Отговори
# 60
*Ирина* аз го оправих, като отидох на "моите обяви" и натиснах "relist it".

Lucicity аз не родих млада и ми е първо дете и въпреки изписаното безсъние и липсата на време за външния вид, определено се чувствам подмладена. Но аз не тъгувам особено по старото. Винаги съм била човек, които живее в настоящето; до такава степен не се обръщам назад, че забравям какво е било. Понякога други хора ми припомнят разни неща, които отдавна съм изтрила. Въпрос на настройка, мисля си обаче, че това ме прави доста спокойна и силна личност.

little_sweet_didka™ като го гледам Тео какъв е строен, много си приличат с Крум Simple Smile и по апетита, който и при нас е огромен, писах вече по назад, храни се като гладно циганче. Едва ли ще му разшириш стомаха, гледай ако не повръща след това няма проблем.

# 61
Запис,преди да изпишете темичката Heart Eyes
Няма как да не отбележа колко ни е хубаво Асето ама направо не мога да те пизная,все едно друг човек Heart Eyes
Таз вечер и аз съм на "забава" та ще пусна някое снимче Mr. Green
Иринии чудесна идея,но пак няма да мога да се присъединя CryТогава ще сме на моренцето,но пък на следващата пролетно лятна среща ще присъстваме Hug
Люскааа вече съм актовно в твоя спортен тим JoyДа видим ще има ли ефект PraynigА за това дето те притеснява-аз имам познати с деца,и чакащи деца,ама какво от това...файда няма.Моите връстнички/21-22/са толкова далеч от мисълта за деца-ми,че още нямат стабилни връзки повечето.От там са далеч и от мен за съжаление.Аз никъде не се вписвам.И в тази връзка-ако не бяхте вие мили сладки дружки за никъде си бях Heart Eyes Hug
Диде-завиждам ти за яшен Тео.Ние ядем ама само мляко с охота.Другото си е тъпкне в устата.Особено бабите как я насилват,иде ми да им тегля по една сочна.....не иска даа яде и това си е.Плодово яде,ама зеленчук и месо с 300 зора
Юленце мила честит празник!! Бъди много обичата и безкрайно щастлива Hug
Ние днес взехме подвижна кошарка от Пигиса-ми тя е цялата насинена.Не спира да се изправя и да се разхожда в леглото си и непрестанно се удря в решетките.Малееее какви чудни красоти има таааам #CrazyСериозно ми се прииска още едно бебче EmbarassedИма легълца със падаща решетка.Толкова исках такова преди да родя и никъде нямаше,а сега 8 месеца по-късно заринато.
Хайде спирам.Започвам да се оправям,ама така ми е криво,че е такова гаднярско времето Tired
Целувки на мами и бебоци

# 62
Едно огромно БРАВО на Мирето за спортните начинания! Ако си последователна и не търсиш моментален ефект ще видиш колко много смисъл има в това: усещането за себе си е страхотно след тренировка дори и да си отишла едва ли не насила. Освен това ако тренираш продължително време това променя метаболизма и формите на тялото трайно. дори и веднъж в бъдеще да се изпуснеш и да качиш повече килца ще ги свалиш много по-лесно и ще възвърнеш формата си по-лесно.
Пиаф, аз се чувствам много по-добра, по-мъдра и по-вдетинена, а като се погледна в огледалото се вийдам загрубяла и стара.  Sad Но не може всичко да е на 6. Да ми е жив и здрав дечко (дето в момента ми къса нервите с капризите си)

Не мога да позная Тино! Стана изведнъж страшно въртелив даже щур. Непрекъснато се върти, мята, хвърля. Иска всичко да пипне и да го запокити на пода. Ако не му се даде става олелия страшна. Ей сега е влязъл половината в чантата ми с козметика и пръхти и изхвърля всичко наред от там. Като приключи се мята по гръб и почва да хленчи  ooooh!

# 63
ЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХХОООООООООО    Stop!!!
Аз пак съм тук вече с интернет и компютър!Много ми е гот от снощи ви чета в несвяс и нищо не може да ме спре да чета,чета,чета!!!
Шмат да ви е жив и здрав братовчед И МОГО БЕЛИ ДА ПРАВИ!!!
Емичка искренно ти се възхищавам и ти пожелавам една лека и безпроблемна бременност!
Жулико честито ти ДЕН ДЕН! Да си много обичана маика и жена!!!  bouquet
Мерси на всички за хубавите пожелания за рождения ми ден!!! Hug Hug Hug
Ане много сте готини да знаеш!!! Grinning
Муце а Тамата е картинка !!!Абе всички бебета са страхотни
А за Асята думи немам!!! Grinning Жълто сташно и отива!!!
Ирини  и аз мисля че от консултаций файда никаква.Ние оня ден се прибрахме с подарък сополи  Cry
Иначе сме качили 450 гр. вече сме 7950  и цели69 см.!!!
Май май Hug,дано се оправиш бързо
Ех ,още щях да пиша ама .....няма да е сега  че забравих какво!!!

# 64
Привет на всички!
  bouquet

Как сте мили дами? Гледах снимките от срещите ви и благородно завидях  Laughing Изглеждате страхотно, а бебоците...само да ми паднат (потрива доволно ръце) Heart Eyes Hug

Ние с Виктор сме добре. Той е такова НУРС-че... Запълнил ми е капацитета на 100%. Миналата седмица ме изплашиха с един сърдечен шум, но кардиоложката каза, че сърчицето му е напълно здраво и шумът е само физиологичен. Само дето майка му се поболя от притеснение. Иначе расте здрав. Не наддава от 3 месеца, та се борим с храната, но аз съм си виновна. Всички ми казваха, че кърмата не ми стига и трябва да дохранвам, но аз се заинатих. Сега отказва адаптирани млека - пробвах 5 разл. вида. Имам кърма колкото да се каже, но вечер само това поема и суче на 2 часа цяла нощ. Вече ме е изтощил  ooooh! Зеленчуци също не яде - пробутваме ги с плодове.  Embarassed Абе ... това храненето било трудна работа. Втриса ме като дойде време за ядене  Laughing Иначе е 71 см. 8150 кг. Лекарката казва, че е в нормите (все още)...

Видях, че си имаме вече бременна мама - Емичка  Hug Hug Това е страхотно!  Grinning Grinning

Много целувки на бебоците и усмивки на техните мами!

И една снимка от нас:

# 65
Шмате, забравих! Честита ти племеничка! Да е жива и здрава и винаги щастлива.

За кърмата - тя не е магическа. Не може да направи от нищо нещо. Кърмата храни малкото тяло и мозък точно с това което е предназначено за тяхният растеж. Тя е ресурса който природата е предназначила за началото на тези клетки, за да могат да постигнат предназначението си. Кърмата ще ги храни за да са най-доброто което могат да са. А тази горна граница няма нищо общо с нея. 
Гените, както и диетата и раздвижването ни през годините си играят голяма роля в това колко сме здрави и прави. 

Джулико, честит твой ден!!! Всичко най-хубаво.

Гледах снимки. Бравос!

И аз като казах че дребният не яде, той реши днес да си пробва всичко което ядох. Супичка, круша, препечена филийка, зеленчук и лук от един сандвич...какво друго беше. Не много, но определено с охота си мляскаше. Той сигурно чете тука аз като не гледам Wink

# 66
  • Пловдив
Джулико,да си жива и здрава и мнооооого щастлива!

# 67
  • Бургас
На една от най- готините жени във форума- Джулката- с обич: ЧРД, бейбе!
- не знам какво ми стана, ама.. подарявам ти торби..хахаха...о, аз мога и още да изнамеря..да ги напълниш с много пари и да ги изхарчиш за хубави неща..весел купон..айде, ти майка, ти баща, после снимки да показваш, цуни бебо...
 Жужкааааааа, добре дошла пак, скъпа моя! И на мене ми липсваше! Чакам те и там. Hug
Ася, и в жълто и във всекакво и в червено, наш'то Асе е все убаво и засмено!
Janis_J, рядко красиво бебе! Hug
Мамчовци, веселете се и заради мен тук, отивам да храня домашната любимка, която се опитва да се катери по стената я гледам. Животът е радост и тъга, днес ние ги храним, едни ден те ще ни хранят, с лъчижка...хаххаа...или ще кажете- " надай се, ще си дигнат чукалата...и ще кажат- дърто, оправяй се" Joy Айде, дъртото отива да се оправя отсега.
Цункани сте всички!

# 68
  • София
Джулико, честит рожден ден! Много здраве, светлина в душата и обич в сърцето!
Люси, изглеждаш страхотно, манекенски. Ако жената не се отпусне съвсем покрай обгрижването на децата и дома, майчинството се отразява съвсем положително на външния вид! Аз след като станах майка се почувствах доста по женствена, макар и съвсем не "секси" изглеждаща. И наистина се появява онова топло, меко, по облагородено излъчване на жената - майка.
Днес основно се разхождахме, пътувайки с колата под дъжда - има някакъв чаровен уют в такова пътуване, с бъбрещи и писукащи деца, зяпайки навън, обсъждайки природата, къщите, пътя, планината.....

Джанис, забравих да напиша колко прекрасен е Виктор, като розовите пъпки, разлистени навън Hug   

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 21:44 от bora

# 69
  • София
Джанис, ах този Виктор. Потривам ръце и аз.  smile3508
Люска, и "кроткият" Ради вече никак не е кротък.  Heart Eyes В момента, в който го оставя на спалнята по гръб, за части от секундата се е завъртял и хуква нанякъде. Обикновено към йониката. Сканира набързо всички играчки и най-често към там се изстрелва. Преобуването на повивалника е почти мисия невъзможна. Само се врътка и се пресяга към съседния скрин, за да докопа козметиката, а най-често, за да дръпне постелката отдолу и всичко да отиде на пода.  Heart Eyes Иначе поне продължава да е добричък. Може и по цял ден да си играе с играчките и да си обикаля из спалнята и не плаче.  Heart Eyes Пу, сега да не го урочасам.  Joy

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 22:29 от *Ирина*

# 70
Здравейте, милички!
Днес не съм влизала и не съм писала, че се бях отдала на чистене и готвене, даже успях да разходя и малката преди да завали Simple Smile Много съм изморена, но преди да легна искам да честитя месечинката на красивата малка Яна на Данип и да честитя рождения ден на Жулико!
Юле, бъди щастлива и обичана жена и нека твоите двама любими мъже винаги да те карат да се чувстваш млада!

# 71
Май, май, започвам с теб - току що пратих запитване. Чакам отговор от проверката Peace Надявам се да можеш да устискаш още поне ден Praynig Щях да питам по-рано, но днес цял ден не съм стигала до форум Confused Бяхме в кабинета и - виноват не погледнах сутринта, че да питам директно докторката. Но сега се надявам до утре да имам отговор Hug

Иии Blush благодаря ви за комплиментите Hug Шейли, съществуват, че и как още Wink Ако видиш какви цикламени обици имамммм и гривна към тях Crazy Само чакаш от някъде да прозвучи нещо яко диско Party Всъщност мнооого се кефя, че диско вълната се завръща с бясна скорост Party
Деси, ами всъщност като гледам на повечето мои снимки във форума съм или несресана (особено бременните) или в супер идиотски пози Mr. Green Защото все говоря и обяснявам нещо, та редовно съм озъбена или в зверска мутра. Аз ако успея да ви пусна снимки от самото празнуване да видите там в какви идиотски пози са ме уловили Laughing
Та затова накарах Иван да ме снима както съм си вкъщи, спокойна и гледаща обектива, а не размахваща ръце и обясняваща нещо hahaha Та така де, сигурно затова ти изглеждам различна Peace
Ирини, изчисти си кутията с личните, че не мога да ти пратя Hug Иначе за това, което си се притеснила - нищо няма по този повод. С работата ми са свързани нещата и изблиците ми на чувства Grinning
Джули - здрава и обичана - от това по-хубаво е само да си още по-здрава и по-обичана Hug
Момичета, намерих си рехабилитатор. От вторник стартирам доста сериозна програма, свързана със собственото ми здраве. Стискайте палци да ес справя, че напоследък тоз мой крак взема мнооого да сдава багажа Confused

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 23:08 от Асенцето :)

# 72
  • Варна
Момичета, благодаря за хубавите пожелания и милите думи. Прекрасни сте както винаги  newsm51
Муце, мерси за торбите. Сигурна съм че са пълни с много обич. С кеф ще си я харча  Heart Eyes
Флу, мила мерси и на тебе за шоколода. Вземи хапни едно парченце най-накрая че да ти олекне бе жена - стига тия диети  Hug
Асе, и аз да кажа, че изглеждаш супер мацка и това жълто така тА отваря  Peace
Анамар, Анамар, добре че измисли тая болест, че да има с какво да се оправдаваме като ни гепи старческата деменция  Mr. Green

# 73
Привет, мамчета!

Джулс, честит рожден ден! Бъди много обичана жена и щастлива мама!

Днес излезнахме с Кали и тати на разходка и заваля. Дано утре да е хубаво времето.

Да се похваля, че на Кали му проби 5-то зъбче и като гледам още едно е на път. Снощи не се е будил през ноща. Като заспа в 9 вечерта и се събуди чак в 5 сутринта за папане. Не знам дали е заради това, че пробиха 2 зъбчета или защото от вчера давам Дентокинд. Тази нощ ще видим какво ще е положението.

А от няколко дни вижте колко добре стоим изправени Simple Smile

А тук се приготвяме за ставане

Дидка, и Калоян е голям почитател на твърдата храна. Пу пу, но досега не ми е отказвал храна с изключение на броколи с ориз на Хип. Аз затова и питах дали кашата мога да я редувам с някаква друга храна  newsm78, ама май никой не ме отрази.

# 74
  • София
Нени, можеш с подходящи за възрастта кремчета.  Hug Кисел, мляко с ориз, мляко с грис. Сигурно има и други неща, но засега това се сещам. Някоя по-съвременна мама да каже. Страхотен е Калоян.  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт