Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва(33)

• 11 903
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
  • у нас
Честит първи рожден ден на:

ГЕОРГИ И ЦВЕТИ НА ПЛАМПЕТЯ

НИКОЛАЙ НА ЛАПЕНЦЕТО

ИВЕТ НА ОНЧЕТО и

ЦВЕТАН НА БУБЕЛИНА

С пожелание за много здраве и щастливо детство!

# 91
  • София
Да са живи и здрави рожденниците Simple Smile

Денис на lara_sun
       Александър на vili2001bg
              Андрея на AIvanova
       Симона на Abelia
Ванеса на iveto_varna

# 92
  • ВАРНА
Добро утро!
                    Честит първи рожден ден на ГЕОРГИ И ЦВЕТИ НА ПЛАМПЕТЯ  НИКОЛАЙ НА ЛАПЕНЦЕТО   ИВЕТ НА ОНЧЕТО  ЦВЕТАН НА БУБЕЛИНА от вчера и   ДЕНИС НА lara_sun АЛЕКСАНДЪР НА vili2001bg АНДРЕЯ НА AIvanova СИМОНА НА Abelia ВАНЕСА НА iveto_varna       bouquet   bouquet   bouquet
  bigdance2   newsm38  bigdance2 ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ!   
    ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА ХРИСИ   КАЛИНА    ВИКТОРИЯ   bouquet И НА ЕЛИ  на НИКОЛАЕВА baloni   ДНЕС И РАДИ СТАВА НА 11 МЕСЕЦА!  Gift     

# 93
Здравейте майчета на прекрасни, слънчеви МАЙчета  Hug

Отдавна не съм писала тук, но ви четях от време на време  Wink

Хайде по стара традиция, заповядайте на закуска с ароматно кафенце  Grinning

Да поздравя всички малки писанки и котарачета, които вече са на годинка!   bouquet Hug

Днес също има рожденници  Wink, Да растат живи и здрави, много щастливи, умни и добри деца   bouquet Весело изкарване на празника днес!

За всички - специален поздрав!

Честито на всички проходили! Крис също е в бандата, преди около седмица направи първите си крачки и всеки ден по малко ги увеличава, ужасно е смешен, пуска се, затичва се, прави 7-8 бързи крачки и като усети, че ще пада, гледа да се докопа за нещо да се хване.

Започна да спи повече през нощта, вече не е онова будене през 30 мин, което ме побъркваше  Crazy

За рождения ден не съм правила някаква специална организация /като гледам някои от вас как са се приготвили чак срам ме хваща  Confused / най-вероятно ще сме си вкъщи. Цялата рода заминава на почивка в Кипър и затова ще празнуваме с 3-4 приятелски семейства и децата им. За първия рожден ден на Ирен бяхме на детски клуб, но честно казано, не разбра много за какво иде реч. Затова сега за Крис, решихме рождения ден да е вкъщи  Peace   

Ей го на писана, да го видите, сниман е преди около месец, целият потен от беснеене и игра.

# 94
  • Някъде по Дунава
Привет майчета!Днес Ели прави 11м. и решихме че е хубав повод да направим прощъпулник.От няколко дни усилено щъка и дори неиска да я държим за ръка.Разбира се гравитацията си казва думата и тупва на земята  Grinning Когато е неуверена сама търси ръката ми,но иначе търчи смело напред.Утре ще ви пиша резултата от днешното мероприятие.

честито и на другите,които празнуват днес месечинка и рожден ден.бъдете все така усмихнати мили деца!

# 95
  • София
Ева,много е сладък Крис.Радвам се,че отново си сред нас Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден на сладурите:

Денис на lara_sun
Александър на vili200
Андрея на AIvanova
Симона на Abelia
Ванеса на iveto_varna

Растете здрави,палави и много щастливи!

Честита месечинка и на Ели на  nikolaeva и Радослав на Мама Дани!

# 96
Айдееее ПОЧНА се !!!  Mr. Green
Честито на всички ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА !

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ РОЖДЕННИЦИ И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Благодаря на всички за пожеланията и милите думи! Надявам се, вече всичко да е наред! Лошото е, че ме гони параноя и все имам чувството, че е топъл. Дано скоро това отмине!

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 17:10 от /Х/Gery_s

# 98
mama_D_A_N_I_.............Мерси за кафенцето Hug
EVA x 2 .И на теб за поднесената закуска с кафе Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА
                                         newsm59 newsm38  party041 Tada Tada  party002  bigdance2 Tada  ura
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ newsm32 newsm18 dazzler1 dance  ura
                    ДА ВИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ !ДА СА ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ И В ЖИВОТА ДА ГИ НАПЪСТВА,ВЯРАТА,НАДЕЖДАТА И МЪДРОСТТА!!!
/Х/Gery_s......Бързо възстановяване на баткото! Дано малката  да се успокои вече Hug Hug
МАМИ.............!? Аз пак съм в паника #Crazy Тони от 2-3 дена като върви и лявото краче му се извива на вътре ooooh! newsm45.........Дали не е от обувките??? Или да го водя на ортопед??? Или е просто някакъв момент???Давайте съвети и идеи........... smile3523 smile3529

# 99
Тази тема много бързо ще я запълним само с честитки Grinning и така до края на май месец.Ех, как бързо мина 1г.Тогава пак само честитки имаше, обаче за новородените човечета.

Честит първи рожден ден на днешните пораснали мъници

Ева, Hug Hug голям сладур е станал малкия.Честито прохождане!

Честита последна месечинка на Ели и Ради
  ura

Вал, мисля че няма място за притеснения.Мадлен също още криви едното краче като я водя за ръце.Но като прави крачки сама е много внимателна и стъпва добре.Пробвай го без обувки и ще разбереш дали е от тях Wink

# 100
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА Митко на gersan, Вики на меган, Ева на butty_74 , Йордан и Стоян на FRUIT, Георги и Цвети на plampetq, Ники на  lapenceto, Ивет на Oncheto, Цветан на bubelina, Денис на lara_sun , Александър на vili2001bg, Андрея на AIvanova, Симона на Abelia, Ванеса на  iveto_varna

Да растат здрави, весели и умни дечица!!!  Hug

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ!
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ!

bouquet  bouquet  bouquet

Heart Eyes

# 101
 Hug Hug greta.kr   newsm51  love001 Благодаря ти за съвета
Преди малко го пуснах босичък да ходи smile3555 thumbsup -не си извива крачето newsm78-явно му пречат обувките и терлъците  bouquet Hug Party Party Peace

# 102
Честито на парасналите бебоци   bouquet   bouquet   bouquet

На нас ни избиха два КЪТНИКА!!!!!
Горкото ми бебе, чак кръв има по венците...
Защо си мислих, че кучешките са първо?

# 103
Честито на рожденичетата тези дни! newsm59  bigdance2 newsm38Да растат здрави весели и игриви!!! Simple Smile Simple Smile
Честита последна месечинка на Ели и Ради!
Криско проходи преди седмица.Така както не искаше да се пусне от двете ми ръце изведнъж стана.Още не е много стабилен и се климбуцка отвреме навреме но му е голям кеф Simple Smile
Относно рождения ден се пада в петък и е работен ден.То и съботата е но ще го организирам в някои ресторант с роднини и приятели след 4 часа че у нас е абсурд да се съберем.С дечицата ще си го празнуваме на деня като сме замислили с майката на нашето наборче да го празнуваме в парка Св.Троица.Нашата компания е от 12-15 майки но дечицата са все около нашата възраст или по малки с по 2-3 месеца.Решихме с нея че няма да е удобно в заведение или детски клуб и понеже така и така всеки следобяд сме там ще го направим така.Ще си имаме обща торта да ги почерпим,за майките безалкохолно а за дечицата по едно пюре или кашичка в бурканче.Вчера досред нощите сме си ги планували подробностите на скайпа Simple Smile
Хубав ден от нас!

# 104
Благодаря ви много за пожеланията Hug
Честито и от мен на всички празнуващи дечица  bouquet  bouquet
снимки имам качени от РД в албумчето

Общи условия

Активация на акаунт