Празниците наближават, за купона АПРИЛчетата се стягат!

• 55 602
  • 510
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ваня, О.К. за клубчето  Hug. За час определено 19 е по-приемлив от 16 поне за мен.

Момичета благодаря за подкрепата   bouquet.

# 181
  • София
o.k. остава като час 19ч. тогава.

# 182
И нас ни устройва 19ч.Еххх,че се радвам че се организирахме тази година.
Ванче,колко дечица се събраха до момента.
Всички около мен си спират децата от детска градина заради грипа.Аз лятото си изгърмях цялата отпуска и сега незнам как да стане.Не ми е ясно как може човек да се опази,защото ние с баща и сме в контакт.Аз и той всеки ден сме в метрото.Господ да ни пази всички.
Дори,пожелавам бързо да се оправяте.

# 183
  • София
на мен са ми звъняли от детската, затваряли всички заведения в София и другата седмица градината няма да работи!? вярно ли е момичета, и вашите ли няма? и какво ще правим сега? аз съм от 3м. на работа и вече си използвах дните, които ми се полагат, отделно ползвах 1 седмица учебен отпуск и сега  Rolling Eyes

# 184
  • София
Това , което аз знам - инфо от първа ръка  Wink е , че ДГ ще се затварят на регионално ниво . Училищата задължително , а ДГ по преценка на съответната община . За момента в община Младост няма затворени детски градини . Включвам моята и на Мартин . Ако получа някакво друго инфо ще ви пиша .

# 185
  • София
Ваня, нашата градина ще работи. По телевизията казаха, че само училищата ще затварят, защото в детските градини контрола е по-голям.

# 186
  • София
shoshi, как е положението с новия грип  Thinking. Четох, че Украйна иска помощ от България и ние сме се отзовали.

# 187
  • София
да, работят си, Simple Smile оказа се, че е само за у-щата както сте писали. което е добре за нас, че няма кой да ги гледа, а и нямат май нито едно болно дете в градината  Grinning дано и да няма. Praynig

Дори, как сте вие, оправвяте ли се?

ние започнахме лек ремонт (лек, лек, ама не питайте колко ми е напрегнато, докато не приключи всичко... Whistling), слава Богу, че има доста помагачи и то разбират точно от такава работа, та вчера за 3 часа измазаха таваните и стените на 2те стаи. Grinning сега идната неделя се пренасяме.

# 188
  • София
Ваня, вече сме по-добре и отново сме на работа с таткото. Алекс ще остане още няколко дни с пра-бабата да се закрепи.
 Браво за помагачите  Peace. Късмет с преместването Hug. След това те чака повече работа с подреждане, но здраве да е  Praynig.

# 189
  • София
да, ама гледам да мине по-грубата работа, пък после малко по-малко... а и майка ми и сестра ми ще помагат и така Wink

# 190
  • София
да, ама гледам да мине по-грубата работа, пък после малко по-малко... а и майка ми и сестра ми ще помагат и така Wink
      Hug

# 191
  • София
Дори, не мога да ти дам информация, тъй като нямаме много контакти и не гледаме украинска телевизия. До колкото знам положението в западната Украйна е доста тежко. Всички училища и детски градини са в триседмична ваканция, като учениците преди това си имаха една седмица редовна ваканция и така им става един месец висене вкъщи. От събота Мартина пак е болна, гнойна ангина без изобщо да я боли гърлото. Разбрах, че в България има същия вирус. По всяка вероятност и аз съм изкарала ангината без изобщо да разбера. Добре, че и вие бързо сте се оправили.
Ваня, успешно справяне с ремонта!

# 192
  • София
   Черпя ви за мое здраве, днес съм рожденничка  Laughing

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 22:43 от Dori

# 193
  • София
Dori,
Честит рожден ден!
Да си жива и здрава, да имаш късмет и любов и мъжете в живота да те уважават, обичат и слушат   bouquet

# 194
Дори,да си жива,здрава,щастлива.Да те обичат  и уважават мъжете ти. newsm59  party023 Gift
Ванче,запази ли клубчето?Броите ни и нас с Теди. Ще се радваме да се видим Hug

Общи условия

Активация на акаунт