Ирини,благодаря за отговора ти,мила!Няма да се връщам на работа,просто вече съм изтощена от това цедене в комбинация със злоядостта на Яна.Имам чувството,че или се цедя,или се опитвам да я нахраня .Заради последното изцеждане оставам вечер до 12ч,та и повече будна.Знам ,че има хора,които са с такъв режим,но аз бих си легнала с удоволствие в 10ч с дреба-това не ми се е случвало от както се е родила.Сутрин ставам и пак за помпата се хващам..Абе порицавайте ме ,ама се изморих!А и когато Яна отказа да суче на 1,5 месеца и я мъчих още 3 седмици да я върна на гърда си бях казала,че ще направя всичко възможно да е на кърма до 6-тия месец.После увеличавах с по месец,но сега вече съм решила,макар и да ми беше трудно при положение,че имам кърма...Ама при нас не е просто да свалиш презрамката на сутиена и готово...8 месеца цедене -за мен си е доста!Усещам ,че с тоя си пост малко се оправдавам и пред себе си,щото все ме гложди дали да не продължа

Малеее ми мойто дете има месечинка!!!!
Черпя виртуално Адиктче, на Яна не и беше подут венеца!
Моарейн,радвам се за резултатите от рехабилитацията!!!
Ане,като спомена за ледената снимка и ме обзе неприятно чувсто от спомена за студа тогава-друго си е пролетното слънце
Лек ден на всички и много зъбчета да се покажат днес,та да си починат мами и бебоци!!!
Никой не те порицава
Просто попитах кое налага отбиването. Щом няма да тръгваш на работа, значи спокойно можеш да се водиш по бебока и няма да е така стресиращо и за теб, и за човечето 
изглеждаш страхотно
,напротив,ще те даваме за пример-8 месеца цедене си е геройство.Яна ще направи лесно прехода,защото тя така или инъче си яде от шише.
но пък млякото вече не е интересно и желано.Все пак аз спазвам грамажа да не е повече от 170 гр защото си имаме бузки.На обед яде 170 гр.зеленчуково или месно,следобед-намачкан банан,плодово пюре с една лъжичка оризови бишкоти,или 60гр.каша/все още безглутенова/ със плодово.Чакам да се регулира стомахчето и започвам овес.Сокове още не пие.

Ради съвсем малко, знаете (няма и 2 месеца). Да видим.
, zащото съм ревяла денонощно. Смея да кажа, че съм била zдрава, zащото съм боледувала примерно един единствен път по тежко, от пневмония, лежах в болница и то като голяма, преди 4 години. Сестра ми също е така.