Жената зодия Риби - 3

• 29 500
  • 436
  •   1
Отговори
# 360
Е ти оригиналния материал. http://www.meridian27.com/Mer27/Vol9/f1-12.htm
Айде сега ми кажи що реши да добавиш изречението за златния дъжд?
А случайно да знаеш, че хомосексуализмът и сексуалните извращения имат за господар Уран? Кво ше кажеш по въпроса? За износа на магданоСа....Бе не, изобщо ти днес ме разстреля от упор с тия глупости!  #2gunfire

# 361
Сталион, без да съм специалист, ти казвам, че това е писано от някой по-незнаещ и от мен, че и без въображение май. Сигурно е бил зарязан от риба. Mr. Green ooooh! Ама че простотии! ooooh!

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 00:35 от luna

# 362
Е ти оригиналния материал. http://www.meridian27.com/Mer27/Vol9/f1-12.htm
Айде сега ми кажи що реши да добавиш изречението за златния дъжд?
А случайно да знаеш, че хомосексуализмът и сексуалните извращения имат за господар Уран? Кво ше кажеш по въпроса? За износа на магданоСа....Бе не, изобщо ти днес ме разстреля от упор с тия глупости!  #2gunfire
Нищо не съм добавял, просто пейстнах текста от сайта.
http://www.sanownik.com/zodiac.php?singid=7
Цъкни на "жената" и ще излезе материалът, който пейстнах.

П.С. Да не ти прави впечатление, че авторът на статиите е неграмотен...  Laughing Laughing

# 363
Прави ми впечатление, че говориш глупости. И понеже да отговаряш на г лупави твърдения е още по-голяма глупост, няма да се вкарвам в подобен сценарий. Но искрено ти заявявам - или не познаваш лично и интимно жена Риби, или фантазията ти нещо дава на късо в тая посока. Оди се прегледай при джи пи-то. А това с копи/пейста едва ли е опраднание да сипем простотии на около си. Що не каза? Е го на - на момента ти намирам простотия за Водолеите. Педали, извратеняци и козелюбци. Пойнт.
П.П. Останалите извинявайте, ама се ядосах. След малко ще ви дам още инфо за важни точки в хороскопа - асцендент, десцендент, МС, ИС, лунни възли, лилит и т.н

# 364
Надникни в романтичната душа на странните Риби.
Сексът е емоционален при Рибите, както повечето неща в живота им. Те са чувствени и креативни любовници, които си падат по енергичния секс и реализирането на еротични фантазии. Ако говорим за вратата на спалнята, срамът определено остава зад нея. Апетитът им за секс е нестихващ и обичат да поддържат похотливо разнообразие. Ако партньорът им реализира някоя от палавите им фантазии, ще получава наградата си цяла нощ... За тях най-добрата възможна комбинация е любовта и сексът да вървят ръка за ръка, защото обичат сигурността да не се чувстват застрашени. Освен това наистина обожават да доставят удоволствие на някого. Колкото до най-разпалващата ги маневра... едва ли има нужда да споменаваме, че не обичат, а обожават секса във вода!
Жената РИБИ
Винаги предприема правилните действия, има правилните реплики и създава правилната атмосфера. Супер сексуално освободени са и ако фантазиите на партньора им съвпаднат с техните, приключенията им между чаршафите може да се превърнат в истински го-ре-щи! Никога не отказват нови предложения. Любимо похотливо място: водно легло или джакузи. Най-добрите им секс съвпадения: Рак, Скорпион, Козирог, Риби.
Любимата им фантазия
Искат да прави любов на самотен остров в близост до морето. Обожава да бъде около други риби...

# 365
Цитат
Значи, при една евентуална връзка тя ще прави каквото си иска без да пита може ли или не може и на всичкото отгоре ще изневерява за разнообразие. В такъв случай по-добре само приятелство.
Това го отбелязвам, защото преди време някоя от вас каза, че на Водолея би му подхождала Риба за гадже, ама като гледам това май е само опит да зарибявате неопитните. По-добре би било връзка с Водолейка, защото има граници, които не бива да бъдат преминавани и само Водолейка ги разбира и знае защо не трябва да бъдат преминавани.

Не съм съгласна! Не смятам, че Рибата прави каквото си иска в една връзка. Но тя наистина трябва да бъде влюбена, та при кой не е така? Когато Рибата е влюбена, тя се отдава напълно, хвърля се през глава, жертва се за човека когото обича, Рибата може да бъде много добра любовница, но с човека, който обича. Прекалено сме чувствителни и състрадателни, за да нараним човека, който обичаме. Аз смятам, че изневерите ограбват една Риба, мисля, че те не са типични за нея, защото тя умее да страда и да се затваря в себе си и не прави това, което не иска да и направят!  Naughty

# 366
Моля те нека не си говорим глупости! Флиртаджийки сме, контактни сме /на моменти/ ама пък да изневеряваме....! Абсолютно съм съгласна с Вивидас! На нас не ни е в кръвта да нараняваме хората, а да изневериш значи да нараниш. Не помня някога да съм изневерявала....Друг е въпросът, ако скъсаме....Но да изневерявам? Никога! Чувствата на отрсещната страна са дори по-важни от моите. Така съм аз. И мисля, че всеки тук ще ме подкрепи.-..

# 367
оооооооооо момичета,гледате разни хубавци и не свиркате,ааааааааааааааа?сърдита съм ви да знаете. newsm65 pppи аз хересвам мургави въже,но по-скоро моя тип са италианците. примерно

т.е. леко мургави,къдрави,тъмнокоси,тъмнооки,а в по-добрия случай светлооки.
 smile3508ммммммммммм,супер.
Stallion,не съм съгласна с теб ,за това,че жената риба става само за приятел,а за връска не.когато сърцето на жената риби е заето  вече,дори  и да си най-готиния пич и най-бокатия,бъди сигурен,че ще одариш на камък при нея.за нищо на света тя няма да предаде любимия си. а ако спечелиш сърцето й  ,когато то още е свободно,там ще си завинаги.жена риби както и мъж скорпион ,обичат един път в живота си истински.няма 6/5.така ,че просто не си разбрал същността ни. smile3521
ааа нур,аз бих казала ,ченашия флирт е неосъзнат.ние просто си го имаме натурално. но до там.флирт и толкова. а за да спечели някой рибешкото сърце ,трябва наистина да е специален,което прави изневярятя изключена като черта при нас.и нур напълно те подкрепям,че чуствата на отсрещната страна са по-важни отколкото нашите.

# 368
Надникни в романтичната душа на странните Риби.
 Освен това наистина обожават да доставят удоволствие на някого.
[

ето точно тази реплика доказва на 100%,че жената риби за нея са важни чуствата на другия и след това нейните.

# 369
Ивафара, тотално подкрепям!  Peace Рибите и флирта...ми то отвътре си идва, не е нарочно. Но няма и намек за секс в цялата работа. Сега кой как го разбира....Техен проблем си е. А Скорпионите....стига бе! Един ми мъгли погледа вече година, а не съм го виждала никога! Егати и майсторите дето са...и това без да го знам, а ако го знам....един дявол знае кво ще следва....
Сърцето. Нашето рибешко сърце...моля да не се бърка с ничие друго!  Толкова любов, разбирателство и компроси надали някой е способен на нашето! И да ви кажа не се оплаквам. Напротив горда съм с това. Приятел докрай, любов докрай, зачеркна ли обаче....и следа от сълза няма в лявото ми око. Дясното и то така. Ако ме обичат съм способна да обърна света за моите хора, ако обаче не...а ние го усещаме, не ни трябват обяснения, то тогава.....забрави, че си ме познавал изобщо. Вива ла Риба!  Hug

# 370
Аз като един БИВШ началник да кажа....
 "В една кантора разговарят за началника си от зодия Риби:
- Знаеш ли как се казва новият шеф, когото фирмата назначи миналата седмица?
- Онзи, високият, с къдравата коса, с когото си пихме заедно кафето вчера в обедната почивка?
- Не, онзи, високият, с къдравата коса, който напусна тази сутрин
."

Приблизително толкова време се задържат на едно място Рибите-началници. Е, все пак се намират понякога морски течения, където се въдят от този род Риби. Точно там ще се спуснем с акваланга сега. В индустриалните предприятия или по-големите акционерни дружества началниците Риби са голяма рядкост. Представителите на империята на Нептун предпочитат да плуват сами и обикновено стават актьори, писатели, гастролиращи певци или търговски пътници. Но не може да се отрече, че има области на дейност, в които те биха могли да станат незаменими ръководители. Поставете ги начело на радиотранслационен или телевизионен център, на информационна или рекламна агенция и те ще ви изумят с истински порой от бляскави хрумвания и начинания.
Рибите не обичат да казват нещата направо, не искат да тревожат другите със суровата истина. В това отношение се различават от Близнаците, Скорпионите или Стрелците. Рибите предпочитат да кажат на човек това, което той желае да чуе, а не горчивата и понякога жестока истина. И го правят не защото са лъжци, а защото са убедени, че човешката душа копнее по облечения в красиви ритуални одежди факт. Ето защо ги привлича Медисън Авеню, тази безспорна Мека на рекламния бизнес. Рибите са ръководителите, за които могат само да мечтаят балетните школи и студиа. Те са чудесни театрални и филмови режисьори. Вродената им интуиция често ги отвежда до началническия стол на детективското бюро. Много от преуспяващите пътнически агенции се радват на ръководители Риби. Те са също отлични хорови и оркестрови диригенти. Невероятни са като директори на медицински заведения или юридически кантори. Шефове са на проспериращи книгоиздателства, успешно плуват във водите на вестникарския бизнес. Ще ги срещнете и като длъжностни лица в църквата или синагогата. Умело дирижират подчинените си в някой хотел или спортен клуб. Вашият началник е роден през март? Тогава няма защо да се учудвате, че е такъв мърморко. Разгневите ли го с някоя грешка в работата си, няма млъкване, няма отърване. Понякога може да бъде дори жлъчен и рязък. В един момент може да ви смае с нестандартното си хрумване, а след това рязко да смени хода на мисълта си и да ви напомни най-конформистките възгледи на дядо ви. Не бързайте да го осъждате. Такава е тактиката му - да ви шокира с противоречащи си разсъждения, за да провери какви са вашите собствени възгледи. Понякога се надява в разговора да му подскажете някоя интересна идея. Ако го сторите, той ще бъде любезен и внимателен, ще ви предложи нещо за пийване. Когато не одобрява или му е скучно казаното от вас, ще го усетите по застиналата на устните му пресилена усмивка. Докато смятате, че ви слуша внимателно, мислите му ще се реят бог знае къде. Не забравяйте, че той е роден актьор. Когато му дотегне да бъде престорено любезен и внимателен, ще ви прекъсне малко безцеремонно. И тогава на свой ред вие ще трябва да изслушате пространните му спомени за последното пътуване в чужбина. Да, като споменах пътуване, не зная дали ви е известно, но вашият началник Риби е обиколил почти целия свят. Подобно на шефовете, родени под знака на Стрелец или Близнаци, той постоянно държи в кабинета си един куфар - ей така, да му е под ръка. Вашият няма куфар в кабинета? Предложете му. Какъв по-добър начин да си повишите рейтинга в очите му? Много скоро той ще се убеди колко удобно и приятно е да съзерцава готовия за пътуване куфар, докато дъждът така досадно вали или снежната виелица не стихва вече трети ден. Началникът Риби често изпада в депресия. В такива моменти не му се мяркайте много-много пред очите. Струва си да рискувате само ако искате да му предложите някой коктейл или чаша чисто уиски. Внимавайте със съпругите, извинете, съпругата на вашия шеф. (Неволна грешка, но пък тя ме подсеща да ви напомня, че подобно на бившите ви шефове Близнаци или Стрелци, той е склонен към многоженство.) Най-вероятно съпругата му е умна, хубава и делова жена. Ако беше нестандартна, замечтана и емоционална като съпруга си, отдавна да са се удавили в морето от мъгляви мечти и фантазии. Запомнете, че началникът Риби яма склонност към онези свои подчинени, които са сдържани и разсъдливи. Ако не сте особено инициативен, но споделяте разсъжденията си с него, може по-рядко да ви потупва по рамото и да ви предлага нещо за пийване, но няма и да му мине през ума да ви уволни. Вашият началник Риби има нужда от практическите ви и организаторски способности. Когато фирмата изпитва финансови затруднения, онези с бляскавите идеи и предложения първи си изпяват песента. Дисциплинираните, съвестните, разсъдливите остават в списъка на необходимите сътрудници. Шефът Риби добре познава и чуждата, и собствената си душевност. Може и да му е било приятно в компанията на инициативните, за душевния му комфорт обаче е по-добре да има около себе си строго разчетената, буквално разграфена дисциплина на мъдрите трудолюбиви пчелички - по-безшумни, но много по-полезни от цяло ято сладкопойни чучулиги. Понякога началникът Риби може да назначи служител Козирог или Телец, който да бъде „буфер” между него и останалите сътрудници във фирмата. Не си мислете, че ще ви остави да се обръщате лично към него с някаква молба. Той си знае слабостта - природата на неговия зодиакален знак не му позволява да откаже на молещия го за помощ или услуга. Затова просто няма да ви допусне до себе си с молбата.
Вашият началник Риби сякаш живее в два свята. Това може или да го обърка, или да пробуди у него гения. Мислите му понякога наподобяват разсъжденията на гениалния представител на зодията - Айнщайн, че „Бог не играе на зарове”. Великият Алберт е искал да каже, че теорията на относителността не е „свещена крава”. Вашият шеф Риби има подобно отношение към теорията и практиката в бизнеса. Когато излиза от установените рамки, много често налучква интуитивно печелившия вариант. Шефът ви е мистик по душа. Той вярва в невидимия свят на свръхестественото, но не очаквайте все пак да прави спиритически сеанси на бюрото си или да медитира в поза „лотос” насред кабинета. Опасенията му да не би случайно да излязат наяве подводните му душевни течения всъщност са напразни. Защото рано или късно това става. Колкото и умело да играе ролята на непоколебим реалист, околните обикновено се досещат, че това наистина е само роля.
Спомнете си колко мил беше с вас вашият началник Риби, когато годеникът ви внезапно изчезна от хоризонта заедно с годежния ви пръстен и всички големи обещания. Върху ви се стовари цялата любезност, загриженост и добрина на вашия шеф. Покани ви на вечеря. Затрупа ви с комплименти. Отведе ви на театър. След представлението ви запозна с изпълнителите на главните роли. После покани всички на вечеря. Буквално удави мъката ви в подбраните вина, изисканите блюда и искрящите от остроумие разговори. Вярно е, че седмица след това се държеше умишлено строго с вас - най-вероятно за да не бие прекалено на очи състраданието му към вашата особа. Вие така и не разбрахте как е научил за вашия проблем, нали не го бяхте споделила с никого в службата. Ако обаче познавахте циганката, която веднъж му гледа на ръка, нямаше да се губите в догадки. Тя видя много специален белег на дланта му, който доказвал, че е гений на състраданието.
Ето такъв е вашият началник, роден под знака на Риби - рядка птица в рибния пасаж.

П.П. Айде познайте сега на какво бях шеф!:)))

# 371
оооооооо нур,какви обяснения какви 5лева?!няма смисъл от това и ти точно си го и казала.щом усетим,че не ни обичат,просто си тръгваме.на сила хубост нестава. Naughtyнито ще се натискаме ,нито ще молиме.азсъщо се гордея с факта,че  бих отдала живота си на човека до себе си. щом това ме прави щастрива,не ми трябва нищо друго. и много е важно чуствата да са взаимни разбира се. иначе няма смисъл.
а за скорпионите,от моя личен и скромен опит го знам. понеже си приличаме със скорпитат във чуствата,затова казвам,че както при нас така е и при тях,когато обикнат това е за цял живот.тогава ,иначе гадните скорпиони са по-благи от агънце. Grinningте просто те гледат в очите и примигвот влюбено. никого не признават. newsm03иначе  жална ти майка ако си само ейййй така за скорпито.правят те див и щастлив.
и какво за този скорпион,нур.дай малко повече инфо.

# 372
Давам скорпи инфо - ми....аз само от нета го знам. Повече от година вече. Като некой октопод е, такова всепоглъщащо ми го прави всичкото, че....Ма мен е страх бе! Аз съм човек, дето си претендира със свободомислието. Ама тоя мистър нещо не му минават номерата ми..... Thinking Все едно има някакъв ренген да ме разчита, а знаеш колко ни е гадно някой да ни разчита предварително...Та! Блокирахме се около 100 пъти и още толкова се отблокирахме, то са едни намеци, то е едно чудо. Обаче най-ми е смешно....понякога си говорим на общо с други хора. Пак добри познати. И ние си ги подмятаме едни такива, дето май само ние си се разбираме. Реакцията на останалите е - бе вие, какво изобщо говорите? нищо не разбираме!  Laughing Майтап голям. И това без да е нарочно, някак си така става винаги. И ей тука пред вас да сме, пак няма да разберете какво аджеба си говорим. Е, не....всъщност не бих рискувала с Рибки  Laughing Тцъ, вие ще схванете бързо. Хихихи, разсмях се. И така....Искам да питам женените, омъжените де, за Скорпиони  как да разберем, че Скорпи е влюбен? Ми то голяма тайна, голямо нещо бе......Нема никой на лицето, нема и на думи....Па то се усеща мамка му...упс. Сори.  Whistling Да му се не види тоест  bowuu

# 373
аааааааааа нур,"немоиш"да разбереш един скорпи дали е влюбен или не ако той сам не реши да ти покаже или каже. значи аз примерно много розчитах за това на интуицията си. те просто имат към обекта едно такова по-особено държане и правят неща,които за друг няма да напрявят.просто сте на една честота  и ще се изненадаш как с един скорпи направо си четете мислите. та от там идва цялата ви по-особена комуникация с този скорпи ,за когото ми говориш.а те така могат да ти влязат в главата ,че просто не е истина. могат да те побъркат. Joyи както казваш ,като октопот е. Laughingи напълно  те разбирам като казваш ,че те е страх.така яко обсебват,без дори да се усетиш. пази се нур.дя не се окажеш в лапите/жилото/на скорпито. Wink Joy
ей го намойто скорпи в аватара ми.така ме е обсебил ,че си еееее.......... нананана........ hahahaвече13 години ми изпива акълеца,че и да искам за друг мъж немога да си помисля. Joy Mr. Green

# 374
ми аз.....нали бях блокирана от него 100 пъти, щото много ми знае устата  Crossing Arms Така казва той де, мен ако питаш устата си ми е нормална  Laughing Ама...верно е това. Уж блокирана пък следват едни имейли, не ти е работа, но си стоя бликарана де...Докат си начеше крастата за господство. Пък аз нали нямам никакви такива претенции и като некое пале край него....Смешка голяма. И да - признавам! Никога никой не ми е бъркал така в съзнанието. Ама никога. Тоя човек е на ТИ с мислите ми. Как го прави?? че то аз самата понякога не се разбирам и той ми обяснява какво всъщност съм имала предвид!  Crossing Arms Че и е прав в повечето случаи, ти мани дрлугото.....А и искам да кажа нещо - като те харесват все едно почват да се държат с тебе по-лошо от всички останали! Е защо така? Ква е тая шибана скорпи логика бе? Нещо от типа на "Бий ме - обичам те!" Е не бива така....вместо да са добри към най-любимите си, те точно към тях са най-най-хапещи и заядливи....Аман

Общи условия

Активация на акаунт