Имам нужда от съвет отново и незнам дали постъпвам правилно.Все едно ходя по стъкло с Надина.Сега реши,че вече неиска да ходи на балет.Едва я водя,там ми прави сцени,но като тръгна танцува,а после я взимам в предобро настроение и казва че пак ще ходи.
Не иска да ходи на английски защото госпожата й направила забележк аотново за дисциплината,че много говори докато учат.И край неиска.Дни и вечери и говоря колко е важно да се учи и най-вече език.Накрая й казах,че английски ще учи и ако не в градината то другъде.Но да го приема като част от живота си.
Незнам кога да отстъпя и кога да бъда твърда.Всеки казва,че е още малка,но ако всеки път почва и се отказва ще стане като мене.
Борянче ние бяхме с Никола.Надина беше на балет и отскочихме до Пигито да видим колелетата там,че ще правим втори дубъл пазар.
Никола много обича да бута количка,добре че имам тая червената от каката.Сутринта излизахме с кола за яздене и колело за каката.Разправия си е,но съм доволна така.Хем се занимават,хем се уморяват.Весело изкарване на почивните дни!Аз като гледам времето на вън не ми е много весело.
ебаси скапаното време. Ние днес отлижихме пътуването със сигурност. За утре ще видим, ама ква файда да идем там,ако ще сме затворени вътре. Тук поне може някакви разнообразия да им измислям. Ако и утре сме тука, ще отскочим до Мола за Макдоналд по обед. Ако някой намине....

Сама, с двата звяра
Дано оживея до 7-ми. 
.Все едно за друга България става въпрос. Тук е топличко и приятно, типично пролетно време.
Еви вече се чуди какво да прави