Намирате ли четирилистни детелини?

• 9 765
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
Веднъж - случайно. Без да търся.
А целенасочено - не намерих.

# 61
Никога не съм намирала,а съм търсила ....признавам си.

# 62
И аз съм намирала, общо 7-8.  Веднъж с едни приятели бяхме на излет и на една поляна жените започнахме да търсим 4-листни детелини. Тогава един от мъжете каза, че баба му си има у дома цяла саксия, защо да се хаби да търси.  Mr. Green

# 63
преди години имаше цяла поляна на Златни пясъци ..преди 26години беше..и все 4 листни.няма начин сега да няма. Peace

# 64
 Последно беше преди няколко години - погледнах и я видях. Оттогава не съм и търсила.

# 65
  • Някъде там на юг...
Последно намерих в неделя. Този път си позволих да си пожелая  нещо, защото и преди съм намирала, но....... Rolling Eyes

# 66
Намират се, стига да ги търсиш където трябва. Ако нагазиш в някоя люцерна има да търсиш ли търсиш, и най-много да намериш крава.

# 67
Намират се, стига да ги търсиш където трябва. Ако нагазиш в някоя люцерна има да търсиш ли търсиш, и най-много да намериш крава.
Joy

Правите ли разлика между люцерна и детелина?

По темата - ако търся, намирам.

# 68
Моята сестра. Нов рекорд - 220 броя. На 24-ти април.

Предния и рекорд е бил точно 6 месеца преди това - на 24 октомври - 197 броя.
24-ти октомври е годишнината на смъртта на дядо.
Сега, току-що се сетих - според изчисленията ми 23-24-ти октомври е и датата, на която трябва да съм заченала момченцето си.
И също и датата, на която ми дойде първия мензис.

Ей, да не ме вземете на подбив!

# 69
 Аз също като твоята сестра намирам много често четирилистни детелини, ей така,без да си правя много труда. Намерила съм до сега поне стотина,но ги подарявам на приятели. Не съм суеверна обаче и не вярвам,че те ми носят щастие. Бог е този,който ме дарява със щастие.

# 70
Никога! и винаги когато сме  на полянка търся, но някак вече съм предубедена, че на мен нарочно ми се "крият"
Най-лошия ми спомен е втори клас - на една малка полянка почти всички от лагера си намериха по 1, 2 само аз ....нито една Crossing Arms

# 71
Намирала съм един единствен път и то по нещастно стечение на обстоятелствата. Гонейки детето на една поляна така се спънах, че паднах по очи. И туко до самия ми нос, между очите, се кипреше заветната детелинка.
 П.П. Седада, това се случи също на 24.04. Запомнила съм го, защото имам рожден ден. Laughing

# 72
На Великден бяхме на разходка с малката, братовчедка ми и леля ми. Малката и братовчедка ми пощеха не зная колко време  тревата в градинката на часовника намериха 5-6 детелини, това им беше малко и продължиха в морската  Laughing
Голяма краста и е това на братовчедка ми, каза че има вече над 4000  Shocked

# 73
Моята сестра. Нов рекорд - 220 броя. На 24-ти април. ...
 на 24 октомври - 197 броя.
...

Sedada, сестра ти е налетяла на люцерна.

# 74
  • София
Аз не, но майка ми много често.

Общи условия

Активация на акаунт