Re: Fragrancex.com - аромати и доставки-6-та тема

• 77 544
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 135
За нищо момичета, радвам се,че съм била полезна Grinning

# 136
 Twisted EvilКажете някоя пресна и свестна промоцийка  Crazy

# 137
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_F-am-pid_ … 8W__products.aspx

Ама аз, каръкът, вместо "free", написах "thanks" и докато се усетя - изгорех. Sad

# 138
  • Варна
този тестер е на добра цена, пуснах го за подарък, писали са хубави неща за него... на мен ми е непознат.

# 139
  • София-Лагера
И аз  чакам Нина.
Май пак ,ще изгорим Tired

# 140
  • гр.Варна
този тестер е на добра цена, пуснах го за подарък, писали са хубави неща за него... на мен ми е непознат.
аз го имам,но не знам дали става за подарък-в картонена опаковка е newsm78 .
Много е странен-удря ми на индийски подправки и малко чубричка Crazy На мен не ми допадна...

# 141
аз го имам,но не знам дали става за подарък-в картонена опаковка е newsm78 .
Много е странен-удря ми на индийски подправки и малко чубричка Crazy На мен не ми допадна...

Аз го имам и за лятото е страхотен. Усещам в него много прохладен студен чай. Междудругото е унисекс и не е много траен като всички на Булгари.

# 142
Все още не са ми шипнали поръчката, сигурно проблема е заради Нина  Rolling Eyes! Ще съм извън града тия дни, ако имам нет ще ви следя, ако не , дано да заваря добри новини като се прибера  Flutter.

# 143

FlutterОоооо-с това вече се отчетох-без него не оставам -ни лете,ни зиме,но определено това е "дежурния" ми летен аромат-преди години ми беше любовта от втори поглед,защото пъвроначално аромата е странене,но опашкатаааааа.... Crazy-всеобщо е възхищението на оклоните,а мъжката част решава,че съм се поляла с феромони Wink Laughing

# 144
  • гр.Варна
-всеобщо е възхищението на оклоните,а мъжката част решава,че съм се поляла с феромони Wink Laughing

ееее,накара ме да го изровя ,така и си стои в картонената опаковка без капачка... Дали да не си пръсна,за да видя как ще реагира мъжката страна newsm03
Хм,всъщност като отмине първоначалната чубричка,остава свежа опашка наистина Party

# 145
  • Варна
Разсмяхте ме с тая чубрица. Laughing
Подарък е за сестра ми, тъй, че ще прости картонената опаковка и липсата на капачка щото повод няма, просто ей тъй да я изненадам пускам на нейния адрес без предупреждение. Simple Smile

# 146

FlutterОоооо-с това вече се отчетох-без него не оставам -ни лете,ни зиме,но определено това е "дежурния" ми летен аромат-преди години ми беше любовта от втори поглед,защото пъвроначално аромата е странене,но опашкатаааааа.... Crazy-всеобщо е възхищението на оклоните,а мъжката част решава,че съм се поляла с феромони Wink Laughing

Днес ходих в една козметика да го душкам.... Ами на първо мирисане не ми хареса, точно заради чубричката. После, като че ли се промени леко аромата и стана доста добър. Май ще се поръчва...

# 147
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_F-am-pid_ … 8W__products.aspx

Ама аз, каръкът, вместо "free", написах "thanks" и докато се усетя - изгорех. Sad

Значи все пак го намалиха. Не го познавам, струва ли си?

За това булгари съм чела, че мирише на чай с мед. Simple Smile

# 148
 PeaceМен първоначално ме удря,на нещо чаено-табаково или на череши даже Laughing-не знам точно,но посе влюбих в него по "опашката" на една колежка  Joy

# 149
  • гр.Варна
a този дали е подходящ за подарък за абитуриентка?
http://www.fragrancex.com/MakeCappedImage.html?file=images%2fpro … full%2f61195W.jpg .Вярно че е много намален само 9,90 долара , ама да не би да не става за нищо Whistling

Общи условия

Активация на акаунт