Сливен - още една пролетна тема

• 34 922
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Кате при теб просто трябва да намалиш секса  hahaha или поне нЕкви по статични пози.
Диде забравих да спомена, че моя мъж цяла седмица след срещата на Терасата възклицаваше: много готина оная русата, супер, супер!

# 46

Диде забравих да спомена, че моя мъж цяла седмица след срещата на Терасата възклицаваше: много готина оная русата, супер, супер!

Кажи му, че ще черпя  Mr. Green ама и тебе де  Hug  А ти ми приличаш на едно съседче - все едно си в 6-ти клас  Wink Мъжа ти да те храни повече Naughty
Аз не си харесвам корема  Tired то верно, че много бира пия, ама и сеХ-а не помага за това  ooooh!

# 47
  • София/Сливен
Не ща много слабо, даже ще се примиря и с няколко кг отгоре, но тези сега са прекалено много...
Пък и лято идва...

Пък и намерих още снимки от младите ми години (25-29), нали по едно време бг-фото бяха оплескали нещата, разбъркаха всички снимки... и съм забравила че имам там албум -

И отгоре на всичкото през юни имаме среща на випуска - 20 години, не мога да се намъкна в никоя дреха...

# 48
Оооо, да ви имам проблемите- Как да надебелеете  smile3511 УЖАС !!! МОя проблем е Как да отслабна  newsm45 ПОдарявам 15 кг- кой ги иска.... Знаете ли колко е хубаво не да ви хлопат ами да не ви стават дрехите.... а да не говорим че е абсурд да си влезна във старите дрехи ..... толкова слабичка бях и фиииннааааааааааа  smile3518 а сегааа....  smile3516 не ми се говори за килограми че ми е болна тема

Офф, да ви се оплача днес сме на консултация и ще ни бият втория Пентаксим... дано ни се размине Т-та  Praynig , по- късно ще пиша как е минала, айде цунки  Heart Eyes

# 49
Siske, аз през първата бременност качих 27 кг. И като родих ми трябваха година и половина да ги сваля, тъй че имаш време, ще ги свалиш  Laughing

Кате при теб просто трябва да намалиш секса  hahaha или поне нЕкви по статични пози.
Миленче, много ми хареса това   Mr. Green Ама аз секса повече го приказвам, отколкото да го практикувам  Laughing

# 50
излизам на разходка

# 51
Дидке, по време на бременноста ми е снимката, сега не сам почнала да се глася още чак толкова, а и няма за къде Sad

А за килограмите,да се похваля, наддадох 16 и вече за месец съм свалила 12кг. Simple Smile

Сиске, мен за имунизациите ми препоръчаха да си закупя някаква еквивалентна на тази, но струваща 60лв едната, и от  нея нямало никакви странични действия като температура.

# 52
Мале Катя, много вкусно изглежда всичко, ти само за удоволствие ли ги правиш или и по поръчка?

# 53
Здравейте! HugГледам, че за килограми си говорите аз от мойта бременност само коремче ми остана да сваля ама ми се струва мисия невъзможна. ooooh!
Кате ти да надебелееш повече калорична храна си хапвай пържено, шоколад......  а и от противозачатъчни се по налива.Аз от тях преди много нашишкавявах може и това да пробваш.

# 54
Руме, аз много калорични неща готвя и ям, без сладко не ми минава деня. А противозачатъчни ме е страх да пия, изобщо хапчета пия в мнооого краен случай.
Поли, за нас си правя всичко, че много ядем вкъщи   Mr. Green

# 55
Еми Кате, вземи ме у вас... Simple Smile

# 56
Еми Кате, вземи ме у вас... Simple Smile

...аааа, нареди се на опашката  Crossing Arms

Hug

П.С. Някой ще ходи ли извън Сливен почивните дни и къде?
Много ми се иска да поизлезем малко за 1-ви, 2-ри и 3-ти (че Бейбито на 4-ти е на работа - гадно МиролиО Close) ама се чудя къде  newsm78

# 57
Аз ще ходя на гости на мамито в Русе Simple Smile

# 58
оо и аз искам некаде през почивните дни ...  Crossing Arms

# 59
Аз ще работя, та само събота и неделя ще почиваме и никъде не мислим да ходим.
Иначе в началото на юни се гласим да ходим на среща в Елена.

Общи условия

Активация на акаунт