1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 794
  • 443
  •   1
Отговори
# 165
ЕХОООО,заспахте ли момиченца?Аз мисля утре да гледам 81 с превод де,иначе съм я гледала ,но на турски .Керем иде ми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,но повече утре.

# 166
ами гледам анонса веднага след края на серията и този отделния. има една сцена дето дано да я има и в серия  88. на едното място липсва. ама като не пиша с бели букви, щот нещо все бъркам - как да кажа.

# 167
tsveti97
 ама те на снимката всички момченца  Mr. Green

Embarassed грешката е вярна.

# 168
С МИМИКИ Герка!

# 169
защо не мога да намеря 81 еп. 1 част?

# 170
защо не мога да намеря 81 еп. 1 част?
http://www.vbox7.com/play:ea19e0a2 - 81/1

Gerkaa пиши на лични аз ще го постна, че умрях от любопитство

# 171
# 172
както ми се ревеше 1ва част на 82 акто свърши с пълната сута на Али Кемал, се разсмях от сърце Blush

# 173
Анна ком ,днес побликуваха една стати явъв тв саго ,Шмети я качи ако не си и отделила време там има само една новост и това ,е че Халитчо е продавал ................изтривалки Има и негови интересни разсъждения за изтривалката  ,смях се на глас като се сетих ,че във форума ти ни я предложи тая изтривалка вие нещо колеги го раздавате hahaha
Сиренче, ами не исках да го казвам на всеослушание...ама ние имаме кармична връзка. Телепатично си говорим...даже и от Унилсон на градската Теодорка нямаме нужда... Joy иначе статията съм я изпуснала но ще се върна да я търся

# 174
Не се стърпях и попрегледах 82 - бъкел не разбирам, но то не ти и трябва....страшно е. Адски ме разстройва този филм, но както пеперудите се бутат към нажежените лампи - е, те така съм и аз, нещо на мазохизъм съм го ударила! Никога не съм допускала, че ще се поболея по сериал - не е истина просто, какво преживявам..
Хайде, лека от мен, повече няма да се измъчвам, стига за днес....утре пак.

# 175
ами гледам анонса веднага след края на серията и този отделния. има една сцена дето дано да я има и в серия  88. на едното място липсва. ама като не пиша с бели букви, щот нещо все бъркам - как да кажа.
герка, пиши ми на лични и аз ще го поместя с ББ

# 176
Анче,ти май наистина си градска ,а пък аз мислех ,че се шегуваш?

# 177
ББ (Козльо се усети и ми намирисва на едни сцени на ревност ... Сега ще види Шех що е то ревнив мъж! Онур си ревнуваше тихом-мълком. Само потеря пращаше по нея. А сега като почне да я кара да обяснява - няма да и пука или пак ще стяга дисагите? )

И на мен ми е интересно каква ще бъде реакцията на Шех  newsm78 Когато Онур ревнуваше, тя беснееше, щото той нямаше основание. bb Сега обаче работата е друга, Е. наистина има всички основания да ревнува, но пък едва ли това ще е първата и грижа  Mr. Green

тази вечр тук цари мир и спокойствие, страстите са укротени, мислех да се пробвам на 81, ама като гледам как  Cry от него почвам да се разколебавам  newsm78 Thinking

# 178

Звезди дали нямаме във форума и момченца под прикритие?
Лека и спокойна нощ на всички

# 179
Ама какви шеги какви 5 лева? Да живее Зарата, само Берое а най хубавата бира е Загорка и най високата планина Аязмото Hug

Общи условия

Активация на акаунт