1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 765
  • 443
  •   1
Отговори
# 240
Анна мерси че се грижиш за нас  Hug  bouquet

Venetat
моля  Hug
мерси за танца макар и виртуален   bouquet

Дафи ами струвало си е да се поровиш и предния път като го прочетох със същото впечатление останах - изглежда, че като че ли на един дъх си го написала  Hug

# 241
А Светле, затова поместих пост #236 щото и други отчаяни другарки ще има...няма да се даваме без бой

# 242
ГРАДСКА ,ХАЙДЕ ПУСНИ ГО И НА МЕН ПО ГРАДСКИ!!!!!
ВЕЧЕ НАИСТИНА ЛЕКА НОЩ!!!

# 243
  • В тъмната гора.
Вече наистина си лягам но преди това-----ако някой преди време ми беше казал ,че ще правя такива щуротии -да чатя до 2-3часа,дасе заплесна до умопомрачение по някакъв филм и то турски, да се смея със сълзи на очи на някакви картинки или пък да рева като идиот заради един мъж-ОНУР  ,ПРОСТО НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ТОВА СЪМ АЗ!!!!!!!!!!!!!!!
ЩЯХ ДА ПОМИСЛЯ ,ЧЕ СЪМ ПОЛУДЯЛА   ,НО ТОВА ИМА И ДОБРА СТРАНА-------------ЗАПОЗНАХ СЕ С ВАС МИЛИ МОМИЧЕТА!!!!!!

Явно всички сме на този хал.

Никога нямаше да повярвам, че ще стоя до два часа и ще качвам преводи.
Ще се кося от яд, заедно с напълно непозната за мен девойка в лицето на Дамла...аджеба, защо поредния клип е дефектен и не могат да се качат субтитри.
Запознах се с много мили момичета, които буквално обикнах...моите Севи_нил и Сави (това са никовете им тук).

И не на последно място открито си признах, че поназнайвам турски, което преди време упорито отричах.
Никой от приятелите и познатите ми от турски произход не го знае...все още. Освен най-близката ми дружка от детството.

Филма ли е виновен...атмосферата ли...незнам.

# 244
  • до най слънчевия бряг
Ох изгледах я ,но сили нямам да я коментирам Ако почна то ще е само да сипя огън и жупел по всички /без онур ,естественно/
Анна ,добре ,че беше котето с лимона ,сега ще го погледна пак ,че да мога да заспя  
Ако щерката ми го качи за подпис ще имаш ли нещо против ?
Мишел май всички намерихме приятели и сродни душици тука ,велико нещо е изкуството ,нали как само ни сближи Какво стана с Чучулигата ? сетих се как се казваше оня турски филм дето го гледах преди години пътят но помн яасамо един голям жълт камион от него

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 02:20 от siren62

# 245
халал да ти е и котето и лимона а пък мога и питие да прибавя...

# 246
Дафи, отивам да правя връзка с Унилсон. Ако имам успех ще ти свирна

Анче  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy,много ти благодаря за усилията,а така не се бях смяла откакто гледах АК и Гани на трейлъра на 88еп,много ме развесели,след тези тъжни серий и казваш че връзка с унилсон йок,ама гледам снимки от новите серий ти е пратил,та значи има надежда да знам нещо напред ББ На една от снимките Онур и Бенну нещо омуват,дано да измислят как да омилостивят Шехи та да влезим пак в релсите,а за развръзката след появата на Онур в офиса с Каан много добре си го описала в преден пост,ама на една от снимките тя се спира та може все пак да го изслуша,дано му хрумни на Oнур да иска права над Каан да вижда,та тогава Шехи ще не ще, ще се примири че Онур НЕМОЖЕ да излези от живота й

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 02:30 от dafi_83

# 247
Mishel_
така е всички сме на този хал
кой е виновен дали филма или атмосферата и аз не знам
към форума съм пристрастена колкото и към филма може би вината им е обща

Голямо Благодаря на теб и момичетата, които ни угаждате и ни доставяте това удоволствие  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 248
Ако някой иска списък на най-лудите ето помествам го:
anna3com, dafi_83, Venetat, siren62, sonders (+ 1 Скрит/и)
За останалите има все още шанс да се оправят doctor

# 249

Hug
добре че не си показвам статуса, така излиза че съм от тези за които има все още шанс  Joy Joy Joy
 Hug  bouquet

# 250
Ми то май всички сме така,нали епидемията е обща,ама си има и хубави страни Peace   Ето Ани не ни дава възможност да се отчаяме Hug   Кастанеа благодаря Hug ми то като ме налегнат емоцийте и въздух немога да си поема Whistling   Ще се опитам да поспя че съм на работа от 7:00 часа,но ми е съмнително дали ще успея или пак филма ще умувам  newsm78  Анна разкрита съм признавам си без бой,шансове да се оправя в близко бъдеще йок Joy Joy

# 251
тежка и нелечима форма на гедже мания

# 252

Hug
добре че не си показвам статуса, така излиза че съм от тези за които има все още шанс  Joy Joy Joy
 Hug  bouquet

Вече знаем кой стои зад +1 скрит hahaha

# 253
Керем наистина на какви усойници попада само  ooooh!
Днес писах че и двамата са в кюпа - всеки си е направил удоволствието за една вечер, без обвързване
и сега в 81/4 Еда ново 20 - чувствала се зле, използвана и ненужна. Бооожкеййй
Ама ги измисля и тя едни, продължава да го манипулира - не със същия успех като преди но се старае доста

ама, че съм и аз ......... да си бях мълчала  hahaha

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 03:05 от castanea

# 254
Керем наистина на какви усойници попада само  ooooh!
Днес писах че и двамата са в кюпа - всеки си е направил удоволствието за една вечер, без обвързване
и сега в 81еп Еда ново 20 - чувствала се зле, използвана и ненужна. Бооожкеййй
Ама ги измисля и тя едни, продължава да го манипулира - не със същия успех като преди но се старае доста

ама, че съм и аз ......... да си бях мълчала
Ама тя наистина на използвана и ненужна прилича...отивам да забъркам един крем Дипломат а вие останете със здраве  love001

Общи условия

Активация на акаунт