1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 793
  • 443
  •   1
Отговори
# 150
Питахте ме откъде е клипа
http://www.youtube.com/watch?v=kMBaLRd_wvU&feature=related - Тарду се включва след 42та сек.
Музиката е .......  извънземна

Всичко, което знам е заглавието на филма - O Kadın Filminden "Herşeyi Yak", нямам идея какво означава това. Попаднах случайно на него, докато гледах Кремката като каратист в поста на Пенда. Означава  от филма "Изтори всичко"По точно от филма Жената  ,а песента  "Изгори всичко"

# 151
ама що снимки сте пуснали и всички прекрасни. играта на актьорите халит и джейда май е най-хубава. мале колко е хубава джейда,нали е младоженка? героинята не ми харесва,но актрисата е прекрасна. нещо изпуснахме в анонса на 88 с.

# 152
ама що снимки сте пуснали и всички прекрасни. играта на актьорите халит и джейда май е най-хубава. мале колко е хубава джейда,нали е младоженка? героинята не ми харесва,но актрисата е прекрасна. нещо изпуснахме в анонса на 88 с.

Какво сме изпуснали ?

# 153
Красси не зная .Синът ми ги вади на компа.Лека нощ и от мене ...Внимавайте ,че как сте я започнали таз тема да не я довършите така: и аз вече съм една от тях....

# 154
tsveti97, това сладурче е невероятно. Нещо го мъчи, горкото. Потънали му гемиите. Кой ли епизод го е накарало да се замисли толкова?
Героите са уморени тази вечер. Явно след снощната еуфория и днешното оживление настъпи затишие. И аз се оттеглям за сега. smile3524

# 155
tsveti97, това сладурче е невероятно. Нещо го мъчи, горкото. Потънали му гемиите. Кой ли епизод го е накарало да се замисли толкова?

Мисля си ,че последния 87 ББ-като видя погледа на Шех и то милото сега се пита какко ли да си мисли:Тези двамата искат ли ме /разбирай ще ме прават ли?

# 156
Лека нощ  Hug и от мен преводачките ни явно спят утре дано ни светнат за какво става на въпрос  Hug Hug Hug

# 157
не мога да правя разбор на 81еи епизод.. то рев, то чудо.. адски тежък епизод...  Sad Cry

# 158
tsveti97
 ама те на снимката всички момченца  Mr. Green

# 159
не мога да правя разбор на 81еи епизод.. то рев, то чудо.. адски тежък епизод...  Sad Cry
какъв разбор как да стане
аз още вися на 81/1 и май за сега ще съм до там
стигат ми  newsm45 само на тая част

Звезди май това в средата не е, а може и да не довиждам вече

# 160
И аз много плаках,много на 81 епизод,с нетърпение очаквам 82 с превод. newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3514 newsm17 newsm17 newsm17 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 161
castanea
 и аз не мога да го видя какво е... изглежда е срамежливо Crazy

изгледах я аз... ама гадна серия Cry
а в псоледната минута, така се набрах на Керем,ч е ми иде да го  box

# 162
само да вметна, че персонажа на Бурхан е много променен . в началото беше един отрицателен , а сега силно положителен Peace
 а надиде, която винаги пази бурхан от вълнения, го съсипа... и как лесно еда влезе при Бенну.... недообмислени неща откъм сценарий Rolling Eyes

# 163
  • до най слънчевия бряг
ха добър вечер и от мен Прелиствам ,прелиствам и гледам 8 докато я наближа и стават 9 ха ха още малко и станали 11 ама ви догоних
Сега първо да благодаря на Маги за чудесните клепчета ,Тарду сии е Тарду ,но музиката е великолепна Мили боже ,не съм мислила че някога ще заслушам турска музика ,при все че съм ходила мнооого пъти в Турция ,виж от арабските страни съм си влачила
Фират Ханъм братчетот ти е супер ,дано ако тук има моми да го оценят ,а и твоя комп да спасят ,но да си върнеш подписчето с ония котета какъв е тоя манчестър Wink
Анна ком ,днес побликуваха една стати явъв тв саго ,Шмети я качи ако не си и отделила време там има само една новост и това ,е че Халитчо е продавал ................изтривалки Има и негови интересни разсъждения за изтривалката  ,смях се на глас като се сетих ,че във форума ти ни я предложи тая изтривалка вие нещо колеги го раздавате hahaha
Цвети 97 към 2-3 часа може и да заприличаме на втората снимка
И последно ,днес си купих книгата 1001 нощ май не е от най добрите издания ,но поне си имам нещо все пак
За анкетата после ,че стана много дълго

# 164
аз както почнах 81/1 ами толкоз  newsm45 нямаше и на 76

а за Керем и аз така съм му набрала - не съм гледала ама нали чета бялото знам как реагира

Бурхан в 80еп силно впечатление ми направи с Бурджу много добре се справи

но има пълнеж в 3 сез наистина и недообмислен сценарий в сравнение с предните два сезона

Общи условия

Активация на акаунт