Празниците наближават, за купона АПРИЛчетата се стягат!

• 55 602
  • 510
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден,мила Дори!

Желая ти много здраве,щастие,късмет и всичко в живота ти да се подрежда по най-добрия начин за теб и близките ти.Весело изкарване на празника.Много поздрави на цялото семейство и да си пазят много слънцето,което си имат в твое лице.
 bouquet
Целувки и доскоро

П.С. Цветовете ги нагласих според вкуса на Мона,за да има нещо и от нея.

# 196
  • София
Дори, честит рожден ден!!! Много, много щастие, любов и здраве! Hug

Ванче,запази ли клубчето?Броите ни и нас с Теди. Ще се радваме да се видим Hug
Дааа, по-назад съм писала Wink Джулиленд за 20.12. от 19ч.

# 197
  • София
Дори, Честит Рожден Ден и от мен!
Желая ти от сърце любов,
добри приятели, пари
и още много рождени дни!

# 198
  • София
 Дори , честит рожден ден . Да си жива и здрава и много щастлива жена и майка . 

# 199
  • София
  Момичета, благодаря ви много за милите пожелания  Hug  Hug  Hug.

# 200
Здравейте,

Дори, и от мен честит рожден ден на патерички, пожелавам ти всичко, което си пожелаеш да се сбъдне   bouquet.

Ние с Марти също бихме искали да се включим в коледното парти /надявам се не е късно/.

Как са вашите дечица, дано са здравички, ние решихме за 2 седмици малко да не ходим на градина.
За щастие няма болни деца от свински грип в градината, но за съжаление има доста които покашлят или им
течат нослетата.
Поздрави на всички и да бъдем здрави и да  се съберем повече на коледното  парти.     bouquet

# 201
  • София
Здравейте,

Дори, и от мен честит рожден ден на патерички, пожелавам ти всичко, което си пожелаеш да се сбъдне   bouquet.

Ние с Марти също бихме искали да се включим в коледното парти /надявам се не е късно/.

Как са вашите дечица, дано са здравички, ние решихме за 2 седмици малко да не ходим на градина.
За щастие няма болни деца от свински грип в градината, но за съжаление има доста които покашлят или им
течат нослетата.
Поздрави на всички и да бъдем здрави и да  се съберем повече на коледното  парти.     bouquet
веси, здравей!  Hug
не е късно, ще се радвам да ви видя Simple Smile
дари беше болничка преди 2 седмици но всичко мина бързо. сега пак ходи на градина, друг е въпроса дали иска...  Confused

# 202
  • София
Емко пък сутринта се събуди с конюктивит  Confused и хем е здрав, т.е. ни температура, нищо, хем не става да ходи на градина и е днес с баща си на работа  Laughing, а утре и в петък с мен. Laughing Добре, че шефът ми е много разбран, дано на малкия не му доскучее много. Тъй я, стига с тая градина, да тръгва на работа. Joy

# 203
Здравейте! Simple Smile

Къде се изгубихте момичета?

Липсва активност отново,предполагам защото уточнихме коледното тържество.Мона ходи вече на градина без проблем.Опитахме балет като извънкласно занимание,но не и допадна.В детската градина имаме басейн и се предлага плуване,но аз съм с предубеждение за момента и не съм я пуснала,макар че искам да се научи да плува.Обмислям да я заведа на кънки на лед,защото миналата зима и обещах че тази ще ходим.Да видим дали няма да я е много шубе.Аз започнах да се уча съвсем самичка на 5год,така че може и да е рано.Ще стане ясно скоро.

Желая ви приятен ден и доскоро

# 204
  • София
Здравейте! Simple Smile

Къде се изгубихте момичета?

Липсва активност отново,предполагам защото уточнихме коледното тържество.Мона ходи вече на градина без проблем.Опитахме балет като извънкласно занимание,но не и допадна.В детската градина имаме басейн и се предлага плуване,но аз съм с предубеждение за момента и не съм я пуснала,макар че искам да се научи да плува.Обмислям да я заведа на кънки на лед,защото миналата зима и обещах че тази ще ходим.Да видим дали няма да я е много шубе.Аз започнах да се уча съвсем самичка на 5год,така че може и да е рано.Ще стане ясно скоро.

Желая ви приятен ден и доскоро
мона ,ако решиш за кънките и ние можем да се присъединим Simple Smile

# 205
  • София
MariaYo , защо да е рано за плуването - какво те притеснява? Лазар още от мин. година ходи - има басейн в дет.градина и е адски доволен. С нетърпение чака тази год. да започнат заниманията , само за това говореше - е, почнах от тази седмица. Много е щастлив, чувства се страхотно. Записахме го и на танци, мин година пак ходи, но не е така впечатлен, като от плуването.

Мацки, измислихте ли какви подаръци ще купувате за децата си, какво ще им донесе дядо Коледа под елхата в къщи Wink?

# 206
  • София
Мацки, измислихте ли какви подаръци ще купувате за децата си, какво ще им донесе дядо Коледа под елхата в къщи Wink?
на моите ще е китари Simple Smile. Емко това си поръча и ще трябва на двамата еднакви (колкото и да бях против преди), щото иначе е война. Whistling ще ми се на Дани да вземем колело, но ми се струва, че Емко ще се чувства пренебрегнат, че ще е с по-малък подарък, а и не съм сигурна дали Дани ще умее да го кара (въпреки че му харесва да седи на Емковото, но пък на триколката не схваща как да върти педалите).

# 207
  • София
момичета, трябва да уточним менюто за нас за клубчето!

# 208
  • София
Аз консумирам всичко . Каквото прецените.

# 209
  • София
Аз консумирам всичко . Каквото прецените.

Joy Joy Joy и аз така, ама на мен ми и личи  Crazy за разлика от теб. Grinning

идеята ми е какво, колко плата... или просто след седмица-две да отида и да преценя на място?

Общи условия

Активация на акаунт