ще прочета дали може ако не ми теглите конско, че не стават, но не помня.... Wink/
Искаше ми се вечер да му давам нещо, привечер де, но не знам какво да бъде, а и нека навърши 5 месеца и тогава, заясега само зеленчуци ще давам.. После ще са плодовите пюрета, и накрая соковете.
Опасявам, че се Тони заради късното захранване /на 5 и половина месеца започнах с инцидентно предлагане на зеленчук и оризова каша, а сока го вкарах на 6-7 месеца, и до ден днешен плодове не яде, а пие и малко течности..
Дидо му предлагам вода, но не често, дали пак не правя грешка, то кърмата е ясна, ама все пак вода си е нужна....ако на водата не й сложа захар изобщо не му се нрави. А на мен захарта хич не ми се нрави да му я прибавям, та милият ако съм в добро настроение му давам вода+з, ако ли не кара само на цица.

# 152
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet Весел празник.

# 153
  • София
Честит празник!
Аги, не мисля, че има отношение късното захранване, но..Просто децата са си различни. Ето ти таблицата, от която се водех : http://ilianas.hit.bg/tables.html

# 154
Ама я ме изчакай поне 3-4 годинки,че аз съм навита
Уби ме просто с това  Crazy Е, за тази нагласа, искам рецептата. Много са ти сладки момичетата  Heart Eyes

Благодаря ти  Grinning Рецепта-нямам  Mr. Green Въпрос на желание,засега каката ми е кротичка,разбира ме се/е като го няма половинката повечко де/,Тити и тя кротка,мрънка само като иска да яде,тоест не знам какво е гледане на дете ,както казва мъжът ми,не съм усетила  Mr. Green може и затова да ми е нагласата.Ама винаги си мислим,че когато остареем и се преместим на вилата на село искаме да ни е пълна къщата с децата и това ми дава огромното желание за 3 деца.Важното е да сме здрави  Grinning

Аги,аз също си мисля,че няма връзка с късното захранване.Моята щерка яде също малко плодове,а вода да пие е ужас ,караме се за това непрекъснато.Аз каката я захраних с плодово пюре на 4 месеца,а със зеленчуково на 5  newsm78 май беше.Сега не знам,сигурно ще започна със зеленчуковото ,ама чак на края на август,когато ще е на 4 и половина  Rolling Eyes ще видим де  Crazy

честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

А къде се загуби Nadeto  Thinking

# 155
Да се включа малко между чистенето и гладенето.

Честито на всички празнуващи   bouquet.

Аги, много сладко папка Дидо, личи си , че му е вкусно.
Аз също смятам ,че Ема не пие никакви сокове, защото до година не съм и давала. Не че това ме притеснява, защото повечето са боклуци, но и пресни не иска. Но се радвам ,че като майка си обича водата и си пие доста.

Джиндър, страхотно ти е с този цвят. Аз много години бях с червена коса и като те видях пак ми се прииска. Мъжът ми все като го питам как да се подстрижа и казва - червено  Wink. Единствено ме спира, че като реших да го махам ми отне две години  #Crazy.

Ваня, много хубава на Юли градината , а той много пораснал .

Кате, в снимките ми я има тортата от рождения ден на Ема. Получи се това с картинката, много ти благодаря за насоките  Hug, но не знам дали пак бих се хванала да правя, нещо ме хващат нервите.

Бубка, каква работа  Shocked, аз от петия месец едвам се движа и задъхвам , а ти тепърва нова работа. Направо ти се възхищавам , успех   bouquet.

Енви, добре завърнали се, ще чакаме от утре да се включиш по-подробно, може и снимки.

Моето почистване и подреждане е към края си, не чи си давам много зор. Ема няма да я има и другата седмица и гледам да не свършва работата, че после какво ще правя по цял ден  newsm78.

Хубав ден на всички.

# 156
  • София
Честит Празник!   bouquet

И аз си мисля като Аги, че заради късното ми/му захранване с плодове и сокове затова сега не яде нито плод, нито зеленчук /суров/. За водата също. Не съм сигурна, че съм права, но в това мисля, че се корени проблема. За броколите - незнам колко са читави тукашните, ако ти е зор за броколи пробвай с готово пюре - съвет. Аз лично захраних с оризова каша, рожкови и още нещо каша, после - пюре от тиквички.

Явно трябва да ходя на психолог, от вчера много си мисля за това, имам чувството, че заради междуличностните ни проблеми живота си минава ей така покрай мен, а неискам да е така. Това по повод броя на децата го казвам  Mr. Green

# 157
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на всички!!!

Аз от доста време все нямам време да пиша, но поне гледам да ви чета.

Много рожденици пропуснах, за което се извинявам и от сърце им желая здраве, щастливо детство и много усмивки!  bouquet Heart Eyes

Пак доста болнички виждам , че има - бързо оздравяване на всички. Hug

То и аз малко съм в отбора на болните - с лека бъбречна криза съм, вече трети ден не си намирам място, но ще мине Whistling

Иначе сме добре, де, Маги още първия ден на кризата я пратих при свекитата, като си мислех, че още вечерта ще си я приберем, но остана там и днес още е там, не мога да й обърна никакво внимание в това състояние.

Ходихме до Велинград, поразсеяхме се, днес мислехме да водим Маги на парада, ама пропадна и тоя план.

Аги, по повод късното захранване - не мисля, че то е причина за неяденето на плодове и непиенето на сокове. Маги плодове доста късно прояде, едва в 6 месец я захраних със зеленчуците, после ги спряхме за около месец, понеже те й върнаха коликите, та пак бяхме само на кърма, после почнахме наново захранването с каши, а плодове май чак към 10 месец взех да й давам, сокове не е пила до към годинката, а сега и плодове си хапва и сокове пие.
Та мисълта ми е - според мен си е до дете Peace

Дея, страхотни са ти и двете дъщерички - татко им да му мисли. Wink Иначе Надето тия дни са на Сандански

Бубка, браво на теб за новата работа, възхищавам ти се за куража да почваш сега нова работа  Peace

И за отчета - Маги е 89,5см и е към 12,5 кг, та и тя е в отбора на джобните гаджета Mr. Green

Отивам да си търся местенце да се свия Tired

Целувки на всички Heart Eyes

# 158
  • София
Здравейте и Честит Празник!

Ние вчера се завърнахме от морето. Много сме доволни.Соня не спря да беснее 4 дена, а пък Влади се разпра от ядене и спане.
Само дето и двамата пострадаха по малко- Влади падна от леглото в хотелската стая и при падането си цепна отстрани очето. Соня пък я накарах да стъпи в банята на кошчето за болкук да й измия ръцете и падна оттам върху кошчето и цепна дупето.  BlushЕгати родителите сме.... Rolling Eyes
Смин, аз ти звънях към 11, защото ние всъщност се вредихме за делфините от 10:30 и вече бяхме свършили и ме беше страх да не би да дойдете към делфинариума, пък ние да си тръгнем. Живот и здраве ще се видим на Усоето.

Бубка, аз бях с такива миргрени и през двете бременности. Но повече от 24 часа не са ме държали. Помагаше ми да стоя на тъмно и да спя. Май всичко е от хормоните, но е ужасно гадно.

Енви, направо ме смая с 18 кг. на Велинка.

Бързо оздравяване на малките болнички и на Данчето и Ели също.

А за скарлатината аз знам, че може да няма обрив, но се разбира по гърления секрет.

# 159
Привет и от мен Hug
Честит празник на празнуващите днес  bouquet
Аз също си мисля, че няма никаква връзка между късното захранване и яденето на плод ... Кало е захранен след 6-я месец със зеленчук,  7-я месец дадох плод, но си яде доста плодове, иначе аз сок не съм му давала май изобщо, от скоро започнах да правя фрешове у дома и си пие ... за мен по-добре е да яде плодове ... и да си пие вода ... напоследък пие много прясно мляко, вода по-малко  ...

# 160

Явно трябва да ходя на психолог, от вчера много си мисля за това, имам чувството, че заради междуличностните ни проблеми живота си минава ей така покрай мен, а неискам да е така. Това по повод броя на децата го казвам  Mr. Green

Е,чак пък психолог,то по тази логика аз съм за психолог,че искам 3 деца,защото знам как се гледа в Б-я на семействата с 3-4 деца.
Не знам въпрос на нагласа е сигурно

renni79 ,случва се  Hug Каката ходи ли на градина?

Бабълче,бързо да ти минава  Praynig  Hug Благодаря за комплиментите  Hug Как е Маги?

Момичета,имам дилема  Blush Искам да пратя Дея-Мария на градина,не защото не мога да ги гледам и ми е трудно,а защото ми се струва,че и е много скучно с нас.Вече всичките и връсници са по градините и почти няма деца по площадките,с които може да играе.Обаче пък не знам дали ще е подходящо сега да я пусна или да изчакам до есента  Rolling Eyes

# 161
Честит празник на всички!   bouquet

Аги, Данче, по тая логика моето дете не трябваше да яде и плодове, и да пие сокове, елате да го видите само  Laughing Сокове до година и половина не е пил, плодове почна към годинката, нямам никакви проблеми с никакви плодове  Peace По-важно е коремчето на детето да е спокойно
Аги пожелавам ти по-често да си в гадно настроение, че детето да суче кърмичка, а не гола вода  Mr. Green
Деич, и аз искам 3  Blush дори и сега, но едва ли ще стане, ще видим  Hug Надето скитори по светаи у нас, на почивка са тия дни  Whistling

# 162
  • Boston, MA
Дея, много е сладка малката Тити, ще бъде хубавица като кака си!

И аз не мисля, че късното захранване има общо с плодове/зеленчуци. Дани може да кара само на салата, но сок не пие всекидневно. Виж, мляко още гълта по над литър на ден... той затова и толкова яде.

Стига бе, психолози. На всеки каквото му се иска... някои хора никакви деца не искат, и тяхната позиция си е тяхна. Лошо няма. Лошо е, ако единият във връзката иска повече деца, другият не, и не могат да стигнат до компромис.

Мерси за пожеланията, ще бъде малко нанагорно с новата работа, поне в началото, но аз исках така или иначе пак да работя. Идеалното щеше да бъде да се падна без работа като се роди Морко, но идеално къде има?  Laughing Ще работя в една от големите местни болници, много е специфична работата ми, но с две думи - отговарям за правилното кодиране на всички диагнози и процедури, за да може да се плаща правилно от застрахователните компании после. Това е най-приблизително.

За мен беше важно да си намеря работа с добри условия, да няма много пътуване както преди. Имам повече ваканционни и болнични дни, с две деца ще ми трябват. Иначе ще имам много за учене, от циментовата индустрия в медицината  Grinning, но поне ще е интересно.

Най-хубавото е, че ми е на 10 мин от нас, догодина мога да ходя с колело - мечтата ми.  Mr. Green

# 163
Кате, в снимките ми я има тортата от рождения ден на Ема. Получи се това с картинката, много ти благодаря за насоките  Hug, но не знам дали пак бих се хванала да правя, нещо ме хващат нервите.
О, мернах я аз веднага тортата Simple Smile Много добре си се справила. Абе пак ще се хванеш. До следващия рожден ден има една година, та пак ще ти дойде мерака Simple Smile

Хич не ми се пише нещо напоследък. Що така не знам. От пролетната умора ще е сигурно.
По едно време и аз имах големи мераци за 3 деца. Дори до скоро ги имах. Но вече не. Последно време много беснеят моите младежи, ужасно се изнервям и ако родя и трето сигурно ще ме уморят. Та за сега поне отхвърлих тази идея  Simple Smile

# 164
  • София
Здравейте,момичета! Hug
Вече имаме втори комп вкъщи и се надявам малко по-често да пиша...
макар че по-наблюдателните ще кажат,че всеки път казвам, че ще пиша по-често и зачезвам с месеци Embarassed
Ха,минаха априлските рождени дни, подаръци, тържества, торти...предстои ни готиното лято. Пожелавам на всички да имат възможност да си починат добре и да заведат децата си на почивка!
Аз правя планове вече доста сериозно, тази година ми се иска май да отида само с Давид за няколко дни някъде newsm78, но ще видим
Иначе празниците минаха много готино-тмалко ремонт, една нощ на вила с компанията ми, докато Давид и баща му лепиха тапети  Whistling, после 2 нощи по селата при бабите...абе, готино беше...на чист въздух. Не знам как ще "запаля" утре да работя, но ...ще трябва!Добре, че са само 2 дни!
Хайде, до скоро от мен  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт