Празниците наближават, за купона АПРИЛчетата се стягат!

• 55 586
  • 510
  •   1
Отговори
# 150

Да почерпя за РД на малкото съкровище, малко на патерица, че от гости и празници време не остана. На 22.10. Ивката стана на 1г.!

За събирането съм за, но ми се струва малко рано, до тогава знае ли човек. Само да сме здрави ще дойдем с 2 броя деца и 2-ма възрастни.

# 151
  • София
Да почерпя за РД на малкото съкровище, малко на патерица, че от гости и празници време не остана. На 22.10. Ивката стана на 1г.!

За събирането съм за, но ми се струва малко рано, до тогава знае ли човек. Само да сме здрави ще дойдем с 2 броя деца и 2-ма възрастни.
да ти е жива и здрава малката кукла и да й хареса подаръците Simple Smile
а за събирането-никак не е рано, сега се резервират клубчета че после не остават свободни часове.

# 152
  • София
Честит първи рожден ден на Ивето!!! Hug

Мими, не му мислете много, тъкмо това вчера писах в септемврийската тема, че тъкмо сега им е времето да планират 2ро бебе и колкото повече отлагат по-трудно сякаш се взима решението. Пък за децата колкото по-малка разликата, толкова по-добре, а и на майката не й се налага дълго да отцъства от работата си - по-скоро наведнъж отцъства по-дълго. Simple Smile Естествено всяко семейство само си решава, но щом имаш желание не оставайте само с Мона, моите и 2те братовчедки отлагаха и се чудиха и сега съжаляват, че не са си родили по още едно.

Аз не мога да спя (Дани ме събуди в 2:30, че бил гладен  Crazy, напишка се докато го заведа в банята, изяде 1 бисквита и 1 банан и заспа, ама аз  Rolling Eyes). Та тъкмо ще наготвя и изчистя, че с тази смяна на времето вечер ми е много изморено и тази седмица все към 9ч. се прибираме вечерта и направо лягаме. Tired

Момичета, аз се чудя дали направо да не си съберем парите предварително. newsm78 Щото в клубчетата като гледам искат мин.10-12 деца, а ако трябва цялата сума да се дели накрая м/у 5-6 деца ще ни излезе бая солено. Money

Та като съм станала толкоз рано поне да сервирам закуска Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 05:41 от Аня♥♥

# 153
  • София
Мерси за закуската  Heart Eyes. Аз тъкмо изпратих моите на работа и на дг та успях да се заровя във форума . Момичета , я кажете някоя от вас да е пазарувала от Ла Редута ? Опитвам се да си направя една поръчка , обаче кредитната ми карта е на Евролайн на Пощенска банка . Пак е Американ експрес та се чудех дали мога да платя с нея ?

# 154
  • София
DEZIRELA, да ви е жива и здрава малката Ивка и много, много да ви радва!
Аз пък тази седмица все се успивам, защото Невена е ваканция, а Мартина е болна, та няма защо да ставам рано. Днес ги изпреварих двете поспалани и сега се наслаждавам на спокойствието.
Ваня, не съм съгласна с теб  Grinning  Аз като майка на деца с голяма разлика си защитавам този вариант, като много хубав.
Синя слива, за съжаление не мога да ти помогна.

# 155
  • София
Ваня, не съм съгласна с теб  Grinning  Аз като майка на деца с голяма разлика си защитавам този вариант, като много хубав.
е, сигурно Wink просто аз имам 5г. разлика със сестра ми и 10г. с брат ми и исках моите да са с малка. Simple Smile

Мерси за закуската  Heart Eyes. Аз тъкмо изпратих моите на работа и на дг та успях да се заровя във форума . Момичета , я кажете някоя от вас да е пазарувала от Ла Редута ? Опитвам се да си направя една поръчка , обаче кредитната ми карта е на Евролайн на Пощенска банка . Пак е Американ експрес та се чудех дали мога да платя с нея ?
моят личен съвет е да не се захващаш с тях, аз поне останах много разочарована, отказват поръчки когато и както им кефне, дори и седмици след плащането, ти си я чакаш на пощата... аз съм плащала с Мастъркард и Спейс на ДСК, уж ги приема, но последния път казаха, че са ми отказали поръчката, защото банката им отказала парите, трънки, от ибея как си плащам малки суми без проблем. просто това беше поредният им фалшив предлог да ми откажат много намалена стока. бях им много ядосана и щях да пиша жалба до Европейската комисия за защита на потребителя, но не съм учила френски и ми е много трудно с гугъл преводача, пък трябваше да им изчета всички условия и т.н. и т.н. имат някакво си тяхно неписано правило поръчката да не е под 10 или 15 Е (колко май никой не може да каже със сигурност). абе имат ни за индианци! аз си пазарувам вече предимно от англ. ибей и съм много доволна, последната ми покупка са чисто нови обувки за Дани, кожени, за няма и 10-12 лв. май ми излязоха всичко.

# 156
  • София
  Dezirela, честита 1-ва годинка на Ивет! Да ви е жива и здрава и само положителни емоции и се случват    .

Ваня, за капарото кажи кога ти е удобно и ще ти дам парички. Може на ЛС да се разберем за предаването на парите  Laughing. Ние сме 1-но дете с 2-ма възрастни  Hug.
   Междувременно, ако ти е удобно, можеш да запазиш дата и час по телефона и после да се внесе капаро.
  Мерсаж за закуската,   bouquet.

Синя слива, не съм пазарувала от Ла Редута и не мога да ти помогна. Можеш да питаш момичетата в темичката за този сайт.

# 157
  • София
Значи , успях . Поръчах на Марти зимно якенце за 8 евро , на мен пижамка и на мъжо едно пуловерче . Даже успях да се докопам до подарък и безплатна доставка . Успях и да си регистрирам картата .
Дори , вчера опитах нещо да кажа на момичетата в темата за редута и те ми се изсмяха . При което аз се почувствах тъпо и реших , че вече само ще ги чета .

# 158
  • София
Значи , успях . Поръчах на Марти зимно якенце за 8 евро , на мен пижамка и на мъжо едно пуловерче . Даже успях да се докопам до подарък и безплатна доставка . Успях и да си регистрирам картата .
Дори , вчера опитах нещо да кажа на момичетата в темата за редута и те ми се изсмяха . При което аз се почувствах тъпо и реших , че вече само ще ги чета .

Браво, със здраве да ги носите   bouquet.
  Кофти с отговорите, но важното е, че си успяла сама  Peace.

# 159
Здравейте!

Много сте активни, а аз все не намирам време от работа, домакинстване, почивки и ремонти да пиша. Дори ми спомена че се организирате за коледно събиране, та ми хрумна и още една идея: тъй като децата ни вече са по - големи, а и уговорката е за неделя следобед предлагам да ги заведем в Патиланци на голямата джунгла. По това време няма да има много хора предполагам и няма да е необходимо да даваме капаро и да се ангажира човек с организацията. Който е свободен в уговорения час и дата ще се чакаме. Това е само предложение. Много искам да се видим, но е много рано за мен да кажа от сега дали ще сме в София на  20.12.

Марианка приветствам те за завръщането във форума. Надявам се нещата около вас да се нормализират.

# 160
  • София
аз същото си го мислих за Патиланци. newsm78 само, че Емко не го пуснаха като ходихме април за РД, бил малък и той се уплаши нещо, та обикаляхме другите играчки. ако всички деца влязат в джунглата, а ние седнем на кафето ще е идеално, че и няма да ни излезе толкова скъпо.

ако искате така да направим?

# 161
Тази джунгла за деца на каква възраст е?
Ние сме там,където решите.Щом казвате че е и по-изгодно,трябва да го обсъдим,защото се сещам че като бяха бебета пак там ходихме.Аз съм водила Мона в отделението на Патиланци за малки дечица-май последно беше на 2годинки,знам ли.

# 162
  • София
за деца от 4 до 12 год. е голямата джунгла.
само, че за нас мамите с 2 деца по-малкото освен да е в малката джунгла, звездица какво мислиш? newsm78

# 163
  • София
Тъй, пак звъннах до Джулиленд  Crazy, казаха, че няма минимална бройка деца, може 5, може и 15, което нас ни устройва идеално! Т.к. на повечето места искат минимум 10 деца, а ако са по-малко пак за 10 се плаща и ще стане кофти. Бройката се уточнявала деня преди датата. Та мисля другата седмица да отида да го видя на място, да запазя час и да оставя 50 лв. капаро. Дори, ако искаш да се видим събота да ми дадеш 10лв. и ти и тъкмо ги събирам.

Гледам да го отметна като задачка, защото ни предстои смяна на квартирата и няма да ми е много до организация на парти следващите 2-3 седмици. Wink

Джулиленд, 20.12. от 5-6 вечерта (ще се доуточни).
Като пари: 14 лв. на дете (включва 2 ч. игра, сок и пица/сандвич) + ок. по 5-10лв. на родител за платата (предлагам да се делят на бройката родители Thinking)
и отделно няма да оставяме старата традиция размяна на подарък унисекс м/у 10 и 15 лв.

Съгласни???

За Патиланци малко се притеснявам да не тръгне едно дете на една страна, друго на друга и да не можем да се видим... или пък да не улучим пак голяма блъсканица... Rolling Eyes Не знам, казвайте момичета!!!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:33 от Аня♥♥

# 164
  • София
Чудесно! Аз съм ЗА Джулиленд  Peace
Нямам търпение да се видим, много се ентусиазирах  Grinning
надявам се повечето да могат да дойдат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт