Празниците наближават, за купона АПРИЛчетата се стягат!

• 55 582
  • 510
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз съм давала на Марти от клеевата тинктура по 10к. на една чаена лъжичка мед . Изяждаше я на един дъх . Веднъж на ден , обикновено сутрин .

# 136
Здравейте,момичета!
Благодаря за милите думи.

Шоши, не пее Мона във вокална група,а има един клуб Мики Маус,където на рождените дни винаги има караоке,дискотека и е голям купон.Малката много обича да се изявява на тържествата.Не и липсжа самочуствие.

Ванче,аз като казвам че е палава вие не вярвахте.Да е жива и здрава.Напоследък ме моли да съм имала бебенце в корема.Има огромно желание да стане кака.Ще трябва да почака,защото ние с баща и още не сме се накумили.
Целувки
Доскоро

# 137
  • София
Много си приличат децата ни. И Мартина сцената я привлича като магнит.
Ваня, благодаря за отзивчивостта, но днес го поръчах и утре се надявам да ми го донесат. Ако имам въпроси ще те питам на лични да не занимавам всички.
Хубава седмица на всички.

# 138
  • у дома с любимите си хора
Аз давам само детските витамини на Амуей.Ако е болен-лекувам с бабешки методи....

# 139
# 140
  • София
ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРАЗНИЧНОТО НИ ОБЩОАПРИЛСКО ПАРТИ:

Значи току що се обадих до "Приказка без край" имат промени в цените и услугите са пакетни - за 12 деца 250 лв. (от които 100 лв. се дават капаро поне 2 седмици преди датата), като тази цена включва: наем зала, 4 плата за родителите, детско меню за всяко дете, балони и парти аксесоари за децата.
за 15 деца - 315 лв., като платата съответно са 5бр.
отделно от тази цена на място се заплаща консумираните от родителите напитки.

Щях да запазя за 20.12. от 18:30ч. (имаше и 15:30, но за тези, които спят следобед мисля ще е добре по-късния час). Както и да е, на мен ми се струва доста скъпо - по 20-25лв. на дете само за играта. Поне за мен са много, още повече, че умножавам по 2  Laughing и цялото тържество ще ми излезе към 100лв.  ooooh!

Дайте идеи за друго клубче, за да запазим по отвреме, докато има свободни дати и часове!

Дори, имаш ли лични впечатления от клубчетата в нашия район? Имам спомен, че "Тигър" беше доста тесничко и бебешко, не знам за "Олелия-та" и още едно имаше в Х. Димитър...

# 141
  • София
   Привет и от нас  Hug. Алексчо се поразболя, покашля и миналата седмица бяхме в къщи. Сега се гледат с пра-бабата да се закрепи. Аз ходя също ходя на курс по английски, да си го опресня.

Ваня, относно "Приказка без край" на също ми се вижда скъпичко 20-25лв.+отделна консумация  newsm78.
Относно часа, предлагам сутрешен или по-късен, към 18-18.30. Казвам го, защото Алекс спинка следобед.
"Тигърчо" го разшириха и може да се поберат към 15 дечица. Хубаво е да го видиш и ти  Thinking.
"Олелия" е доста малко. Така съм чувала, а се вижда и от сайта.
До вас има детски клуб "Бонбон" и той ще стане за 15 деца.
Погледни тук и виж дали можеш с друго клубче да се заемеш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250516.0

shoshi, хапчетата бяха бронховаксон. За респивакса нямам наблюдения. Хубаво е, че Марти е оздравяла.

jujka, не ти е лесно, но говори само положителни неща за яслата и се надявам Ирка скоро да се адаптира  Praynig. Браво за френския, постъпила си добре  Peace.

Синя слива, супер за танците и задгранично представяне в желая  Hug

Мими, голяма бобнонка е Мони, да я нацелуваш  Heart Eyes. Познати са ми охридските забележителности  Wink. Браво за разходката  Hug.

# 142
  • София
Бонбон-а до нас не съм го разглеждала отвътре, но мога да мина събота примерно, тъкмо и моите малко да пограят и аз да взема глътка спокойствие. Laughing

Обадих се в Джулиленд - 14лв./дете, включва 2ч. игра + сок и пица, отделно се поръчват плата за родителите от 25 до 40лв. са те, не били задължителни, ама било добре 3-4 плата да се поръчат. 50лв. е капарото. Излиза сякаш малко по-евтино, но четох отр. отзиви за него тук във форума. Rolling Eyes Иначе ми е доста близко от работата и мога обедна почивка да капарирам и т.н.

Четох добри отзиви за Мики Маус, този, който е в Банишора ми е близко до детската, така че пак мога да се заема с организацията, ако решим там, но ми се струва малко и бебешко  newsm78 и доста познато, не бяхме ли веднъж в него или бяхме в "Патетата", а мнгоо май си приличат. newsm78

Да вметна пак, че не държа аз да го организирам! Дори, ако искаш, или някой друг... Hug Просто ако аз се захващам с това искам да е клубче, което ми е близо или до вкъщи или до работата, или пък около Лъвов мост до детската... за да не се налага да кръстосвам София, за да занеса капаро и т.н.

# 143
  • София
Дори, къде ходиш на англ. и колко плащаш на час (ако искаш и на лични ми пиши). Аз започвам да давам уроци на 2 колежки и едно приятелско семейство, ама не знам как вървят цените и какви пари да им искам? Thinking

# 144
  • София
Ваня, нямам претенции за клубчето. Където изебреш  Peace. Лично аз се доверявам на теб  Hug. Когато дойде време за капаро, се обади за парички. Както бях казала, излизам малко отпуск с организацията  Wink. Ако все пак имаш нужда от помош съм на среща  Peace.
 За англиския, писах на ЛС.

# 145
  • София
мерси, видях личното  Hug

за капаро - звездица ми даде вчера 20лв., ако се видим с теб можеш и ти да дадеш примерно 10, 20 и от мен и готово. само да решим къде и да запазя дата.

# 146
  • София
Дайте да направим и списък!
тъй като където и да сме мин. деца трябва да са 10, то може и по-малко, но пак ще ни излезе доста скъпо.

- Ваня - 2 деца
- звездица - 2 деца
- Дори - 1 дете
- Мими (Мария Йо) - 1 дете

датата, на която съм се спряла е 20.12., часът около 6ч. вечерта, тъй като и моите спят следобеда (особено Дани, пък неделите и ние с баща им Simple Smile).

ако пък някой ще пътуват, може предишната седмица на 13-ти...

хайде до края на седмицата (което е и края на месеца) да решим с точност датата и мястото, за да мога другата седмица да запазя час и да внеса капарото!

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 15:59 от Аня♥♥

# 147
Пишете ни и нас,но ако е след обед-в смисъл 18ч.,както го мислите,защото сутрин сме заети.Ще участваме с един брой детенце,защото повече си нямаме. Simple Smile

# 148
  • София
Ще участваме с един брой детенце,защото повече си нямаме. Simple Smile
това лесно може да се промени  Wink Simple Smile

# 149
Благодаря за куража Ванче,защото доскоро и през ум не ми минаваше,но между нас казано вече съм навита-остава и таткото ни да дойде до същото становище по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт