Празниците наближават, за купона АПРИЛчетата се стягат!

• 55 590
  • 510
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Къде се намира това клубче ? Иначе аз съм съгласна .
Иначе с моите приключения с ла редута , достигнах една не много внушителна сума . Ако ме разбере моето мъж , ще ми счупи краката , ще ми откъсне главата и ще ме захвърли на боклука , като преди това ще си намери по - спестовна жена . Ама нейсе . Дано му харесат маратонките за рождения му ден , пък най - добре ще стане ако дойдат до тогава . Мисля да го издебна и да преведа 100 лв . по картата , ама пак ще ме надуши . Трябва да използвам някой женски трик , от типа на " Беше страхотен тази нощ , но иначе знаеш ли , че похарчих ..." . Дали ще се върже  newsm78?

# 166
И аз съм съгласна само да не излезе някое разболяване или пътуване до тогава.

Ваня къде ще се местите?

# 167
  • у дома с любимите си хора
Аз също бих искала да се включа,но не зная дали ще мога за тогава.

Сливке,може пък и да мине номера..... Mr. Green

# 168
Здравейте Simple SmileГледам , че си организирате срещичка newsm10.Мисля и ние да се включим.Тъкмо да се запознаем bowuu.Кога трябва да се дадат парички за капаро?
Момичета , да ви се оплача.Регистрирах Йоана в системата/за дет.градини иде реч/.Онзи ден ходихме до една ,която еблизо до нас.Директорката беше много любезна, но засъжаление няма свободни места за набор 2005.Но пък имаше за 2004.В Ямбол Йоана ходеше с този набор на детска.Справяше се много добре.Споделих това с директорката.Тя каза, че за нея е е проблем да я приеме при по-големите, но трябва разрешение.Използвах форматаза обратна връзка в сайта , но ми отказаха Sad.Споре регламента трябвало да върви с набора си.А детето страшно хареса градината.Липсват й децата от стария дом много и изобщо детска компания.А и аз трябва да почна работа , че сме на една заплата.Познати ми казват , че може да стане , но вероятно ще трябва леко "спонсориране" в рамките на около 450 лв.Възможно ли е според вас.Не , че имам възможност да отделя тази сума де.

# 169
  • София
Здравейте и от нас,

НИЕ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИМ ЗА КУПОНА - 2 деца+1възрастен, нямам претенции за клубче.

Синя слива, за редута те разбирам напълно - в темата са много злобни мацките и само присмиват на новите - не мога да ги разбера защо го правят - все едно и те са знаели всичко в началото. Да не говорим ,че половинат да не кажа повечет от тях не разбират и дума френски Rolling Eyes, но както и да е. Успех с поръчката Peace

Мариана - това дето ти е казала директоркат да се обадиш тук у итам е с цел измиване на ръцете , то е ясно че от системата няма да те пуснат с друг набор - изрично е казано. Всичко е на лична уговорка - съседката се уговори с кварталната директорка (на градината де) да ги вземе - и хоп, срещу 500лв спонсорство - готово - взеха ги. Знам, че са много пари, но ако питаш за частните градини тези 500лв, средна такса в градина (понеже има и за по 800лв на месец) за си една месечна вноска, а по натам ...другите месеци по още толкова...Да не говорим, че много частни градини зимния сезон си вдигат таксите заради парно и т.н..Помисли си и бъди настоятелна- ще успееш Peace

Лек ден за сега от мен Simple Smile

# 170
Jujka,една приятелка също ме посъвтва да съм по -настоятелна.ще тябва да си помислим.

# 171
  • София
  Ваня, съгласна за Джулиленд. Мисля, че към 18 ще е по-удачния час. Да можем да се дотътрим  Laughing.
О.К. за капарото. Прати ми на ЛС, отново мобилния си номер, за да се уточним за час и място.

# 172
И ние сме за.Много се радвам че ще се видим.

# 173
  • София
Ваня къде ще се местите?
пак в района, 139-ти блок, до поликлиниката на Х. Димитър

# 174
  • София
     Да се разпиша, тъй като вече имам повече сили. В къщи и тримата сме болни и на антибиотик. Явно този път грипа е по-силен и ни тръшна бързо. Надявам се скоро болестите да отминат  Praynig.

Марианка, късмет с детската градина и спонсорството да помогне  Peace. Вярно не е малка сума, но jujka правилно се е аргументирала за частните градини.

Синя сливке, как реагира мъжо за покупките? Надявам се нощните милувка са го смекчили  Flutter.

# 175
  • София
Дори , за сега всичко е наред . Не беше много щастлив , ама какво да ме прави .
Аз извиках свекърва си малко да поседи у нас . Мисля да спра Марти за една седмица от ДГ . Страхувам се да не се разболее . Та така .

# 176
  • София
Синя сливке,  важното е, че си казала истината и ти е спокойно на душицата  Peace.
Добре си постъпила за свекърва ти.

# 177
  • София
Да се отчета: преди малко запазих клуб Джулиленд в Иван Вазов за 20.12. от 19ч. Предишния час беше 16ч., мога да го сменя, кажете дали 7ч. не е късно (малко се притеснявам да не се превъзбудят и да щуреят после до късно  Mr. Green); но пък 4ч. за поспаланковците като нас е малко раничко, та казвайте...
Седмица преди датата ще се уточни кетеринга за родителите и бройката на децата.
Клубчето ми хареса, освен, че е лъскаво и скъпарско (което не е голям плюс, поне за мен), но основното е, че залата за игри е настина много голяма (поне в сравнение с другите клубчета, на които сме били), като е разделена на 2-3 секции, има 1 голяма част с пързалка с топки и батут за по-големите и май 2 къта бяха с играчки за по-малките. Плюс частта за родителите - маси със столове/фотьойли. Намира се на ул. Краище, на пазара на Иван Вазов, на 2рия ет. над М-тел.

Като пари пак да пиша: 14 лв. на дете (пица, сок, 2 часа игра) и ок. 10лв. на родител за кетеринга (в зависимост какво ще поръчаме и колко човека ще се събрем). Капаро платих 50лв.

Напомням - подаръци! М/у 10-15лв. унисекс, знаете. Wink

Дори, много неприятно, явно е много гаден вируса, бързо оздравяване и на трима ви! Hug Hug Hug

# 178
  • София
Дори, бързо оздравяване! Дано няма усложнения.
Странно, в Украйна вчера съобщиха, че в България е обявена грипна епидемия, а по бтв днес казаха, че ако продължава така ще бъде обявена. Не мога да разбера защо чакат да се разболеят децата и тогава да затворят училищата? Тук имаше редовна ваканция една седмица до края на октомври и като видяха какво е положението автоматично премина в грипна 3 седмици. Днес ще ходя да видя какво е положението в детската, че с Мартина вкъщи е пълна лудница.

# 179
  • София
ваня, за нас 7 часа е добре! наистина 4 би било малко рано.
влизам за  мяалко защото дари е болна и съм си вкъщи, дано вито да не прихване и той  Praynig
поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт