Пролет пукна, вън ухае, ЮЛЧЕ в парка ще играе!

• 12 692
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Децата са различни като темперамент и пътя към тяхното сърце е различен.Подхода е различен и при двете ми деца.Никола ме разбира от дума,не търси проблеми и сякаш сам има желание да е подредено и в ред всичко.Надина до ден днешен ми се тръшка и прави наопъки.Физически отделям повече време понякога на Никола,но психически Надина винаги ни ангажира повече.Съгласна съм,че когато проявиш разбиране и покажеш че виждаш проблема,че го приемаш,детето по-лесно ще се научи да споделя с теб.А споделянето е много важно за самото дете освен за родителя.
Имам нужда от съвет отново и незнам дали постъпвам правилно.Все едно ходя по стъкло с Надина.Сега реши,че вече неиска да ходи на балет.Едва я водя,там ми прави сцени,но като тръгна танцува,а после я взимам в предобро настроение и казва че пак ще ходи.
Не иска да ходи на английски защото госпожата й направила забележк аотново за дисциплината,че много говори докато учат.И край неиска.Дни и вечери и говоря колко е важно да се учи и най-вече език.Накрая й казах,че английски ще учи и ако не в градината то другъде.Но да го приема като част от живота си.
Незнам кога да отстъпя и кога да бъда твърда.Всеки казва,че е още малка,но ако всеки път почва и се отказва ще стане като мене. Confused В коитоси мисли пак робувам на разни модели,но...
Борянче ние бяхме с Никола.Надина беше на балет и отскочихме до Пигито да видим колелетата там,че ще правим втори дубъл пазар.  Grinning Никола много обича да бута количка,добре че имам тая червената от каката.Сутринта излизахме с кола за яздене и колело за каката.Разправия си е,но съм доволна така.Хем се занимават,хем се уморяват.
Весело изкарване на почивните дни!Аз като гледам времето на вън не ми е много весело.

# 166
  • sf
 Tired ебаси скапаното време. Ние днес отлижихме пътуването със сигурност. За утре ще видим, ама ква файда да идем там,ако ще сме затворени вътре. Тук поне може някакви разнообразия да им измислям. Ако и утре сме тука, ще отскочим до Мола за Макдоналд по обед. Ако някой намине....
айде чао засега

# 167
Ех,Вики като видях че си писала тъкмо си мислих че ще кажеш нещо умно по темата.  Joy  Joy  Joy
Не ми се мисли какво ще правим тия почивни дни и скапано време.Като един кошмар ми се вижда.  ooooh!
Сигурно и тука никой няма да има.

# 168
аз съм си тук по празниците...май от утре се пооправя времето

Янче, какъв пазар бе душко, нали до 01 юни нямаше да купуваш нищо  Laughing

Момичета, дайте съвет. Да ходим ли на море на Златни началото на юни?Притеснява ме времето, никога не съм била юни на северното черноморие, не знам какво е положението. Става ли за плаж? Водата става ли за къпане?

Уинкс, може да обясняваш защо не е позволено, като паралелно отразяваш чувства. ПРимер: ти си ядосан защото не ти давам еди какво си. Разбирам но еди какво си е опасно защото...но разбирам че си ядосан... Знаеш ли като четох описанието на този метод и си казах, че е прекалено теоритичен и моето дете никога не би реагирало така. Обаче реагира точно така както е  описано. И наистина се укротява. Пробвай  Peace

# 169
  • sf
Началото на юни си е риск за къпане даже и на юг. а и след тва продължително студено време  не знам дали ще се стопли водата.
Ама ако не ходите само за къпането, какво пък. Ние бяхме една година от 9ти юни на море. Почти не се кпахме ,ама пак си беше гот.

# 170
  • Варна
И аз съм тук по празниците  Hug Сама, с двата звяра  Close Дано оживея до 7-ми.
Ува поздрави и от мен.Много се радвам за Георги. Hug
Марти, много е относително някой да ти отговори със точност на въпроса. Всичко зависи от времето.Ние почти всяка година откриваме плажа средата на юни . И водата става.Е не е като през юли и август, но аз лично предпочитам тя да ме разхлажда, отколкото да се къпя в чай. LaughingДано да улучите хубаво време  Sunglasses
По въпроса за възпитанието и аз мисля като Яна и Рокси. И за мен всичко е въпрос на характер иначе не мога да си обясня факта, как две деца възпитавани по един и същи начин в повечето случаи се оказват твърде различни във всяко едно отношение.
За какво лошо време говорите  newsm78 .Все едно за друга България става въпрос. Тук е топличко и приятно, типично пролетно време.

# 171
  • София
ДУ
И ние сме тук по празниците.
Добре дошли на Ради и млакото му братче.
Боряна Марти мерси за отговорите,ще опитаме с баща им така да правим а доно помогне.Днес съм му дала задача да чете книгата.
Марти студено е аз съм ходила на север 4 години една от които през юли беше си студено за мен.Ако пък има басейн в хотела може и да стане но пък няма да е като на море.

# 172
  • Варна
Забравих да кажа. Рокси  , ако сте тук по празниците и имате излизане към Морската градина , обади се да се видим.Имаш ми телефона. Аз съм почти всеки ден там.  Hug

# 173
Ивема, добре дошла и от нас  Hug Интерсно ще ми е да разбера повече за ежедневието ви с бебето и голямия батко.Той ревнува ли от малкото чудо??
Днес колко локвички чистя из къщи, накрая й сложих памперс LaughingЯвно й е хладно и пикаше през 10 мин.
Времето наистина е кошмарно, мразя дъждове, никъде не може да мръднем Crossing Arms Еви вече се чуди какво да прави
Подсещам ви - кисело мляко или прясно ,или по-скоро вредно ли е прясното????

# 174
Здравейте!
И тук времето е кофти, вали и е мрачно. С малчо обаче смятаме да се поразходим малко с количката, че като го гледам ще  се побърка вкъщи.

# 175
Цитат
Подсещам ви - кисело мляко или прясно ,или по-скоро вредно ли е прясното????

аз съм за кисело, био или в краен случай елби (добри думи чух за него, за борчвор пък точно обратното). За биото съм сигурна, че е "био", не го докарват на гъстота, но пък е вкусно. Никола яде такова и много го обича. Прясно да пие не съм му давала. Давала съм био млякото на хип, което е малко особено на вкус и не му хареса  Simple Smile

На мен ми се ходеше на море сега края на май или началото на юни, преди Десо да се е върнал на работа. Бяхме се спрели на един хотел в Гя, но три пъти ни сменят датите и накрая, когато уж имаше места ни отхвърлиха резервацията. Струва ми се че проблемът идваше не от нашия оператор, а от гърците...сега тоя хотел има добри оферти, ама пък времето...ще го мисля. О така ми се ходи някъде...

# 176
  • sf
леле, ще изперкаме, мъжо се е тръшнал на дивана и зяпа тв. децата пощуряват хихихи. викам си,  ееех,ако бяхме само с Роки, хич нямаше и да ми е проблем времето.

аз съм давала прясно мляко с Нескуик. даже сега се сетих,че им купих оня ден Бананов нескуик, а все забравям да купя пр.мляко.
Иначе кисело яде много често с мюсли и мед,много го обича, едва се дореждам от него и аз да хапна.
Днес ще съм виден досадител тук- дано само не е така до 6ти  Mr. Green

# 177
  • София
Хора, абсурд е, никъде няма свободни места за по празниците  tantrum

Аз пък не съм чела да има проблем с прясното мляко над една година. По-често давам кисело, но понякога съм давала и прясно, например с бисквити.

# 178
  • София
Вики каква е рецептата за к.мляко с мед и овесени ядки?
Галена,те и по тв-то казаха че е пълно по празниците,аз чета темата на път море и тн още от януари го обсъждаха Hug

# 179
  • sf
Иве, аз слагам в кисело мляко мюсли/сега сме с някакво Лизи- 7 плода./ Разбърквам добре и така стои през нощта. После слагам мед и се почва

Общи условия

Активация на акаунт