Хайд Парк 6

• 53 742
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 45
ае пак добро ютро. лудата мата стана...преди час.

# 46
  • София
старост - нерадост  Mr. Green

то и аз ставам в 6, но това е на сила, не по желание  Joy

# 47
един ден ме нямаше и изписахте цели 2 стр. Grinning .Ние пък вчера се паразходихме извън Сф.Уж тръгнахме за Пловдив,пък накрая стигнахме до Димитровград.Сега имам един куп работа за вършене обаче ме мързииии,та се размотавам с едно кафе и си мисля че като го изпия и почвам.Чудно защо то много бавно свършва newsm78

# 48
  • Варна/UK
Добро утро!  bouquet И аз ставам към седем, ама защото дребния се събужда тогава #Crazy
Тук такъв дъжд вали, все едно чакаме есента. Да се стопля вече, че да тръгваме по улиците с детето. Хубав ден на всички! Hug

# 49
  • Някъде в България
Нямало да е скоро каза Позитивния снощи и не добави нищо позитивно, така че д... да ми е яко днес с това време. Sad  До довечера към 10 и 30 ще е луд купон без спиране Wink

# 50
да, ама тук е с един час преди българското време. демек съм станала у пет.
сметам да сменя дрогата с малко по-софт. явно кокаинът е много чист Wink, па може и спийд да е Mr. Green
ще припаля лулата на мира, та да медитирам...омммммммммммммммм
напълних си благоуханна вана. отивам да се хигиенизирам и разкрасявам. последното е чиста загуба на време, щото съм невероятна прекрастница и просто няма какво повече да направя по въпроса. bowuu

# 51
Аз още не съм почнала да работя, а ме чакат едни ужасии, не е за поглеждане. Заяждам се в една тема в градините, ама ме изловиха. Нищо, ще се правя на луда, че не се заяждам. Една колежка на работа каза, че заради такива като мен не влизала в бгмамата Simple Smile, хе хе. То да е само тя Simple Smile

Сега си пия второто кафе и се мятам на компа да работя. Ако ви трябвам, съм във Фейса.

# 52
  • София
e, аз още преди няколко дена те излових, че се заяждаш за спорта, ама си трая  Mr. Green

# 53
  • София
хайййййййде, иде Великден, Матоооооооо дай рецепта за козунак, който се меси в машината за хляб  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 54
ще дам, трябва да ровя. аз имам да меся поне 10 кила козунаци и да боядисвам поне 100 яйца. докато изпоподаря на всички и ще стане страшно...
добре, че с мацката, дет ще бачкаме заедно решихме да направим детско парти в магазина. с гримиране на децата и оцветяване на яйца, та алекс няма да е сама.
трябва да поръчвам бои в ибей и форми за отливки, да купувам гипс и да рисуваме. матов трябва да ми прави лого за кетъринга и да оформя  витрината на магазина, ама се плюнчи, та скоро ще има буря.

лелееееееееееееее, снощи щех да го праа да умирга. седим си ние в кухнята, тоест в бокса де, дет е три на два. аз пуша и правя нещо, той седи и досажда. малкото мате, нали лепка, довтаса. гася аз цигарата, то ме настъпва с калеврите си по крака, аз измърморвам, че е лепка, а матов ми подава от стелажа една балтия, дет с нея разфасовам пържолите. бая е голяма и остра. да кръцна главата на детето. лелеееееееееее, онова дете като ревна. не мога да го успокоя. добре че не разбра, че нея ще убиваме, а помисли, е матов иска мен да убива.
щях да го линчувам. то бива черен хумор, ама понякога не се усеща, пълен пубер е.

# 55
 Embarassed Embarassed Embarassed
и аз правя такива работи -  Embarassed

даже нарочно го дразня понякога ... Калин откача  Mr. Green

# 56
абе и аз, ама кат ревна детето и кат запищя. не убивай майката мииииииииииииии. в истерия изпадна, едвам я успокоих.
аз също си позволявам доста дебелашки шеги. уча я да плюе, плезя и се, дърпам и опашката и умирам да я гъбаркам. обаче това е малко хард с балтията. а и тя знае вече, че като те убият си умрял и после цял живот си мъртЪФ.
галин се нервира, когато я уча на простотии, а на простотии само аз уча. той понякога кат някоя стара баба...

# 57
  • София
обикновено като ми кажат, че съм лоша и им отговарям - да, лоша съм, аз съм мащеха. Хилят се, ама онзи ден допълних - аз съм мащеха и сега ще ви заведа в гората и ще ви оставя там... големия знае, че се майтапя - смее се, ама ситното като ревна.... малиииииииии, не мога да я успокоя.... та така с дебелашките шеги и децата  Sad

# 58
Аз пък ги уча да му скубят космите по краката на баща си, по-гадно е. Дребният дребен снощи пък го оскуба по косата, ама много силно ще да е било, защото баща му изрева и го оскуба леко. И онова и то като ревна и реве и идва при мен, пък той вика: "Не го гушкай, той ме скубе, да види хубаво ли е", пък ад го гушкам и викам: "Няма мамо, няма, браво на момчето, браво!"

Големият дребен през почивните дни беше подивял и баща му го наказа на балкона на столчето и каза, че там щял да спи. Онова говедо разправяло в градината, че съм го пратила там и спал на балкона и баща му като се прибрал и го спасил. Пък аз му издействах спасението.

Няма благодарност.

# 59
  • София
Големият дребен през почивните дни беше подивял и баща му го наказа на балкона на столчето и каза, че там щял да спи. Онова говедо разправяло в градината, че съм го пратила там и спал на балкона и баща му като се прибрал и го спасил. Пък аз му издействах спасението.
e те това не мога да го разбера - аз не наказвам, баща им ги наказва от време на време, аз ги спасявам, че дори и с него се карам, ама после като го питаха веднъж ситния, дали го наказват и той вика - да, мама ме наказва, тати - не  ooooh! ама иначе му излиза на баща си с номера "спри да тормозиш детето" и мъж ми газ пикае - били са се държали като мен  Mr. Green

ПП и спри да тормозиш ората с тез кучета, че все някой ще ти рекне, че като пръскат 2 пъти годишно, файдата е никаква  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт