Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите и каква е причината за болки в гърлото?
Какви домашни и лекарствени лечения се споменават за облекчаване на болки в гърлото?
Какви са отзивите на потребителите относно времето за възстановяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите и каква е причината за болки в гърлото?
-
Какви домашни и лекарствени лечения се споменават за облекчаване на болки в гърлото?
-
Какви са отзивите на потребителите относно времето за възстановяване?
-
Какви съвети могат да се дадат за предотвратяване на усложнения при болки в гърлото?
-
Какво да правим, ако конвенционалните лечения не работят?
Вчера изядох 2 банана с триста зора, вече почна свят да ми се вие от глад.Преглъщането ми е адски болезнено, сутринта чак се разревах от болки, затва немога да поема нищо.Разбира се вчера бях на лекар, мислех че е ангина, но не е. Било ми много червено гърлото, но без налепи.Изписа ми ГелоМиртол форте и Кафетин колд, докторката каза до събота ако нямам подобрение да започна антибиотик Дуроцеф или нещо такова пише.Обаче не се издържа, мисля да ходя да си взема антибиотика още днес, немога вече.Моля ви ако знаете някакъв лек за бързо облекчаване на гърлото, бабин ли къв ли незнам, защото не се издържа вече.Смуча Хексоралетен, ама нищо не прави, пръскам Орофар и той не ме обекчава, незнам какво да правя вече.

.УТре сме на сватба да му се невиди, а аз нито мога да пийна, нито да хапна.