Хайд Парк 6

• 53 750
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 30
  • София
фокси, аз СЪМ в критическата. много си ми е гот, като изключим трите години, които бяха преди това. голема гнус...

аз ще почакам за критическата, щото искам да мъча домочадието, когато е в пубертета  Mr. Green

# 31
  • Варна/UK
Аз пък отсега ги мъча, че да знаят какво ги чака Twisted Evil Само да не си изградят "имунитет" срещу мен... Или да ме натирят в психото. Нашето е близо до нас, че има и гледка към морето Grinning

# 32
предкритическата е адът май. сега съм благунчо и съм изпълнена с добри помисли и намерения.
ама последните няколко години беше направо ад. явно се дължи не само на критическата де, а и лудите ме гепват понякога все още. едни такива малки карирани мишлета ме налазват периодично, но вече е радкост.

# 33
Аз пък съм млада и критическата ще дойде като се изпоженят, да мога да тормозя снахите. Че два пъти свекървище не е лесна работа. Кой знае какви фльорци ще ми докарат.

# 34
  • София
кльощави, с обици на носа  Mr. Green

# 35
може и със силиконови цици и обеци на езиците...
ваш си дерт Mr. Greenкат сте мъжки майки. аз проблем нямам, важното е зетя да е богат баровец, другото е маловажно Winkможе и идиот да е.  Joy

# 36
  • София
за девойка имам още по-гаден сценарий - целия в татуировки, в черно и с обици навсякъде  Joy

# 37
Подозирам големия, че гащите му все събути ще са, от сега така се е подкарал, дано има разнообразие. Вече е с ново гадже, старото го зарязал. Малкият ако е като баща си претенциозен, дано не попадне от много избиране на някоя вещица като мен.

Ама и аз не съм свеки, та все си мисля, че ще станат от по-малко миризливите лайна Wink

# 38
Кудку, радвай се на момчето, че нормално общува с момичета и момчета.

В първи клас настъпва едно неприемане на другия пол ooooh!

Много сте ми сладки като се готвите за свекърстване. Знаете ли колко още трябва да избутаме дотогава?

Аз нямам нищо против да прескоча някои моменти и да бухна направо в периода на гледане на внуци - у, че хубаво, аз ще съм една спокойна, мъдра, ще им се радвам, синът вече ще е помъдрял и той да му мисли за реалностите...
Отсега казва, че иска две деца.

Днес, маймуната ме проверява пак. Разговора става в метрото на път за училище:
- Мамо, много те обичам. Не, не те обичам (хитра физиономия прави)
- Така ли, няма нищо, нали аз те обичам.
- Не те обичам, защото не си ме родила ти. (стресва се)
- Не бе, шегувам се-е... Нали знаеш, че те обичам от небето до земята...

Дойде метрото и прекрати разговора...

# 39
Аз тука да си плюна ...

Сори, че ще говоря за моето произведение, ама ...

Въпросната ми книга - лоша, хубава, няма значение на етапа е единственото практическо помагало за кандидат осиновители. Получавам разни писма на хора, които казват, че наистина им е полезна и им е помогнала.

Бях миналата седмица в град Х по работа, имах задачи и в общината. Нарамила една книжка, минах през РДСП - ОЗД, където щест, повтарям ШЕСТ служителки си подпираха бюрата,
при наличието на 1 ДМСГ и 2 дома за по-големи деца за цялата област.
Представих се и рекох, че искам да им подаря една книга, защото знам, че ще е полезна. Не бяха чували за нея. Не бяха чували и за други книги по темата - общо 3 на бг пазар.

Ами хубаво, ама ... 6 души при не кой знае колко натоварена работа е може ли да проявяваш НУЛА интерес към това което работиш. Това са хората, които проучват кандидат осиновителите , които препоръчват мерки и пр. и пр.

Не съм с наранено самочувствие, нито мрънкам, защото книгата е моя, просто това е пълно безобразие ...

# 40
щест, повтарям ШЕСТ служителки си подпираха бюрата,
при наличието на 1 ДМСГ и 2 дома за по-големи деца за цялата област.

Не съм с наранено самочувствие, нито мрънкам, защото книгата е моя, просто това е пълно безобразие ...

За съжаление, в този случай за служителките е в сила: не е луд, който яде зелника, а този, който му го дава...
Е...а ти държавата, дето няма пари да плати на хората елементарни неща, но държи подобни хрантутници на щат.  #Cussing out

# 41
ама ха на бас, че могат да ти изборят поне 50 имена на чалгга певици и знаят последните им вълнения...
ясно е, че не си натъжена, защото книгата е твоя, фусси. а защото цари безхаберие. свалям ти шапка, че продължаваш да се бориш, аз смъкнах гарда. ти се оказа май най-държеливата от всички нас.

# 42
ааааа аз съм китайска капка  Mr. Green

освен това така и така бях в общината и ми опънаха нервите, що да не опъна и аз нечии

правя сравнение със софийско ... тука служителките са по-малко и тичат като луди калинки, във въпросния град ама такова соц спокойствие цари... просто не е истина.

После, защо имало неуспешни осиновявания ... ами защото който не е подал документи, той не е одобрен. Кандидат осиновителите хабер няма какво ги чака - поне така бях аз - пълна невежа.  Това едно, а и пресните осиновители каква псих. помощ или каквато и да е друга помощ получават ...

Забравих да кажа, че "Първичната рана" била медицинско четиво  Mr. Green Joy

# 43
  • София
може да са имали ден на релаксация  Mr. Green

# 44
хммм аз на 42 ще ставам, ти повече от 45 не виждам  как ще ги докараш, ама се чувствам на 30  Mr. Green

Дзвер, с мноооого труд  hahaha и с фотошопа Wink

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:30 от аистенок

Общи условия

Активация на акаунт