Сливен - още една пролетна тема

• 34 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро, за секунди да стана последна за снощи и първа за днес  Crossing Arms

Така като гледам за нашата среща времето говори- Ще бъде облачно, леко ветровите и с наченки на   umbrella така че ще си стоим вкъщи и ще  breastfeeding и от време на време ако позволи командира да се добера до   typeuu

# 16
Сиска много си дашна бе душа Simple Smile благодаря ти много, днес ми доставиха инфакол, ако не действа ще се възползвам от добродушието ти. Май среща няма да има,дано утре времето е по благосклонно. А на вас защо не ви трябват,минаха ли коликите. Я кажи ти кога почна да забелваш пишлето на Божидарчо

# 17
не ми се свиди бе Поли още повече щом е за бебче, а и на мен не ми трябва, какво да ги търкалям из вкъщи.... а и аз май съм си по природа дащна- малките му дрехи подарих на 1-2 приятелки, моите дрехи често така правя... че за лек ли няма  Peace така че споко ако нещо иская - казвай- офертата върви докато  някой не се възползва от нея Simple Smile

# 18
# 19
Брех не мога да се добера до компа от дъртия ми мъж  Mr. Green чукна 30 вече и се чувствам по-млада от всякога  hahaha
Та времето лошо, не съм изтървала среща, ама утре пак ще е средно-кофти, можем да излезем само лудите майки Simple Smile
Да се отчета, че РД  newsm24 мина горе-долу, ресторанта е със супер селско обслужване, компанията беше добра обаче  Peace
Шаклиян пасти да ядат пред Катя    chef Wink
Раян се държал прилично пред свеки, та днес беше непоносим  Twisted Evil на мама златото, пак си го обичам
Айде лека нощ  smile3507

# 20
Добро утро

# 21
Шаклиян пасти да ядат пред Катя    chef Wink

О, благодаря  Mr. Green Заслужаваш да ти подаря една торта. Само кажи кога  Simple Smile
Аз май те мернах в петък в Шаклиян(в кв.Българка) като вземаше тортата. Ама ние бяхме на другия край на заведението, на последната маса, а и аз съм кьорава малко, та не съм сигурна дали беше ти.

# 22
Аз съм била, в 17:30 някъде, бързах и не се огледах хич.
  chef Сготвих на големия мъж, сготвх на малкия, отивам да се погрижа за себе си   bath

# 23
Oффф, Добро утро, днес станах със супер настроение и беше леко слънчево ама сега е пак пикливо  #Cussing out  и имахме планове да ходим до Карандила но ни се размина- аман, тва време, пак вкъщи ще стоим  #2gunfire . Татъо ми днес има РД и ще посрещаме гости, че и на всичкото отгоре ще се чета и готви цял ден ( поне като ни се размина разходката до Карандила ми се искаше да си помързелуваме с дудан) ама пак ЙОК  Whistling

Миленка, ЧРД на мъжа ти на патерици пожелавам му да те слуша  Peace

# 24
еее сиске ... ти поне ще готвиш ние почваме ремонтите Simple Smile местене чистене   подреждане ... това ме чака цял ден ...  че и цяла седмица ...

# 25
Кокитке, ти недей мн се напъва с чистенето  Naughty ти трябва да се занимаваш само с командаването сега  bowuu

# 26
А ми пак по малко от нормалното ше чистя ... Абе снощи усетихте ли земетресението .... че на който и да кажа че е имало земетресение ...  не ми верват ...

# 27
усетихме го, но бяхме на 7-ми етаж и абажура се залюля съвсем леко, иначе нямаше да се забележи

# 28
мен ми се разклати леглото ... нисхто че съм на 1-вия етаж

# 29
...в колко часа е било заметресението newsm78

Общи условия

Активация на акаунт