Хайд Парк 6

• 53 742
  • 1 529
  •   1
Отговори
  • Враца
Нова тема

# 1
  • София
специално за мата http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/926449654-Izost … rsi_mayka_si.html

ПП Не съм го гледала още, сега ще го направя  Peace

# 2
реййй какви сте ловки - как ме изловихте Blush

# 3
  • Някъде в България
И ранобудни преди всичко! Wink

# 4
  • София
малиииииии ма те не те оставиха дума да обелиш... на мен лично историята на момчето е леко измислена в някои моменти.

# 5
  • Някъде в България
малиииииии ма те не те оставиха дума да обелиш... на мен лично историята на момчето е леко измислена в някои моменти.

И аз съм на това мнение...Някои неща не ми се връзват Thinking

# 6
.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 22:05 от маймуна

# 7
  • Вън от пространство и време
Чак сега успях да изгледам целия клип. Моето мнение е, че и репортажът, и интервюто бяха направени доста нескопосано и непрофесионално. Като капак и на Фуси не дадоха нищо да обясни. Абе въобще мечешка услуга на каузата, а и журналистическа сензация не се получи. Просто едно голямо нищо.

# 8
аааааааааааау. то имало нова тема. а аз вися кат сопол и чакам на мейла да каже дзъннннннн.
мерхаба пак, мацки. днеска сутринта вече наистина пребих коня с лопата. станах в 4.30. леееееееееееееееко ненормално е, мисля. кат ми се разтракат ония ми ти чакри и ставам.

# 9
  • Варна/UK
Добро утро!  bouquet

Мата, дзън.... Grinning

# 10

добро утро,хайде на закуска

# 11
мерхаба. днеска съм по-добре. станах в 6 Mr. Green
папчето малко скапано. 2 ве. ама бива. и него ще следим. гадно е да одъртява човек. болежки, косми отвсякъде, разни образувания и гнусотии Sick
малкото мате май ще изади късмет и ще тръгне на монтесори градина. има едно свободно място, та тия дни ще тичам да се мазня Wink
срещу нас пък отварят билингуална частна детска градина. ама наистина бъш срещу входа ни. да видим тя каква ще е. ама аз искам монтесорска, че са много добри.
да видим сега какви пернишки трагедии ще има с ходенето на детска. дано това, че ще ходи с приятелката си клер да смекчи нещата. по цял ден говорим колко е полезно ходенето на детска, колко е престижно Mr. Greenда гураш с раничка и да отиваш на работа, ама нещо удряме на камък. кат е казала йок и толкова. чакат ни тежки седмици...

да не говорим, че в момента е направо отврат. иде ми на ден по 20 пъти да я удуша. нон стоп мрънка и вечно с един ревлив тон. явно е периодът на адаптация и незнаенето на езика. намира си разни много добри начини да преодолява дефицитите с езика, ама ми скъсва нервите. обаче кака мата е джелезна. колкото повече тя се сговня, толкова по-мека ставам аз. вътрешно ми ври и кипи, ама не се давам. нема пък да се дам на една пикла Heart Eyesи да ми избият балансите, я.

в 10.30 съм на маникюр. фръцтата. от пусто миене и чистене ноктите ми се разцепиха поголовно, щото съм патица и не слагам ръкавици през повечето време.
вчера сготвих едно пиле със спанак, направо У Б И Е Ц. охххххххххххх, много съм велика. как ме роди мама такваз. ем убава, ем умна, ем добра домакиня.

почваме по малко да водим ОНЕЗИ разговори. засега всичко е под контрол.
- иренче, мен кой ме е родил
- ами една жена. С....
- защо не съм била в твоето коремче
- ами защото...следват 10 минути обяснения
- а къде е майката, която ме е родила
- ами жената Twisted Evilкоято те е родила е в софия
- мен ме е родила друга майка
- да, теб те роди друга жена Twisted Evil
- мамо, обичам те, ти си моята прекрасна принцеса. ще ти купя рокля и коронка. за кралици
- а ти не искаш ли рокля и коронка за принцеси
- не, не ми трябва. искам куче, кулюло и ботор. бррррррръмбръъъъъъъъъъъъм.

# 12
  • на път
Мате браво за разговорите и всичко останало.

Марти е толкова спокоен на тази тема, че ме притесни като дочух как разправя на стреснат съученик за бебешките къщи и осиновявавията. Опитах се да го възпра малко (обяснявайки, че трябва да попорасне за да прецени какво, колко, на кого и как да разказва), но той ме гледаше с недоумение.

# 13
И Бобо приема спокойно нещата, поне на външен вид. Има си болки, пита разни други неща, но говоря спокойно по темата, все едно е всекидневна тема и като че ли има ефект. Мисля другия месец да отидем до дома и той прие идеята добре. Да видим дали ще се организираме. Че имам и много бебешки дрехи, тъкмо ще ги занесем.

# 14
Леле, като ви чета...  ooooh!, не комплекси, ами корнфлекси получавам.
Дали ще съм жива да ви чета и във вашия пубертет Thinking

Общи условия

Активация на акаунт