1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 843
  • 443
  •   1
Отговори
# 135
тук сме Красси къде да сме  Hug

аз направих грешката да почна 81 и досега само 1 част изгледах не ми се продължава  ooooh! Tired

май няма да е тази вечер продължението, но нещо не ми се и говори  Rolling Eyes

а като видях, че има анонс за 88 и аз се обнадеждих, че може да го дават следващия вторник

Ще го дават ще видиш.И на теб ли като на мен днес ми е отчаяно и не ми се говори но трябва да чакам дъщеря си да свърши работа че да я вземам .Аз 81 ва серия няма да я гледам може би когато ги пусне нова тв тогава и то ако края е хубав прекалено е тежка за мен ,а причината за това за мен е безсмислена много мъка за нещо което аз съм си писала няколко пъти мнението и не искам да го гледам как страда Онур чела съм в блога .Между другото гледах края на 87 серия ииииии погледа на Шех е мнооого влюбен все още в Онур ще стане нашата работа, ще омекне
дори притваря оче така нежно го гледа че козела свят му се зави така я гледа хахахахаха за Гергьов ден ще хвърчи козльо  

# 136
Gawina
Периде и на мен ми липсва дано да я върнат до края
и Мехрибан ми се иска да се появи
защо така ни отърваха от тях едната във Франция другата в Баку

# 137
Нищо не си изпуснала - аз си мечтая на глас. Мисля си, че щом не се казва филма "Като 1001 нощи" значи трябва да има щастлив край.

# 138
Абе не знам чий брак е по-добър, ама искам да съм само за една вечер /поне/ на мястото на Шех, особено след като току що му е простила за нещо и той трябва да и докаже колко много я обича.....................не не ....в 68 епизод когато тя поиска да си изяснят нещо той й каза : "ела знам как да ти се извиня"Беше много Мила сцена!!!

# 139
Хм  newsm78, за коя сватба говорим? Пак ли изпуснах нещо - а уж гледам всичко да изчета.

това са от 100% -вите измислици
и от надеждите ни за щастлив край

# 140
Хм  newsm78, за коя сватба говорим? Пак ли изпуснах нещо - а уж гледам всичко да изчета.

Как коя сватба нали ще крадем булкатаааа  bowuu и..........ще ги женим наще хора  Laughing

# 141
Как коя сватба нали ще крадем булкатаааа  bowuu и..........ще ги женим наще хора  Laughing
партизанките взехме да се събираме пак  Joy

# 142
партизанките взехме да се събираме пак  Joy

ОООООООО да!

# 143
Ох, така ми се иска една обща сватба накрая...и две коремчета....и влюбени погледи...

Ами, щом трябва, ще хващаме шумака - булки ще крадем, козли ще дерем...

# 144
ББ (Козльо се усети и ми намирисва на едни сцени на ревност ... Сега ще види Шех що е то ревнив мъж! Онур си ревнуваше тихом-мълком. Само потеря пращаше по нея. А сега като почне да я кара да обяснява - няма да и пука или пак ще стяга дисагите? )

# 145
Аз определено смятам че Бенну ще се разведе тя Джейда беше казала Че сълзите на Бенну ще свършат или нещо подобно

Ами разбрахте ли нещо от резюмето на 88 серия
Аз го пуснах на преводача на гугъла ама нищо не се разбира  Thinking

# 146
Ох, така ми се иска една обща сватба накрая...и две коремчета....и влюбени погледи...

Ами, щом трябва, ще хващаме шумака - булки ще крадем, козли ще дерем...
май на всички това ни се иска и затова се  Praynig

KRASSI_EL за 87 - и аз така го видях, не съм повтаряла но още във вторник ми направи впечатление това, но ББ:как иначе да е то е ясно че и тя го обича нали затова така бърза с тази сватба. Каан беше много прав. Той е нашето момче и той ще помогне при краденето на булката

на гугъл преводача най-много се смях на това Engine=двигател

Gawina и аз искам този човек да се изложи пред Шех злобна съм станала

# 147
Лелееее момичета
май идва на филма края
мен тоз въпрос вече почва да ме терзае.....
и що ще дирим ний после тука....мъка ,голяма мъка Weary

# 148
tsveti97  много готина снимка

и ние ще изглеждаме така  Joy Joy Joy
но с момичетата по рано обсъждахме, че най вероятно ще гледаме филма по нова и пак ще коментираме
други филми ще гледаме живот и здраве
все ще намерим за какво да говорим - вируса нема ни напусне скоро

# 149
Лелееее момичета
май идва на филма края
мен тоз въпрос вече почва да ме терзае.....
и що ще дирим ний после тука....мъка ,голяма мъка Weary

Къде го намери тоз сладур и той се ядосва за филма хаха мноого е сладък

Общи условия

Активация на акаунт