1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 815
  • 443
  •   1
Отговори
# 105
Кастанеа гледам да не навлизам много в подробности,защото и без това се забравям в пишенето и вече мъ Ие срам Embarassed,ама то пък и спестяването на подробностите се получават недоразумения,ама това вече го бяхме изкоментирали та затова реших да го спестя в предния пост:whistle:

# 106
Firat Hanim  много ти е хубаво братчето  бих го заместила вместо   Онур ама сам дартичка за него Joy

Че тя писа ли му годините?

Не съм - набор е на Дуйгу Четинкая (Сезен)  Rolling Eyes

Шмети, за етървата - винаги  Mr. Green  Hug
Дафи, да - и за Бенну важи това, че е просто човек и никой не е безгрешен (както и за всички останали с малки изключения - Еда-людоеда)   bouquet

# 107
# 108
Здравейте, мацки  Wink

С 300 зора ви изчетох  Tired - брат ми си дойде и само ми експлоатира РС-то  #Cussing out (като стана дума - продава се - висок 200см, тежи около 90кг - става за роб, ляв страничен стълб на футболна врата и за каквото там ви трябва  Mr. Green ето - начална цена 5лв  hahaha)

Fırat Hanım, продаде ли брат си? Ако не си, дай да му намерим поне едно РС, че липсваш на компанията.

Иначе трябва да му смъкваш цената, пък като гледам от каква ниска миза си тръгнала, без пари ще трябва да го даваш, че и на някой да платиш да го вземе.  Joy Ама недей така бе джанъм, свестно ми изглежда момчето.  bowuu

# 109
Дафи така е писано е в предната тема, мисля и в по предната, най вероятно е писано някъде и с ББ. Мисля, че в някоя следваща тема като стане дума пак за техните взаимоотношения пак ще го напишем  Joy Joy Joy
И аз се разписвам през пост от какво се притесняваш - като ти се пише пиши

_Magi  аз сега се чудя с тая ниска миза да не би пък само за снимката да е. Като първоначално запознаване един вид. Пуска ни само стръвта сега и после щрак капана промяна в правилата
Не че и аз не съм дъртичка за него

# 110
Това е резюмето на 88 серия. Има ли кой да го преведе?

BASIN BÜLTENİ – 88. BÖLÜM

Şehrazat’tan Onur’a umulmadık bir tepki geliyor!
Üç sezondur her bölümü büyük bir özlemle beklenen Binbir Gece’nin heyecan ve tutkuyla izlenecek yeni bölümü bu gece ekranlarda...
Onur’un kucağına Kaan’ı alıp gelmesi Şehrazat ve Engin’i şaşkına çevirir. Kaan’ın Onur özlemi Şehrazat’ı zor durumda bırakmaktadır. Onur’un kendini göstermesi Engin’de ciddi kaygılara neden olur. Engin’in eski karısı Beyza da Şehrazat’ın varlığından çok rahatsızdır. Şehrazat’tan ümidini kesen Onur Bennu’ya içini döker. İşlediği suçları gazeteye yansıyan Eda için çember iyice daralmıştır. Füsun bulunan arabasına sevinirken kumar borcunu ödeyemeyen Ali Kemal ve Gani için tehlike çanları çalmaktadır. Kerem ayrılma kararında ısrarlı olan Bennu’yla arasını düzeltmek için çırpınmaktadır. Yolun sonuna geldiğini düşünen Eda ürkütücü bir adım atar…
Onur’un yakınlaşma çabalarına Şehrazat nasıl tepki verecek? Beyza Şehrazat’ı nasıl uyaracak? Ali Kemal ve Gani’nin kumar borcunu ödemek için buldukları çözüm ne? Eda Şehrazat’ı niye arayacak?

Повтарям поста на Ани за да го вити някое момиче дето може да ни го преведе  Praynig Hug
Вече със сигурност вярвам че ще го дават във вторник щом извадиха и резюмето.Ще гледамееее във вторник

# 111
Относно анкетата:
Като Шехерезада  работохоличка atwork
като Бенну  романтичка  Two Hearts

като Надиде  маминка-орличка breastfeeding
като Фюсун  снаха добричка/от 3 сезон/
 clean
като Мелек   ношна птичка cheers
като Сезен  прилика не виждам
Ааа Еда   коя ли беше тая??? newsm78

# 112
Добро утро, сладуранки Hug
Гледам предишната тема сте изписали и новата презполовили. Ами то с такъв силно емоционален и неуравновесен герой като Керемката какво друго освен буря може да предизвика. Бях се притеснила вчера за малко че нивото на река Дунав застрашително се беше покачило и застрашило да помете и Русе и Видин но вие умело овладяхте ситуациата и запазихте нивото на реката в рамките на нормалното. За това заслужавате бурни овации smile3501. Аня Пенчева и Ивайла Бакалова при вас уроци трябва да вземат за толерантно отношение към съквартирантите от един и същ форум/къща.
Мили ми момичета...спорете си, говорете си, подържайте любимците си но не се палете твърде много защото нека не забравяме една много важна подробност. Нито ние си лягаме вечер при Онур/Халит (за това си има Берг която спи и с двамата) нито останалите си лягат до Тарду/Керем(за това е Еда която също спи с двамата). Можем само да им се възхищаваме и въздишаме от далеч.
Така че Сестри мои...няма наши, няма ваши ами дружно да надигнем чаши cheers
да си се радваме и да си пеем и дружно в тоз форум да си живеем  love001 newsm51

Много ми допадна това мнение  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug

# 113
За анкетата аз се оприличавам като баба Надиде въпреки че не съм толкова стара на 40 години съм но ми се налага за всичко да мисля да ръководя и мъжа си командоря естествено не допускам той да се усеща твърде.Нямам свекър, свекърва и майка си нямам също.Абе общо взето баба Надиде в по-млад вариант.
Но в по-младите ми години на 17 години бях за три месеца ог живота ми бях като Бенну не посегнах на живота си но бях напът ,а човекът си заслужаваше и най-лошото беше че точно като Бенну го отблъснах от себе си не с алкохолизъм,а със ревност и глупави сценки може би затова не ги харесвам .Там остана голямата ми любов и преди една година го видях по телевизията и вярвайте ми заподскача ми под лъжичката не се отлепих от телевизора и от тогава няколко пъти го виждам едно и също е чувството . Извинявам се за дългия пост но.......

Супер си! И сега няма ли Керем до теб?

# 114
Добро утро, сладуранки Hug
Гледам предишната тема сте изписали и новата презполовили. Ами то с такъв силно емоционален и неуравновесен герой като Керемката какво друго освен буря може да предизвика. Бях се притеснила вчера за малко че нивото на река Дунав застрашително се беше покачило и застрашило да помете и Русе и Видин но вие умело овладяхте ситуациата и запазихте нивото на реката в рамките на нормалното. За това заслужавате бурни овации smile3501. Аня Пенчева и Ивайла Бакалова при вас уроци трябва да вземат за толерантно отношение към съквартирантите от един и същ форум/къща.
Мили ми момичета...спорете си, говорете си, подържайте любимците си но не се палете твърде много защото нека не забравяме една много важна подробност. Нито ние си лягаме вечер при Онур/Халит (за това си има Берг която спи и с двамата) нито останалите си лягат до Тарду/Керем(за това е Еда която също спи с двамата). Можем само да им се възхищаваме и въздишаме от далеч.
Така че Сестри мои...няма наши, няма ваши ами дружно да надигнем чаши cheers
да си се радваме и да си пеем и дружно в тоз форум да си живеем  love001 newsm51

Много ми допадна това мнение  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug

И на мен много ми хареса това мнение. Много си права. Във форума за Вип брадър е много страшно. Тук се чувствам чудесно, всички сте ми много близки.

# 115
запис и отивам да ви чета .... че цяла тема съм ви изпуснала

smile3529

# 116
За анкетата аз се оприличавам като баба Надиде въпреки че не съм толкова стара на 40 години съм но ми се налага за всичко да мисля да ръководя и мъжа си командоря естествено не допускам той да се усеща твърде.Нямам свекър, свекърва и майка си нямам също.Абе общо взето баба Надиде в по-млад вариант.
Но в по-младите ми години на 17 години бях за три месеца от живота ми бях като Бенну не посегнах на живота си но бях на път ,а човекът си заслужаваше и най-лошото беше че точно като Бенну го отблъснах от себе си не с алкохолизъм,а със ревност и глупави сценки може би затова не ги харесвам Бенну и Керем .Там остана голямата ми любов и преди една година го видях по телевизията и вярвайте ми заподскача ми под лъжичката не се отлепих от телевизора и от тогава няколко пъти го виждам едно и също е чувството . Извинявам се за дългия пост но.......

Супер си! И сега няма ли Керем до теб?

Има, но може би  Керем ,а другия за когото говоря оприличавам с Онур. Embarassed

# 117
# 118
  • София-Банкя
Здравейте момичета, много бачкане и не мога да ви насмогна. За анкетата - на млади години бях дива коза, като Шех, ама и това минава. Сега си кроткам и си гледам кефа, добре че сина ми със семейството си живее на 30 км на другия край на София, че ако бяхме заедно можеше да заприличам на Периде в лошия и период.
Хубава вечер на всички!

# 119
я да се запиша да не витърся постоянно

Общи условия

Активация на акаунт