1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 731
  • 443
  •   1
Отговори
# 255
айде лека нощ на който ще  smile3524

да ти стане чуден крема Ани

# 256
Добро утро момичета, като гледам до колко часа сте се вихрили, не се учудвам, че още няма никой в темата. Май още неможете да слезете от коня на Шах Шахриар  Joy

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:28 от nani_na

# 257
добро утро и от мен  Hug

nani_na е как да няма никой ние си дежурим  Hug
dafi_83, mimata67, Сабриел, майски, varna72, komitova, Venetat, mari_nk (+ 2 Скрит/и)

пък на Онурките че от коня не им се слиза то е ясно

снощи само до 81/4 стигнах  ooooh!
и добре че в паузите тук разпусках
довечера повече

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 07:24 от castanea

# 258
А, тук сме. Стоим си тихо и кротко и чакаме някой да сложи кафето. Laughing

# 259
Venetat
и закуската  Hug  bouquet

готованка съм  Embarassed

може да се залъжем с това докато момичетата приготвят кулинарните шедьоври

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 07:36 от castanea

# 260
  • на морето
Добро утро ,джанъмки !
Кафенце ?Закусчица ?

newsm64  food010
Айде ,да ви е сладко !
Отивам да ви чета , и после ще карам под ред задачките за днес :
1. Ще отговоря на анкетата
2. Писмото за Халит
3. Ще опитам да довърша  "литературите " за Керем , ако все още е на дневен ред , де ...

# 261
Добро утро момичета и от мен,аз с моя нелечим вирус(Ани ми постави диагнозата още снощи bowuu) въобще се чудя защо лягам,като след малко трябва да ставам  Rolling Eyes,ама нейсе айде по едно кафенце за разсънване и закусчица и казвайте кой ще нищим днес,пожелавам на всички приятен ден и лека работа(ако можите от мисли по филма да се съсредоточите в/у нея де:35:) 

# 262
Кастанеа, Винетат ние с вас май оглавяваме класацията на нелечимите ooooh!   Кастанеа моля те пусни ми линка за канал д Praynig  Аша радвам се че се появи дано те сполети отново вдъхновението,че от онзи ден чакам с нетърпение житието на Керемката Rolling Eyes Hug  Венетат събра ли кураж да изгледаш 81еп,че чакам коментарите ти Thinking Голямо пиршество ще си направим днес с тези закуски ми се струва Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 07:48 от dafi_83

# 263
Дафи мерси за закуската   bouquet Hug

и аз ти се чудих защо лягаш аз поне съм от 9 на работа
Кастанеа, Винетат ние с вас май оглавяваме класацията на нелечимите ooooh!  
Blush  Hug  но поне пък сме група

и за днес ще измислим някой да нищим

http://www.kanald.com.tr/Program/

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 07:46 от castanea

# 264
Кастанеа и твоята закуска изглежда чудесно  bouquetБлагодаря за линка,абе няма ли начин да го сложат на първа страница вместо само да го търся,че ме досрамява вече Blush Вече можи да ти е поразкарало,няма ли някой коментар по повод 81до/4част newsm78да кажиш?

# 265
 Добро утро, мили пациентки на Гедже клиниката!
За разлика от Бенну обаче, май искаме да си седим в нея! Joy

Venetat, Castanea i Dafi! Ма вие наистина не спите!!!
Аз малко дезертирам, че мъжо вече  smile3513 Нооо....... скоро заминава в командировка и аз... atwork  със вас   lalalala
Като истински мазохист изгледах 81 серия на един дъх, че даже и повторих....
Тоз Керем отдавна искам да го bash
Хайде със здраве!

# 266
Керем ме изкефи само като стисна Еда за врата...... Mr. Green Таз усойница проклета...

# 267
Що за тъпа лекарка - да каже на Керем, че по-добре да не се вижда с Бенну.... Че то на нея само това и липсваше, за да се задълбае още повече.... Twisted Evil

# 268
Кастанеа и твоята закуска изглежда чудесно  bouquetБлагодаря за линка,абе няма ли начин да го сложат на първа страница вместо само да го търся,че ме досрамява вече Blush Вече можи да ти е поразкарало,няма ли някой коментар по повод 81до/4част newsm78да кажиш?

не ме е поразкарало  Laughing
обаче Надиде такова отношение към Бурхан - още не съм гледала като й казва на Шех
В тяхното положение обаче и аз не знам дали трябва да мълчат - май по добре да предупредят Шех  Thinking
усойницата не можеш й разчита че ще мълчи  Crossing Arms  ooooh!

а пък за лекарката - от психология нищо не разбирам и на мен ми е странно, но може би защото Керем е слабото място на Бену и може би за това временно пауза. Ама тя пък като основните съмнения й са изневаря и че той не я обича, като не го вижда как ще се отърси от тях не знам

линка можеш в отметки да го сложиш да ти е все под ръка

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 08:08 от castanea

# 269
Добро утро, сладурки - Онурки!
Много ми хареса една от картичките с пожелания за РД на Халид /от румънския форум/:

For the world
you are somebody.
For somebody
you are the world...

With love,
Somebody
...

Общи условия

Активация на акаунт