Намирате ли четирилистни детелини?

• 9 760
  • 75
  •   1
Отговори
# 45
  • out of space
Намирала съм няколко пъти.

Но си пазя една в документите- от свекъра ми е.

# 46
 Намирала съм, да, като дете доста често. Отдавна не съм се заглеждала обаче...сигурно е време Simple Smile...Като бях малка редовно си намирах все на една и съща поляна, на която често играехме с децата от квартала. Всички търсехме, но само аз намирах Simple Smile. Подарявах ги, не пазя нито една.

# 47
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Намирала съм,но не вярвам!

# 48
Не съм намирала, но имам подарък такава. Нося я винаги с мен.

# 49
Аз - не.

Имах един чичо, който живееше в Чехия, като дете ме изумяваше, как в двора ни намираше по 3-4. После малката ми сестричка намираше по 4-5 наведнъж.

Сега голямата ми сестра намира по десетки. По петдесетина например.
Бях свидетел, видях я как клекна в една трева, след 10-15 минути ми показа шепата си - 70. Хвана една щипка, все едно мерудия, и ми даде.

После каза тъжно: "С.(т.е. аз) го обяснява с радиацията."

Разбрах от Вълчо за детенцето. Надявам се не ме е излъгал, с такива неща шега не бива. Всъщност, надявам се да ме е излъгал и да изглеждам ужасно нелепо. Confused

Седада, приеми моите съболезнования! Да почива в мир и ти да намериш душевен мир! Praynig
Аз...опитах да помогна. Confused

Знаеш ли, веднъж в момент на силно отчаяние намерих случайно в краката си четирилистна детелина и тогава разбрах че всичко ще се промени в положителна посока. Детелинката не ме излъга. Мен никога четирилистни детелини не са ме лъгали- винаги носят хубави промени. Подарявам ти една виртуално:

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 05:46 от xenia

# 50
Никога не съм намирала,но да си призная не съм и търсила.

# 51
  • София
Често намирам. Сестра ми обикновенно избива рибата - прави си букетче. Как ги вижда направо се чудя. Колкот и да се ровя - максимума ми е една.

# 52
Намирала съм 3-4.

# 53
  • Варна
Намирала съм. Отдавна.
Поупражнявайте се тук - http://www.gamesolo.com/flash-game/four-leaf-clover.html  макар напоследък истинския късмет да идва с дишането на чиста трева.

# 54
  • Plovdiv
Само веднъж, преди около две години, докато търчах след малкия в парка. Просто погледнах към тревата и я видях. Laughing
Не ги търся, чакам сами да се покажат. Wink

# 55
Поупражнявайте се тук - http://www.gamesolo.com/flash-game/four-leaf-clover.html 
макар напоследък истинския късмет да идва с дишането на чиста трева.
Намерих 5 от 7.
 newsm78

# 56
Поупражнявайте се тук - http://www.gamesolo.com/flash-game/four-leaf-clover.html 
макар напоследък истинския късмет да идва с дишането на чиста трева.
Намерих 5 от 7.
 newsm78
Аз - 6 от 7  Flutter

# 57
  • Варна
Ами идеята е, че докато търсиш детелината-мутант всъщност си отпочиваш и дишаш на воля чист въздух. Мда, почти като дрогиране е.  Grinning Късмет е и намирането на чист въздух и неосрана трева, не само на четирилистна детелина.

# 58
Ами идеята е, че докато търсиш детелината-мутант всъщност си отпочиваш и дишаш на воля чист въздух. Мда, почти като дрогиране е.  Grinning Късмет е и намирането на чист въздух и неосрана трева, не само на четирилистна детелина.
Това с осраната трева .....  Sick Точно като търсехме   веднъж със сина ми  тези мутанти .....НЕ намерихме търсеното, но аз си бях омазала с едно кучешко велико творение и двете обувки  Sick Sick Sick #Cussing out От тогава не съм и търсила ! Tired

# 59
                            Само веднъж, а съм търсила много. Веднъж седнах в едно кафе, помислих си, че съм страшно щастлива, и изведнъж я видях - чакаше ме.
                            Когато чаках баща ми да излезе от операция четири часа сама на пейките във Военномедицинска също търсих (целите градинки са в детелини и здравец, може би неслучайно), но не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт