Любима лична снимка!

• 53 676
  • 792
  •   1
Отговори
# 750
Ооо,уникална снимка  Crazy

# 751
  • Стара Загора
Страхотно!
Какво е това растение?

# 752
Май е гигантска водна лилия  Heart Eyes Страхотна снимка  Peace

# 753
Гигантска или кралска лилия. Доколкото помня любимата на крализа Елизабет "незнамсикоя си". Издържа до 50 кг без да се скъса.

# 754
И от мен още веднъж изгрев и залези:

Китен, минути преди изгрева

Язовир Кърджали, залез

# 755
  • Казанлък of all places
Язовир "Студен кладенец", 5.30 сутринта, някой става да пишка Simple Smile и се захласва :
И залез над Родопите от върха а Юмрукчал:

# 756
  • Казанлък of all places
И последно изгрев - този е над Лазурния бряг, от хотелската тераса в Грас :

# 757
залеза снощи от градинка на един английски пъб

# 758
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
asyalein, браво! И за снимките , и за ранното ставане! Но не е честно, защото при вас изгрева е значително по-късно, както и залеза  Grinning.

ааа, снимано е зимата, затова е толкова късно.
сега не мога да стана да хвана изгрева, а и не го виждам.
само зимата го виждам.

в предишното жилище виждах залеза - беше приказно  Crazy
за жалост повечето ми снимки са нефокусирани  Cry

# 759
  • Стара Загора
Страхотни цветове, asyalein.
Дори почти не се забелязва липсата на фокус Wink

# 760
angelina.bgk, може ли малко повече информация за Юмрукчал? Искам да отида там, толкова ми хареса снимката ти  Crazy

Според Уикипедия това е старото име на връх Ботев  Thinking

# 761
  • Казанлък of all places
Юмрукчал се намира в родопите. Известно е още като Юмрук скала и е един от ареалите на белоглавия лешояд. От Уикипедия обаче виждам,че по-популярно е името Юмрук скала, всички препратки за Юмрукчал водят към връх Ботев.
От 5 години насам всяко лято семейството ни и други животни ходим да гребем на язовир Студен кладенец , а мястото ни за бивакуване е току под скалата. Аз съм влюбена в това място до степен да искам да живея там...пусто, няма кой да ме пусне Simple Smile Качването до платото на върха на скалата отнема около 2 часа ( ако си придружен от 5-6 дребни дечиня, които наистина с уморяват бързо), но гледката отгоре си струва всеки фас изкаран по стръмното и всяка капка вода, която буквално се е просмукала в теб.
Как се стига до там : с. Калоянци до Кърджали е ориентирът, а от там по един черен път се стига до подножието на скалата. не знам от къде си , затова давам маршрута от Стара Загора : http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=d075ae0cd23081fba2c099884 … end=с.%20Калоянци
Радвам се, че ти е харесало! Толкова мога да "говоря" ( в снимки) за това място, само да има кой да слуша ! Hug

# 762

Благодаря за информацията, беше мно много полезна  Peace

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 14:23 от red shoe

# 763
Крушуна!

# 764

Общи условия

Активация на акаунт