Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва(33)

• 11 903
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден мили деца,
Ивет
Цветан
Николай и
Цвети и Георги
 Пожелавам ви детство изпълнено с много радост, веселие и игри

На вас мили майчета пожелавам много щастливи мигове с вашите дечица

# 76
Забравих да почерпя и за нашата 11 месечинка

# 77
Честит първи рожден ден на Ивет, Николай,Цвети и Георги.Да са ни живи и здрави, да растат весели, щастливи, палави, игриви.

Честит празник на Ончето, Лапенсето и Плампетя.Мили майчета, пожелавам ви много скъпоценни мигове с порасналите ви съкровища.

Весел и незабравим празник
  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Честита последна месечинка на Хриси  ura

# 78
  • София
Честит рожден ден на всички пораснали сладури   bouquet

# 79
Честит Рожден Ден на всички сладури!
 newsm59
С Йоанчето им пожелаваме щастливо и безоблачно детство!!

Виждам, че сте писали за проблеми с НОИ.
Те са за месеца, в който ни удължават майчинството до 410 дни. При мен се получи следното:
За февруари ми го изплатиха на 2 вноски (втората след подаване на декларацията за удължаване до 410 дни)
съответно за 6 дни и 14 дни.
И гледам обаче в сайта на НОИ, че за втория превод изчислената сума и изплатената не съвпадат.
От вторите 14 дни са извадили първите 6 и ми платили вместо за 14, за 8 дни.
Ходих естествено да се разправям..  #Cussing out
Накрая ми казаха, че проблема бил "софтуерен"
Ха-ха. Нали се сещате какво означава това? Че няма да е само при мен, а при всички.
В моя случай ми преведоха със 150 лв. по-малко, това е сумата за 6 дни.
Казаха ми да не се притеснявам и някой ден щели да ми ги преведат задължително...

Такива работи. Добре, че имам интернет, иначе можеше изобщо да не се усетя  #2gunfire

Хубав ден от мен  Heart Eyes

# 80
Егати гадното време.Днес така и не успяхме да излезнем.Малката сега заспа и аз лягам да почивам,че не ми се е случвало напоследък Tired

# 81
Ау, срамота  Embarassed ! ЧЕСТИТА ЕДИНАЙСТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИТЕ ХРИСТИЯНА, КАЛИНА И ВИКТОРИЯ  baloni !

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА,КОИТО ДНЕС ИМАТ РОЖДЕН ДЕН  И МЕСЕЧИНКА newsm51

И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ НАЙ-ВЕСЕЛИЯ ПРАЗНИК  smile3525

Днес ходихме на ДК и Дени е наддала 850гр и 3см и вече е :9550гр и 76см  newsm44
 и вече не сме най-слабичките!!!Иначе все още не ходи съвсем сама,но прави по 3-4 крачки,без да се държи!А на леглото ходи важна,важна,без да се притеснява от гравитацията  Mr. Green
Зъбки си имаме 8  и 4-те кътника ги чакаме всеки момент да се покажат.

Гледам сте подхванали темата за тържествата,пък ние още не сме решили окончателно къде ще е РД.Но при всички положения няма да е у дома.Освен Дени и баща и има празник-имен ден,така че ще сме най-малко 30човека  Mr. GreenНо преди това е кръщенето на Деничка,което ще бъде на Соколския манастир на 6-ти май и нямам търпение да дойде вече този ден!И там сме около 20човека  Rolling EyesА междувременно може и прощъпулник да се прави  PeaceОсвен това сме на сватба на едни приятели другата неделя,после пък на бал на племенника ми,че много празници се събират  HugКакто се казва:Може да сме безделници,но не сме без празници  Mr. Green

Приятен уикенд на всички  Peace и Моля,публикувайте сметката на Мария или пък някой да ми я прати на лични!И Мария,пиши как върви въстановяването на Гого,има ли подобрение малкия човек  Praynig

# 83
 EmbarassedЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ Embarassed
  bigdance2 newsm18  Party Time Tada  ura  party002

# 84
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА :
ГЕОРГИ И ЦВЕТИ НА ПЛАМПЕТЯ
НИКОЛАЙ НА ЛАПЕНЦЕТО
ИВЕТ НА ОНЧЕТО и
ЦВЕТАН НА БУБЕЛИНА

Мили дечица растете много здрави, обичани, щастливи и бъдете гордост за своите родители!

А за вашите мами:

# 85
Честит първи рожден ден на вече порасналите бебета!
Честита 11 месечинка и на отбелязващите днес!
Гери дано ви свършват неприятностите и да нямате повече такива проблеми Hug

# 86
Честит рожден ден на всички празнуващи сладури!!!

# 87
Честити първи рожден ден на всички пораснали мъници!!!
Да слушате мама и тати, а те вас -  още повече.  Laughing

Честити месечинки на по-малките. Wink

# 88
Хайде де, Онче, къде си wait?Още ли празнувате? Давай снимки от празника и разказвай как мина!

Днес се побърках в къщи цял ден.И най-малкото беше толкова кисело и само мрънкаше.Каките също ми надуваха главата и още продължават Rolling Eyes
Регистрирах Мадлен за ясла през септември.Дано да я приемат.Но не искам да я давам от есента-малка е още, а напролет.Много тъпо са го направили.

# 89
Всички у нас спят и това е време за мен Mr. Green
 1swing     animal085     smile3502       Listen

....................и вие спите явно Stuck Out Tongue Winking Eye

hahaha hahaha  http://vbox7.com/play:049eabe5

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 00:03 от greta.kr

Общи условия

Активация на акаунт