Моля ви, кажете ми как да постъпя

• 8 860
  • 152
  •   1
Отговори
# 105
Аз викам авторката да се появи и да каже какво става, само да не е заета да готви за довечера... newsm78

# 106
Абе хора,тоя нейния да не е разбрал,че пише тук във форума и...затова да не пише момичето....знам ли.....а може да ни е послушала и да е отишла да флиртува....
Иве,покажи се де...драсни някой ред ,да видим кво става.....

# 107
Нищо чудно и да е разбрал за форума, нали я бил наблюдавал от известно време. Може и да е проверявал компютъра, без да разбере.

# 108
Може и да е на разходка в хубавия ден.

# 109
  • София
Аз не разбрах лафа със свадбите.  newsm78 Как така е връщан-от кого, от къде...

И другото-искаш ли да търся, каквото искам, или нещо подобно. И това не го схванах... Т.е.  ако е това, което съм разбрала...  afwitch bambam

# 110
и аз не го разбирам това

# 111
Е, метафора бе. Като оная реклама за Фанта Бамбуча.
В буквален текст мацки много, много съм оставял, да си търся ли друга?

# 112
С ДРУГИ ДУМИ:аз мислех че ще се женим /неоточнено кога,свири на тунката струна .Всяко младо и глупаво момиче би се хванало щото иска да е булка......./
Пък ти така да ме разочароваш/видите ли как така не е омагьосана от маминка-възмутен е че не ги е оценила достатъчно високо.../да продължавам ли да търся/в смисъл ако не отстъпиш ше си избера някоя друга,щото ти не си достойна.Ама нещо не се ли сеща тоя че вече не е във възрастта на избиращите ,а е отдавна в кюпа на подбираните.....и то всеки ровил взимал само боклука на дъното останал/

# 113
  • София
Хахаха, абе и на мен така ми прозвуча, но не вярвах,че нормален мъж , може да го каже на жена си/гаджето си!  Joy

Сигурно авторката не пише, щото са я прибрали в районното, за нанесен побой на мъжа си.  Party

# 114
Здравейте, момичета. Аз вчера в този прекрасен слънчев ден направих един страшен воаяж по центъра с две момичета. Е те са женени но нищо. Просто се прибрах в последния момент в къщи и понеже моя човек си беше оставил ключовете в къщи се наложи да ме чака да му отключа. Малко му беше кофти и на мен също, понеже все едно цял ден не съм мислила за него и съм пропуснала, че тако се прибере не може да си влезе в къщи и наистина е така. Аз забравих. Но мисля, че нещата се подреждат. Той ми каза, че е разбрал какво искам да му кажа, но го изнервя това, че докато кажа какво искам овъртам и не мога да намеря точните думи. Че винаги когато му кажа можем да си останем сами, никога не ми е отказал нищо. От нищо не ме е лишил и като съм му кажела, че искам да отидем някъде, колкото и да е уморен се съобразява с мен. Като се замисля май е така. Винаги в живота има неща, които не харесваме и невинаги всичко се подрежда така, както сме си мечтали. Аз разбрах, че не ми се сърди и че ме е разбрал. Чувстваше се малко наранен и може би ядосан. Но аз му казах, че не казвам нещо с цел да обидя него или родителите му, защото ги уважавам. Помолих го ако има нещо, което съм сбъркала да ми прости. Бях искренна и мисля, че имаше ефект.

# 115
  • София
.. Аз разбрах, че не ми се сърди и че ме е разбрал. Чувстваше се малко наранен и може би ядосан. ...

Joy Joy Мило дете!

А поне ще живеете ли сами или Франк и Мари пак ще са у вас? Снощи какво им сготви?  Mr. Green

# 116
Аха!Видял е, че не си толкова глупава за каквато те е мислел и е решил да действа с меко и леко.И да ти кажа- той няма за какво да ти се сърди.Ти си тази, която е обидена от неговите думи.
Спокойно, ще се осъзнаеш...на около 30 с 2 деца.

# 117
Да знам какво искаш да ми кажеш. Не знам какъв човек съм, но въпреки всичко аз го обичам. не знам дали се дължи на липсата ми на опит или съм наивна, но е факт, че явно каквото и да става в един момент съм склонна да забравя всичко само и само да съм с него.

# 118
Манипулаторът манипулира.
Първи да насади чувството на вина у другия.
Извиняват му се и му готвят повече и по-вкусно.

# 119
 Peace Много добре казано!А си е и истина де!Като обвиниш някого,той те обвинява пък теб,но с по-голяма сила и така виновният излиза невинен,а невинния...яка му душа!

Общи условия

Активация на акаунт