Моля ви, кажете ми как да постъпя

• 8 858
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
Да знам какво искаш да ми кажеш. Не знам какъв човек съм, но въпреки всичко аз го обичам. не знам дали се дължи на липсата ми на опит или съм наивна, но е факт, че явно каквото и да става в един момент съм склонна да забравя всичко само и само да съм с него.
Ми това е защото си влюбена, обаче понякога трябва да се прояви и малко разум.И си направи сметката, че с този човек ще си цял живот и научи ли те още от началото така, след няколко години /а той тогава ще е и в критическата/ може да ти се наложи да се извиняваш че си жива.

# 121
# 122
  • на майната си
... Че винаги когато му кажа можем да си останем сами ...

Ами ако си навита да се бориш цял живот за глътка въздух - оставай с него. Този човек явно НЕ разбира проблема, а го тушира по удобен за него начин. Ами окачете си график на вратата с полови дни - да не Ви безпокоят. Супер тъпо е да се молиш за спокойствие в собствения си дом.
Ще дойде време да те кара да се чувстваш гузна затова, че искаш да сте сами, а татенцето и мамИто, примерно, ще трябва да задоволят със сухоежбина вместо спагетки. Тъпо, много тъпо.

# 123
  • Варна
Ми кажи му, че искаш ВСЯКА ВЕЧЕР да сте сами! Егати, хем имаш собствен апартамент, хем живееш на практика със свекитата, че и им слугуваш.

# 124
Попадали ли сте на вироглави и инати мъже.Ако ДА тогава наистина ще ме разберете. По - точно ситуацията в която се намирам. Винаги той е парв за каквото и да става въпрос. Не мисля, че има човек, който поне веднъж да не е сгрешил и да каже думичката ИЗВИНЯВАЙ!!!

Аз също не съм идеална като всеки човек, но когато съм виновна винаги искам прошка

какви ги говоря, аз съм научила хората около себе си да им се извинявам. Дали проблема пък не е в мене. Че така съм го научила, че не съм дори и инат.

# 125
С това ниско самочувствие и лесна внушаемост много ще патиш.

# 126
  • Варна
Иве, разбираме те прекрасно. Всички тук. И точно защото те разбираме, те съветваме да внимаваш и да не се поддаваш толкова лесно на манипулации. Защото знаем колко е лесно да паднеш в капана и колко е трудно да се измъкнеш.

# 127
Попадали ли сте на вироглави и инати мъже.Ако ДА тогава наистина ще ме разберете. По - точно ситуацията в която се намирам. Винаги той е парв за каквото и да става въпрос. Не мисля, че има човек, който поне веднъж да не е сгрешил и да каже думичката ИЗВИНЯВАЙ!!!

Аз също не съм идеална като всеки човек, но когато съм виновна винаги искам прошка

какви ги говоря, аз съм научила хората около себе си да им се извинявам. Дали проблема пък не е в мене. Че така съм го научила, че не съм дори и инат.
Е точно заради това трябва да си намериш добро същество като теб.А като се оставяш така  да те манипулира ще те направи още по-удобна та най-накрая ти самата няма да се познаеш.
Айде вложи малко акъл в тая история... за да съхраниш себе си ако не друго.

# 128
  • София
Иве, никой не те напада и не те обвинява. Ти освен,че си малка, явно си и добричка,щом ти се качват на главата, а ти се извиняваш, че ти тежи.

Ако мъж на 35 живее с родителите си-има нещо гнило. Иначе сигурно е голям философ, все някой за нещо е виновен, а той най-добре разбира живота. Предполагам,че се познавате от деца, той е бил вървежен батко, подхвърлял ви е закачки, а вие сте се кискали. И някак пропускаш да забележиш, че другите батковци са пораснали, а той още е с мама. Ясно е,че си объркана, но дори да го обичаш усещаш, че нещата не са точно както трябва. Поживей с него ако искаш, само не се жени и не забременявай!

Аз все пак съм любопитна-какво сготви снощи?  Mr. Green

# 129
Снощи направих пилешка супа. Аз готвя много вкусни супи. Изобщо отдава ми се.

Сега се мъча да си запълня времето с нещо и разсаждам едни цветя. Това съвсем междо другото го казвам.

# 130
  • софия
И според мен е по-добре,щом толкова го обичаш ,да поживеете заедно (БЕЗ мама и тати) ,да се опознаете добре стига да не решиш ,че трябва да се жените и да имате деца (независимо от реда).Малка си-щом ти го казват толкова много хора,значи има нещо вярно. И внимавай,свикнала си ,според мен да се стремиш на хората около теб да им е добре,без да се съобразяваш със себе си.Рано или късно ще разбереш,че това не е начина да си щастлива ,само не избързвай със децата и женитбата.
Това е моето мнение,разбира се никой не може да вземе решение освен ти самата.

# 131
как мога да разбера дали той ме обича. Аз не съм му прислежница само да готвя и да чистя и при поискване да го задоволявам. Или може би това е живота. Това ли се случва с повечето хора. Еднообразие, задължения, проблеми. Само това ли е. Знаете ли колко пъти съм си задавала този въпрос. Може ли някой да ми отговори.

# 132
До скоро работих в една Счетоводна къща и от там се запознах с доста заможни хора. Заможни в сравнение с мен. И по мое мнение аз съм привлекателно момиче, защото не веднъж са ми правили комплименти хора които едва ли са имали намерение да ме свалят. Но са ми и предлагали и да стана гадже на един батко със собствен бизнес и той щял да ми купи кола.

# 133
Но аз не съм такава натура и в каквото и финансово състояние да съм никога няма да го направя. Защото имам достойнство. Но понеже моя човек не е наясно с това и никога няма да го разбере ми се прави на нелик и ми казва, че това което му липсвало можел да си го намери и на друго място. Едва ли не аз трябва да съм му благодарна, че не ме прави за смях, като ми слага роги. Доста далеч е от истината, защото само един телефон и ще си осигуря може би бъдещето. Но аз няма да продам душата си за да правя напук на някого.

# 134
Ивелинка, щом си седиш спокйно вкъщи и разсаждаш цветя, значи всичко това те устройва в някаква степен. Аз бих полудяла, ако съм обвързана с мъж, който е в комплект с родителите си, че и безработна на това отгоре. Е няма сила, която да ме остави да си бездействам и домакинствам в тази ситуация. Според мен явно при теб няма място за никаква трагедия  Peace

Сега видях последното мнение и разбрах, че явно темата е пързалка, ама поне се изказах, няма да си трия мнението сега  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт