Сливен - още една пролетна тема

• 34 897
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
В 20.19 снощи.
Нищо не усетихме.

# 31
земетресение ли?  newsm78 такова нещо никога не съм усещала и мие мерак да разбера какво е  hahaha ама май да не си го пожелавам, а?  Joy

# 32
Аз тук не усетих, но майка ми в Русе каза че яко ги е разтресло, чак на братовчетка ми детското легло се залюляло само, то е от тия който се люлеят.

# 33
май само аз съм го усетила  Joy макар че отначало си помислих че некой ми е флезнал в спалнята и ми е фленал под леглото и го клати  Joy понеже мъж ми беше нощна снощи Grinning

# 34
kokitka кога ти е термина?

# 35
Поли на 14 юни ....

# 36
Поли, с теб все неможем да се засечем в скайп, какво искаше да ме питаш ( стига да не е лично)...

Кокитка, какво работи мъжа ти , че казваш, че ходи нощна смяна- полицай ли е?

# 37
Силве на Шел бачка .. аз ако беше полицай немаше да го взема  Joy

# 38
  • Под Сините камъни
И ние не го усетихме щото бяхме в Ямбол  Mr. Green.
Толкова бързо ми минаха тези почивни дни,утре пак на работа   ooooh! Искам още да почивам.
kokitka какво ще ремонтирате?

# 39
Пеца  ше сменяме цветовете на стайте ... теракота в банята и в коридора .... и ако остане време една тераса .... о и ше има разместваме яко на мебели  такива освежаващи ремонти да посрещнем бебо ...  Peace

# 40
Поли, това ти ли си....след раждане...отивам да се гръмна  Sunglasses
Слънчев да е денят ВИ

# 41
  • София/Сливен

Не знам пък аз какво да кажа

# 42

Не знам пък аз какво да кажа

Ей за това ще си слагаме стари снимки, дето сме 'убавици Joy
Тя тази моята е скорошна, но поне надолу нищо несе вижда  Grinning

# 43
Дедеее, Мегии, не ми харесва в каква посока върви темата  Naughty, вие огледала нямате ли у вас  Rolling Eyes да видите, че сте най-чаровните убавици в темата  Heart Eyes
Пък и много слабо не е на добре - едва го вдигам моя шишо като е близо 1/4 от моите кг  Whistling

# 44
Пък и много слабо не е на добре - едва го вдигам моя шишо като е близо 1/4 от моите кг  Whistling

Подкрепям с 2 ръце. Аз само се чудя тези дни как да кача 1-2 кила, че дрехите ми халтат и заслабнала се чувствам.
Хайде, дайте рецепта за дебелеене.

Общи условия

Активация на акаунт