Жената зодия Риби - 3

• 29 503
  • 436
  •   1
Отговори
# 240
Един истински телец, който "преследва целта си докрай" - Адолф Хитлер

# 241
Здравейте
Луне ,,ти си "виновницата" да съм тук

водолей приятно ми е bowuu

# 242
Нур, момичетата от другите теми идея си нямат, какво изпускат. Mr. Green

Голям заплес, като реша да напиша нещо и все се оглеждам за тебе,....че мисълта ми тече в различни посоки, пък ти на това му казваш спам и чат. Peace
ААаа аз не изпускам, следя ви. Няма да се отървете лесно от мен Mr. Green

# 243
Здравей на новото Водолейче
Виждам, че Водолеите са ни фенове  Party

# 244
БЛИЗНАЦИ
Управляваща планета Меркурий
Части на тялото, които управлява - нервите, дробовете, ръцете, раменете
Близнаците са носител на чувство, приятелство, вярност и преданост. Знакът Близнаци представя единството и силата на съединеното действие, а също така и съюза, братството, приятелството. Този знак, ако работисговорно с други, може да развие страшно могъщи сили и качества, които се крият в неговата магнитна природа. У Близнаците умът е съединен с прозрението, интуицията. И са не само прозорливи, но и вдъхновени. Те могат да стигнат, ако работят, до най-висок умствен развой. Към тях спадат философите – либерали, които са великодушни, но непостоянни. Те се вдъхновяват от обстоятелствата и затова изглежда, че си противоречат. Близнаци са извънредно енергични и много лесно се вълнуват. Те разполагат с изблик на умствена сила, която ги тласка да се хвърлят презглава в най-исполински дела. Понеже в действията си са напрегнато разсъдливи и остро прозорливи, те биват нервни, подвижни, неспокойни и винаги нащрек. Тези хора са склонни към променливост., обичан науката, имат страст към най-различни занятия, но тяхното непостоянство им пречи да изучават дълго един и същи предмет. Те са съзерцателни и надарени със силно въображение. Жените, които са родени под знака Близнаци или имат силно влияние на Близнаци в хороскопа си, са хубавици, снажни, с добре сложено тяло. Те са кротки и нежни, чувствителни, обичат мъжете си, децата и приятелите си. Държат се простичко, нямат големи домогвания, по характер са добри. Те са жалостиви, чистосърдечни, хранят добри чувства и в обноските им има голямо обаяние.
Сръчни и похватни във всяко отношение, но лишени от енергичност, те все пак успяват да въртят къщата и да се грижат за домашните си. Мъжете, които са родени под знака Близнаци или имат силно влияние на Близнаци в хороскопа си, са по нрав сприхави, решителни, весели, засмени, чувствителни, впечатлителни и непостоянни. Те са предани, сърдечни, обичливи, прилежно сантиментални, нежни, с добри обноски. Лесно се сприятеляват и остават верни на своите приятели въпреки променливото си естество. Надарени са с голяма сърдечност, състрадателни са, обичат да услужват. Тези хора са умни, просветени и изобретателни. Те усвояват лесно всичко, което ги привлича, мозъкът им изработва бързо много замисли и кроежи, повечето от които остават неосъществени. Те са остроумни, въодушевяват се, разговарят, обичат изкуството, книжнината и всичко изтънчено. По нрав разпалени, но самомнителни и превзети, колкото и да са благоразумни, положителни и сръчни, те успяват в работата си само като си послужват с известна хитрост. Но техният гъвкав ум умее да оправдае хитрината, а и лукавството дори.
Близнаци са безкористни, жертвоготовни, лесно афектиращи се, силно впечатлителни, с много голямо въображение. Двойствеността на тяхното естество се изразява в противоречиви наклонности и желания, в безпокойство, несигурност и недоволство. Търсят истината, вещи са в откриването на всестранна информация. Те са изключително остроумни и добри събеседници. Склонни са да пренебрегнат общоприетите нрави и обичаи като външна форма на обществото. Сръчни са, влюбени в красотата. Като характер са любезни и учтиви и се сприятеляват лесно с хора, които имат приятна външност и една дълбока интелигентност. Родените под този знак са или много преуспяващи, или мизерстващи. Тяхната съдба зависи изцяло от тях. Жизнената енергия на Близнаците е повече умствена, отколкото физическа, затова от тях се изисква да се грижат за образованието си. Непоследователни са и имат наклонност да съдят по външен вид. Те започват много неща, които никога не довършват докрай. Те избързват при всяко начинание. Често пъти са непонятно упорити. Трудно е да бъдат разбрани подбудите им. Много са наблюдателни. Могат да достигнат до най-висок умствен развой. Понякога едно говорят, а друго вършат. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. Лесно се влияят. Близнаците рядко са доволни само от едно занимание. Могат да бъдат едновременно щедри и скъперници. Запазват задълго юношеския си характер.
Близнакът е мислител, първият теоретик, който обича мислите заради самите тях, а не защото го водят към нещо определено. Те не мислят задълбочено щом сметнат, че са намерили някакво решение на проблема. Могат да говорят като картечници и самите са си въодушевени слушатели. Повече от всички останали зодии те са подчинени на промените. Никой не си съставя мнение по-бързо и никой не се заблуждава по-често от тях. Когато Овенът се заблуди, той се ядосва, когато Телецът се заблуди, той не го признава и минава с главата през стената. Когато Близнакът се заблуди, той го признава и променя мнението си. Близнаците са хора, които непрекъснато задават въпроси, но обикновено се задоволяват с първия отговор. Те са готови веднага да повярват в това, което са прочели, стига да звучи разумно. Нямат толкова чувство за хумор, колкото са забавни. Близнаците много рядко са продуктивни, затова най-добре им подхожда ролята на посредници. Това, което им приляга не е справедливото решение, а полемиката, дебатите. Те никога не се гордеят, че са постигнали нещо, гордеят се, че са го постигнали бързо. Никога не са фанатични.
Недостатъците им са: нерешителност, неопределеност, раздразнителност, склонност към безпокойство и съмнение. Интересуват се от различни неща без да се задълбочават прекалено.
НАКРАТКО: В най-общи линии Близнаците са непостоянни, повърхностни, остроумни, любознателни и търсачи на разнообразие. Лесно преминават от едно занимание към друго и успяват бързо да се приспособят към него, което им пречи да се занимават с неща, които изискват размишление и време за постигане на целта. Те са нетърпеливи и склонни към спорове и критика. Не обичат самотата. Сред интересите на Близнаците са: общуването на всички равнища, пътуването, намесата навсякъде, говоренето, четенето, писателството.

П.П. поздрави на новодошлите   bouquet

# 245
Благодаря 
 ще ви изчета с интерес Hug

# 246
навреме се записах Laughing Hug
приятно ми е,типичен Близнак bowuu

# 247
РАК
Управляваща планета - Луна
Части на тялото, които управлява - гърдите, стомаха, диафрагмата

Ракът е носител на своенравие, любопитство, хрумване и настойчивост. Той символизира привързаност към живота. Ракът уравновесява веществените и духовните сили на живота. Хората, които се намират под неговото покровителство, са извънредно чувствителни, предпазливи и стеснителни, свенливи. По природа те са пасивни, биват добри медиуми, изпадат във вдъхновение. Правят впечатление, че са лениви, понеже не обичат външните действия, а всъщност са неуморни умствени работници. Обичат да се занимават с отвлечени въпроси. Тези хора са много чувствителни, болезнено раздразнителни и лесно долавят всякакви чужди влияния. Жените, които са родени под знака Рак или със силно влияние на Рак в хороскопа си, са хубави, имат матов цвят на лицето, мека кожа, заоблени, кръгли форми, яйцеобразно лице, къс нос, малка уста. Те са чувствителни, с много прищевки, своенравни, подозрителни, досетливи и с някои от тях трудно се живее. Те силно любят, нежни са, обичат понякога да послъгват, но техните миловидни и изящни обноски карат обикновено другите да ги харесват много. Макар и да изглежда, че са разсеяни и като че ли се носят по облаците, това не им пречи да виждат ясно положителната страна на живота. Те са повечето пъти немарливи и лениви, но когато пожелаят, стават упорити, дейни, работливи и способни за енергични действия. Мъжете, които са родени под знака Рак или със силно въздействие на Рак в хороскопа си, са надарени с пъргав ум, насочен в хубавото. Обичат изкуството. По природа са чувствителни и страстни, затова са предразположени към всякакви отклонения. Те се заглеждат много във вълнуващата страна на живота и постоянно търсят нови усещания. Едни от тях обичат удобството и насладите, други стигат до истинско скъперничество. Случва се и нещо повече: разсипниците отведнъж започват да пестят и свършват с отвратително скъперничество. Те са чувствени, но и подстрекатели и "фитилджии". Слушат повече своето въображение, отколкото разума си. Те се привързват към семейното си огнище и към дома си поради многото удобства и удоволствия, които получават по този начин. Понеже са повече положителни и практични, отколкото дейни и предприемчиви, когато успеят да надвият своята вродена леност, тези мъже стават упорити, твърдоглави, настойчиви, прилежни и работливи.
Раците са грижливи и внимателни най-вече към близките си. Постоянно са загрижени за нещо, често хранят прекалена почит към произхода и обичаите, клонят към консерватизъм, повечето са големи патриоти. Готови са да се жертват за добруването на роднини и близки. Хора на чувствата. Животът им е насочен предимно навътре към духовното и е богат на преживявания. Хора на силни вътрешни изяви. Най-съществената им черта е силата на съхраняващата памет. Те с удоволствие живеят с миналото и запазват, повтарят винаги в паметта си стари случки. С тяхната свръхчувствителност усещат всичко, което засяга другите членове на семейството и домашните работи, и стова могат да станат пречка на собственото си развитие. Общителни и ценят много симпатиите на другите. Страхуват се от насмешка или неодобрение. Слабостта им към вниманието е толкова голяма, че без никакъв повод те се считат пренебрегнати и обидени. Лесно се огорчават, понякога са подозрителни, с голямо самочувствие, поради което с някои от тях мъчно се живее.
Досетливи и схватливи. Умеят добре да асимилират и да възпроизвеждат. За тях е характерна липса на дълбоки размишления. Трезво разбират нещата, но лесно се поддават на влияние в добро или зло. Доверчиви и способни да се подчиняват на по-силна воля. Имат добро чувство за такт, сдържани са и пълни със съчувствие. Не са честолюбиви, но обичат доброто име и публично признание. Обръщат внимание на това какво ще кажат хората. По природа са пасивни, често с променливо настроение, лесни изпадат в черногледство.
Недостатъци - непостоянство, срамежливост, привързаност към миналото, нереален живот, потискане на чувствата.
НАКРАТКО: Раците умеят да обичат много силно. Когато силно се привържат към нещо, то е за цял живот. Могат обаче да бъдат и много жестоки врагове. Личността им се проявява в пасивност, срамежливост и дори плахост. Дълго заобикалят пречките вместо да се борят с тях. Овладяват до съвършенство изкуството да се съпротивляват по пасивен начин. Могат да бъдат манипулирани чрез внимание, но ако към тях се приложи сила, стават непоклатими. Имат склонност да потънат в нещата, които ги интересуват, до такава степен, че да загубят своята индивидуалност. Лесно живеят със спомена за миналото. Имат голямо въображение. Остават насаме, за да се отърсят от външни влияния и да намерят себе си.

# 248
Само да вметна, че макар да сме въздушна зодия голяма част от Водолеите изпитваме страх от летене и от високо. Аз също.  Embarassed  На самолет никога не съм се качвал, а и пари да ми дават - пак не се качвам.  Rolling Eyes  Водолеите, които познавам са на абсолютно същото мнение по тези 2 въпроса. Така че защо ни наричат въздушна зодия никой не знае. Трябваше да сме земни знаци, не въздушни.  Simple Smile

# 249
Аз пък имам страх от водата.  Rolling Eyes Другите риби, така ли сте? Не вярвам да е свързано със зодията. newsm78
Отивам да смилам информацията за другите след овена. Mr. Green
Вили, тебе те знам, че си тук.  Hug Wink Това, което беше пуснала съм го чела наскоро май. newsm78

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 20:14 от luna

# 250
  • София
Аз, както винаги - късно вдяната  Joy Joy Joy
То не е май "Жената -зодия риби"
Жената "Зодиак" /хем не разбирам от това, ама да се изкажа по някакъв начин  hahaha/
Имам питане - кой обеща да ми каже аксцендента?
А за водата- умирам от страх, ако трябва да прескоча мъъъъъъничко поточе.
Представете си рекичка, и има две-три камъчета за прескачане Embarassed
Не плувам по същата причина, ха ха ха- риба съм била  smile3532
Моята милост си събува патъчките и нагазва във водата.
Ужасявам се, ако някой затвори вратите в дома ми, страх ме е ужасно от високото...
И каква съм аз тогава, била съм силна newsm78 да ама не  Joy Joy Joy

# 251
Ужасявам се, ако някой затвори вратите в дома ми...
И външната ли не затваряш/заключваш?  Shocked

# 252
Рибите ту изпитват разни маниакални страхове от котки, мишки, подлези, надлези, асансьори, височини, многолюдни сборища, вода, насекоми и какво ли още не, ту пък изведнъж могат да кажат, че от нищо не ги е страх. Може би причината за това безстрашие са дремещите у тях съпротивителни сили. Ако приемат предизвикателството на Нептун и успеят да ги събудят, тези сили могат да ги накарат да се чувстват точно като Риби във вода.
Едно от скритите оръжия на Рибите е хуморът. Макар че понякога смехът им прикрива непролетите сълзи, върхът на сатиричната им стрела може толкова неочаквано да се забие в човека, че той в първия момент да не може да разбере какво точно го е сполетяло. Без да може да осмисли целта и да проследи подтекста на искрометните жлъчни коментари, които Рибите сипят наляво и надясно, човек остава със смътно неприятно чувство от чутото. Рибите се шегуват, а в същото време запазват невъзмутимо сериозни физиономии. Понякога хуморът им е лек и безобиден, друг път - смразяващо безпощаден. Но при всички случаи е параван за някакво истинско чувство, което Рибите искат да прикрият. Усмивката на изразителните им и подвижни лица обикновено е тяхна предпазна маска. Понякога палячовщината им буквално след броени минути се сменя с интелигентен хумор. И в края на краищата човек се губи в догадки дали това, което Рибата е искала да каже, е нещо много мъдро и съществено, или странен каприз на неразгадаемата й душа.
Линда Гудман

Мен ме е страх от високо, мишки, насекоми, прозорците трябва да са отворени, ако ще и да е януари /иначе някак си ми е ограничено и задушаващо/, но пък обожавам водата. Когато съм на море по-скоро приличам на хлапетата - нон стоп във водата  bowuu И все съм се чудила на тия мацки, дето кибичат с часове на пясъка и се мажат и връткат като пържоли на скара. Ми, че аз така ще полудея  newsm78 Ако преди това не съм умряла от сука де

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 00:45 от NUR

# 253
Нур, това последното, дето го написа за рибите, от Линда Гудман, е баш в десятката. ooooh!
На самолет и аз не се качвам.
Смехът в много от случаите прикрива.

# 254
  Здравейте! Малко ви поизпуснах , но ще гледам да наваксам. Бачкане...кво да правиш... Tired
 Мен от вода не ме е страх. Даже ич мога да не излизам от нея  / само да не ми беше толкова студено/. Като дете не излизах от реката на село и там сама се научих да плувам. Обаче от високо изпитвам истински ужас. В момента  живеем на 7 етаж и редовно сънувам как падам от балкона ooooh!. Не ме питайте как си мия прозорците...

Общи условия

Активация на акаунт