Да си жива и здрава и много,много щастлива.
Шоши,пожелавам бързо оздравяване.
Жужка,твоя разказ много ми напомня за поведението на Мона,когато тръгна на ясла.Тя така и не се адаптира там.Три месеца не ядеше,а по-лошото е че и в къщи не наваксваше.както очакваха че ще стане госпожите.Зимата си счупи крака и бяхме в къщи 3 месеца.После като се върна аре пак на ново драмата.Наистина е ужасно и те разбирам как се чустваш.Като започна 1 група я изработихме с някакви хомеопатични гранули за апетит,та някак си по-лесно потръгна,нооо след 2месеца ваканция това лято ела да видиш нашата госпожица в 2 група как толкова малко яде,че с тая стачка ми писна.Така естествено и отслабва имунитета и се почва боледуване.Исках да споделя за буденето нощем и крясъците не искам също ги имаше в нашия сюжет.Тази година дори на морето ме изработи и вместо 13 дни бяхме само 8,защото пак се почнаха тези нощни ужаси,както ги наричат.Заведох я при педиатърката и тя ми обесни,че ни е много емоционално детето,което аз си го знам ама не ме питайте вече нерви от стоманени въжета имам.
Освен това учих 2 нива немски до миналата зима и не виждам защо се осъждате мили майчета и ние сме хора,макар че никой не ни го признава.В крайна сметка аз не можах да премина в следващото,защото в Гьоте институт никой не се вълнува от моите семейни ангажименти.
Във връзка с носенето на Мона докато беше в гипс ми се блокира единия крак-имах блокаж в кръста и доста трудно ми мина.Е,тогава осъзнах че колкото и да съм себеотдадена мама ако не се пазя накрая пак не съм от полза на детето си като не можех да и помагам докато прохожда на ново.Тогава започнах да спортувам първо Пилатес,после миналата есен се наложи да прекъсна пак за няколко месеца и като усетих че отново ме почна кръста зимата айде пак поднових тренировките.От пролетта започнах в друг клуб и си ходя най-редовно,защото така се чуствам много по-жизнена и по-спокойна.Нямам вече скрупули и ангажирам свекурва ми и майка ми,защото в крайна сметка е добре да съчетаем полезното с приятното-те така и така искат да се порадват на внучка си и това става,когато аз съм ангажирана.
Хайде стига съм ви занимавала,но някак си се отплеснах.
Доскоро

кога най-сетне и българите ще се почувстваме европейци.
все едно съм престъпник една лелка ми се скара
, алкохолен екстракт от прополис.